Microsoft Outlook Express topic - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


frenetiq
(csendes tag)

Amilyen a gmail-ben a szabadságértesítő olyan kéne csak invitelre....de majd megkérdem inviteleseket hátha...


localhost
(Közösségépítő)
Blog

Weben keresztül jelentkezz be a postaládádba, ott kell lennie ilyen lehetőségnek.


frenetiq
(csendes tag)

mail.invitelnél nincs ilyen beállitás...felhívtam őket ügyfélszolgálatos reakciója : "oh köszönjük, erre nem is gondoltunk, talán lesz belőle valami"
senkinek se hiányzott egy ilyen lehetőség vagy csak lerázott?
csak tökjó lesz most 30-40 embernek külön gmailes fiókot emiatt létrehozni :(((


Panthera
(őstag)

Csoportos e-mail postafiókból gyakran vesznek el levelek; sokszor úgy is, hogy megérkezés után egy idő után tűnnek el. A felhasználói hiba elvileg kizárható. Mindenhol IMAPra van állítva.


duong
(tag)

üdv.
Microsoft Office 2007 Outlook-om van, és az a probléma, hogy fogadni tudok emaileket, de küldeni már nem. Windows XP sp2 op. rendszerem van. Nem tudnátok segíteni? pls.
köszi
:R


bazsa0007
(tag)

sziasztok

lenne egy olyan gondom hogy 5 percenként felugrik egy olyan üzenet hogy az outlook helymegtakarítás végett tömörítené az üzeneteimet...a poén hogy soha életembe nem használtan outlook-ot és nincs is beállítva rajta semmi...teljesen mind1 hányszor kattintok az ok -ra mindíg csinál vmit majd eltűnik. ha nem nyúlok hozzá akkor kb 5-6 mp után eltűnik magától de újra előjön. próbáltam már letörölni de sikertelenül, de miníg ittvan az üzenet


glutamin
(őstag)

Be kell állítani egy smpt szervert, ami a küldést végzi. Pl Chello setében smtp.chello.hu. De aszolgáltatódnál ezt valahol meg tudod nézni.


banatig
(csendes tag)

Sziasztok !

A következő a problémám az OE 6.0-val ( Windows XP sp3 alatt). Nem lehet törölni a mappákból( beérkezett üzenetek, elküldött üzenetek, stb.). Nem lehet az üzenetek exportálni sem mert MAPI hiba üzenetet ad. A teljes dbx törölhető, de utána ugyan ez a helyzet marad fenn. Van valakinek valami ötlete a hiba okáról illetve a megoldási lehetőségről ? Előre is köszi ! :(


Plebi
(senior tag)
Blog

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy gép amin outlook express 6 ot használtak, a falhasználó szerint felajánlott a program egy olyat hogy "tömörítse a leveleket?", erre ő a nagy sietségben igent nyomott mire visszaért addig a komplett áprilistól-októberig tartó leveléze eltűnt. Kb 500 levél és fontosak voltak.

Próbáltam a dbx- filek átnézésével de ott is csak azok vannak amiket az outlook mutat. Töröltek közt nincs.

Valamilyen tippet tudtok adni?

Köszönöm, fontos lenne!


jay12
(csendes tag)

Sziasztok!

Az Outlook Express-ben beállítottam a küldési szabályoknál, hogy ha a Címzett sor az adott címe(ke)t tartalmazza, akkor helyezze át küldés után az adott mappába.

Ez sajnos nem működik. Ami a beérkezett levelekre simán megy, az az elküldöttekre nem akar működni. :(

Mi lehet a probléma? Valamit rosszul állítottam be?

(Igazából azért szeretném egy mappába rendezni őket, hogy az egyes ügyfelekkel váltott leveleim - beérkezett, elküldött - egy mappában legyenek. Van erre valami más módszer is?)

Köszönöm segítségeteket előre! :R


ati888
(senior tag)

Hi.

Nekem egy olyan nagy problémám lenne, hogy lemondtam egy chello-s előfizetést, amin a leveleim voltak és elfelejtettem elmenteni azokat. Most új előfizetés van más néven és így nem tudom megnézni a leveleimet. Nagyon fontos lenne valahogy előszedni őket, reméllem még lehetséges.

ati


pubwart
(aktív tag)
Blog

Sziasztok,

Lenne egy olyan kérdésem, hogy szeretnék Microsoft Outlook Expressről átállni Office Outlook-ra. Namost a két rendszer teljesen más alapon tárolja az arhív leveleket. Az egyik talán sbx a másik meg pst ha jól emlékszem. Higy tudom ezeket összehozni?

Köszönöm


kraftxld
(nagyúr)
Blog

Simán lehet importálni őket.


pubwart
(aktív tag)
Blog

hogyan?


kraftxld
(nagyúr)
Blog

Feltelepíted, és felajánlja az importálást.
Vagy ha nem akkor menüből ki lehet választani.


pubwart
(aktív tag)
Blog

megvan. THX

[ Szerkesztve ]


vbbb
(őstag)
Blog

Miért van az, hogy csak a *.wab fájl másolásakor nem marad meg az összes cím, csak a töredéke? :F


lúzer
(veterán)
Blog

márpedig ilyen nincs! ;)

max. 2 identitás van benne, és a másikat látja.
wab fájlt indítsd el, látod az összes címet?
illetve több identitás van?
(bal oszlop)


vbbb
(őstag)
Blog

Igen még korábban telefonon keresztül megnyittattam a kuncsafttal a fájlt, de állítólag nincs benne az összes e-mail cím mint mentés előtt. Valóban két identitása volt adatmentés előtt, az egyik jelszavazva. Megnézem személyesen a gépet, (pont most döglött le a távsegítségünk) bízom benne, hogy egy kiimportálás segíteni fog....


vbbb
(őstag)
Blog

Nem tudom mi történt, de tényleg eltűnt párszáz címe. :S
Ki lehet importálni az e-mailekből valahogyan a feladókat? Létezik ilyen program?

üzenetek