OLED TV topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


Callisto
(őstag)

Kétszer ilyen hosszan lehetne reagálni (mert előnyt-hátrányt is írnék mindegyikről, ahogy tettem már párszor), de minek? Ugyanabba a csoportba tartozik: szemellenzős vak pistike, aki egyik oldalon felemlegeti az előnytr, a másikon a hátrányt. Nem objektív, hanem szűrős. Majd ha megemlíti mind az előnyöket hátrányokat mindkét oldalon, akkor, lehet beszélgetni. De Pistike ilyent nem tesz.
Nekem volt mindkettő tudom melyiknek mi. Le is írtam néhányszor itt-ott elfogulatlanul. Pistikéknek nem volt. Csak ami nekik van annak nem szeretik említeni a rossz oldalát. Mindig csak a fényeset.

[ Szerkesztve ]


rothfb
(veterán)

Te aztán nem aprózod el...:DD
Amúgy az Avatarból csak fake 4k-t lehet tölteni. Igaz, hogy lehet, hogy szebb, mint a sima fullhd.

[ Szerkesztve ]


renatto
(őstag)

Letet a Netflix appal van a gond, mert a DD+ nekem kiött a B7 médialejátszóból.


AL
(addikt)

Szia ! Köszönöm.
Sajnos már a fogyasztók védelme nem olyan, mint régen.
Korábban még az is meg volt szabva, hogy mennyi idő alatt kell megjavítani, ha nem volt kész cserélni kellett . Most már csak ajánlatos.
Az EU szabályok szerint már csak a garancia idejére köteles a gyártó alkatrészt, vagy tartozékokat biztosítani. Régen ez 10 év volt. Tehát, ha 2 év múlva elromlik a TV ( amikor lejár a garancia ) és nincs hozzá alkatrész, vehetünk újat. Régen ilyenkor is köteles volt a Forgalmazó cserélni.
Üdv.


rothfb
(veterán)

Mit vársz? Higy majd az oledesek elkezdik bánni, hogy oledet vettek qled helyett?:DDD


Callisto
(őstag)

Dehogy. Én is azt használnám állandó jelleggel, mert a képminősége jobb általánosságban nézve, de nem olyan húvazzmeg dimenziókkal (sötétben igen ;)) , mert vannak súlyos hátrányai is és sok helyzetben pedig éppen az OLED technológia hátrányosabb. Ahogy a másiknak is. Azt várnám, hogy ha már előnyt hozok fel itt, akkor azt felhozom ott is. Hátrányt itt, akkor azt felhozom ott is. Nem úgy, hogy itt csak előny van, ott meg csak hátrány.

[ Szerkesztve ]


lionshamlet
(senior tag)

Ami azt illeti van néhány gyűjtői kiadásom, de van bennem egy természetes mértékletesség.
;]

- Plussz ott van a ps4, oda is venni kell néha az alsó 1-2000ft-os polcról valamit.
- Plussz akkor már humanitáriuskodni is illik, szal mindenre nincs kapacitás.

[ Szerkesztve ]


lionshamlet
(senior tag)

Legjobb képi megjelenítésű film, amit Oleden néztél?


renatto
(őstag)

Ott biztos nem! :N Csak a minőségi technológiáknak van külön nevesített - és JÓLMENŐ és irigylésre méltó :D - topikja. Lásd OLED! :DD Ez egy magasabb minőségi szint, amihez ez is jár! :C

Szóval legfeljebb a "koppalap" gyártói topikban bandázhatunk. :K


renatto
(őstag)

Azt 100%-ra ki merem jelenteni, hogy egy elromlott ~650k-s javíthatatlan tévé után, garanciális cserében ha "ugyanolyan készüléket" kell kapnod, akkor a ~450k-s tévé, az simán 200k lehúzás a cég részéről... :O

Én kivártam volna a régi beragadt panelt és 100-as OLED fényen Nickeoldeon/Duck ment volna még akkor is ha elmegyek 2 hétre nyaralni.... ;]


krx21
(nagyúr)

;)

[ Szerkesztve ]


powerup2
(addikt)

Milyen tv-d van ? állitottam én mindent már de maradt minden úgy ahogy irtam


powerup2
(addikt)

tv-n a legfrisebb app van! A tv össze van kötve hdmi-m keresztül az erősítővel itt dolby d 3/2 ír ki az erősitő ha viszont ugyan azt a sorozatot nézem a himedia q5pron akkor az erősítőn megjelenik a DD+ ezért nem értem az egészet.


AL
(addikt)

Szia ! Igazad van, a mostani árakon valóban 200 ezer a veszteség. Ők nem nézik az árakat, ha azóta magasabb lenne az ára akkor is cserét adnak. Ha Áprilisban cserélem, akkor hasonló áron voltak.
Ha nem gyártási hiba ( téglalap ), hanem beégés miatt lett volna a panasz, akkor nembiztos, hogy elismerték volna. Akkor már hivatkozhattak volna, arra, hogy az Én hibám.
Így is mondták, ha nem csináltam meg a nagy ( 80 perces ) panelfrissítéseket, akkor szintén elutasíthatják ( ez kiolvasható a súgó menüből is ). Minden frissítésem megvolt, nem is szóltak semmit . Üdv.

[ Szerkesztve ]


renatto
(őstag)

Attól még lehet hogy nem működik. Lehet a tévé nem képes kiküldeni az appból a DD+t. :N Nézz szét a TV menüben illetve a NF appban.

Ám ha Himedia-d van nézd már meg, hogy azon keresztül kiküldi a NetFlix? Lehet ezt írtad, de nem volt egyértelmű, hogy a letöltött sorozatot küldi ki vagy magát az app hangját.

[ Szerkesztve ]


renatto
(őstag)

Ez nem arany, ennek mindig lefelé megy az ára.... Dehogynem nézik az árat épp ezért lett ez az ajánlat, nekik így volt a legjobb. Ebben a cserében minden összejött, csak a fogyasztó nem számított....

Mind1, az a lényeg hogy van végre tévéd és te elégedett vagy vele.

[ Szerkesztve ]


powerup2
(addikt)

himedia q5 pron nem elérhető a netflix app
szóval letöltöm törrenten a sorozatot elinditom a himedia q5 pron akkor az erősítőn megjelenik hogy DD+ de ha a tv-n ugyan ezt a sorozatot nézem a netflix appon keresztül akkor dolby d 3/2 van kiirva. A tv-be a hangnál automatán volt a hang de ott átállitottam DD+ de még sem jelenik meg az erősítőn hogy DD+ ez a baj. Pedig Anthem erősítőm van és azzal nem lehet problem mert himedia q5 próról kiirja a DD+ tv-ről meg nem remélem igy már érthetőbb amit leirtam :D


renatto
(őstag)

Érthető. Ezért írtam, hogy lehet magával az NF appal van gond az LG-n. Nem tudod másról átjátszani a NF-et (appot) az erősítőre? PC vagy nem tudom (nem használok NF-et).

ui: hogyhogy nem elérhető a NF app a Q5-ön? Én mintha úgy emlékeznék, hogy az én Q30-amon ott van...

üzenetek