Microsoft Outlook Express topic - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


palpatine
(csendes tag)

1. például, ha van egy adott címzettem, azt mondjuk automatikusan egy csoport is megkapja
2. köszi


lúzer
(veterán)
Blog

hát vedd be a csoportba és kész
vagy másolatot kap a csoport

azért is kérdeztem, mert fura hogy kimenő levelet automatizálsz


syckaloz
(aktív tag)

Üdv!

Egy kis segítség kéne. Fater gépe sikeresen benyelt valamit (lehet vírus), ami megakadályozza , hogy outlookban levelet tudjon küldeni, outlook 533-as hibaüzenet ugrik fel az összes elküldendő levélre. Van valakinek valami ötlete, hogy mivel / hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát?

Előre is köszi

syc


chriss001
(csendes tag)

sziasztok!

remélem tudtok nekem segíteni...
hogy lehet megoldani 2007-es outlookban, hogy bizonyos leveleket automatikusan egy külön mappába rakjon? konkrétan: van egyszer egy céges e-mail címem, amit nap mint nap használok, de ma indult egy nyereményjáték a webshopunkon és a kitöltött kérdőívek is az én címemre érkeznek. most van már több mint 1000 és egyszerűen megőrülök tőle. szeretném, ha ez külön abba a mappába jönne, amit csináltam, ne nekem kelljen odahúznom őket. tudna valaki segíteni nekem????

előre is köszi!!!


kew
(senior tag)

létrehozol egy mappát, majd jobbklikkelsz egy levélre, szabály létrehozása, és onnan szerintem már egyértelmű lesz :) kiválasztod pl hogy ha a feladó xy, akkor helyezze át az előbb létrehozott mappába.

Itt találod bővebben.

[ Szerkesztve ]


kew
(senior tag)

Szvsz töröljétek az adott fiókot, és hozzátok létre újra. Érdemes odafigyelni hogy ha a szolgáltató igényel smtp hitelesítést, akkor az is legyen jól belőve.


e=mc²
(őstag)
Blog

Na, nalunk is sikerult egyik ugyintezonk gepen ezt a szep kis hibauzenetet kapnunk levelkuldeskor. 0x800ccc0e. Levelet fogadni tud.

Mint kiderult a geprol telneten nem tudjuk elerni a 25-os porton a levelezo szervert, vagyis valami a gepen blokkolja ezt a portot. (Arra meg nem tudtunk rajonni, hogy mi (program, vagy beallitas) mert napkozben meg megy, de delutanra mar nem). Ugyhogy ha lenne 5letetek, azt megkoszonnenk.

Hogy mukodjon a levelkuldes rendszer visszaallitas segit altalaban, ha van olyan idoben visszaallitasi pont, amikor meg biztosan mukodott a levelezo.

Ennek ellnere en azt mondom nem ennek kene a megoldasnak lennie. Legyszi ha van valami otletetek, irjatok le, hogymi blokkolhatna a 25 os portot.
(Porxy van beallitva, gepeken a win tuzfal nincs bekapcsolva, virusirtonk nod32.)


chr81
(csendes tag)

Sziasztok!

Egy pár kérdéssel feljebb már felmerült kérdéssel fordulnék hozzátok.

Jópár napja telepítettem az XP-s rendszert mindenféle frissítéssel, így az SP3-al is (ahogy olvastam, valószínű ez lehet a ludas). Jópár napon át ment a finomhangolás..stb.
Aztán ma neki akartam állni az OutlookExpress beállítgatásának, és most vettem észre, hogy eltűnt a "Fiókok" menüpont az Eszközök menüből. (eszközök>fiókok). Így sem e-mail címeket, sem azokat beállítani nem tudok. :(

Szerintetek hogyan todnám visszacsalogatni a fenti menüpontot az Outlookba? Olvastam, hogy valakinek segített az SP3 uninstall, viszont ha van más megoldás, akkor inkább ahhoz folyamodnék, mert sok-sok napnyi munka veszne oda (egyből a rendszer telepítése után felment az sp2-sp3), tehát gondolom nem tetszene a redszernek, ha valahogy törölném ezt így ennyi idő után.

Előre is köszönöm a segítséget!


chr81
(csendes tag)

Íme a megoldás a problémára Az eszközök menüpontból eltűnt a fiókok menüpont), gondolom vannak páran akiknek ez hasznos lesz:

A Registry szerkesztoben (Start menü Futtatás/regedit) keresd meg ezt a bejegyzést:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Outlook Express

Itt van egy No Modify Accts bejegyzés. Dupla katt, és az értékét írd át 1-ről 0-ra.
Ez felelős az adott menüpont megjelenítéséért.
Ha nincs ilyen bejegyzés, akkor Duplaszóként kell létrehozni (jobb klikk, Új/Duplaszó).

Előfordulhat, hogy létezik a bejegyzés, és az értéke 0, viszont az én esetemben karakterlánc volt, így azt törölni kell, és a fent leírt módon létrehozni ugyanezt duplaszóként.


doddencs
(senior tag)

Sziasztok!

A következő problémám lenne az outlookkal kapcsolatban. A beérkező leveleknél az a rossz szokása van, hogy az üzeneteket tárgyanként csoportosítja, ami egy adott feladó visszakeresése során nagyon idegesítő.

Végigbogaráztam a beállításokat, meg a program nagy részét, de semmi hasznos dolgot nem találtam, ami ezt megakadályozná.

Remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm.

üdv:
doddencs

ui: a topicot nem volt időm végigfutni, ha visszatérő kérdés, bocsánat :)


lúzer
(veterán)
Blog

hmmm. kattints az "Érkezett" oszlopra, vagy arra amelyik szerint rendeznél


doddencs
(senior tag)

Attól még uugy becsoportosítja tárgyanként, csak a legutóbbi azonos tárgyút látom, s egy kis plusszjellel mutatja meg a többit is. Ez főleg a tárgy nélkülieknél idegesítő, egy tárgy alá csoportosítja az üzeneteket. :U

mod: na sikerült, visszakerestem a topicban, a nézetben van ilyen csoportosítás funkció. Csak tudnám h. a fenébe kapcsoltam be :D Na mindegy, fő, h. sikerült.

[ Szerkesztve ]


lúzer
(veterán)
Blog

ja, oké akkor félreértettem


gina100
(tag)

Egy kis segítségre lenne szükségem, légyszi segítsetek!

Új merevlemezre raktam fel az XP-t (Sp3), a régiről törölném az oprendszert, de elötte szeretném az összes eddig beérkezett levelet (e-mailt) és címet megmenteni.

Hogy tudom azt megcsinálni, hogy lehetőleg egyszerre az összes levelet és címet átmásoljam az új Outlook Express-be?

Köszi a segítséget.


lúzer
(veterán)
Blog

levelek helye:
outlook express - eszközök - beállítások - karbantartás - tárolómappa
itt meg tudod nézni, hol vannak a dbx fájlok, másold ide a régit

címjegyzék helye:
valószínűleg:
\Documents and Settings\..%userneved%..\Application Data\Microsoft\Address Book


Hammon Serra
(senior tag)

Sziasztok!

Nekem is összefosta magát a rendszerem.Még mielőtt le tudtam volna menteni az üzeneteket címjegyzéket bármit.
Getdataback visszahozott99% mindent, de hiába írtam felűl mindent, nem jelentek meg a beérkezett üzeneteim.CSak a törölt levelek.
VAlószínű valamiért megsérűl.
Most mi a retket csináljak?
:R


Mr.Grincs
(veterán)

Sziasztok, van egy t-online os emailcímem, az be van állítva a kitekintő gyorsovantra, de van egy google gmail os emailcímeme amit szintén be szeretnék állítzani hogy le tudjam tölteni a gépemre a leveleket de nem találtam semmit, a google oldalán, hogy be tudjam állítani. Esetleg valaki már állított be gmail os címet? :R :R :R


lúzer
(veterán)
Blog

én igen, első körben keress rá: GmailConfig.exe
beállítja, jó


Mr.Grincs
(veterán)

Köszi szépen a feltöltést:) :R :R

üzenetek