Microsoft Outlook Express topic - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


Sátán44
(addikt)
Blog

Nekem az lenne a problémám,hogy ha a felhasználónév és jelszó meg van adva, akkor tökéletesen működik,de ha kiveszem a jelszót és szeretném hogy én adjam meg küldés/fogadásnál,akkor ez az ablak jelenik meg és nem fogadja el helyesnek az általam használt helyes jelszót.Amikor visszaállítok mindent tehát felh.név és jelszó megadva tökéletesen működik megint.
Outlook

[ Szerkesztve ]


lúzer
(veterán)
Blog

szerintem ez a beépült msn-é azért más


Ace Ventura
(addikt)

Sziasztok!
Formatálnék, de van millió emailem a postafiókomba?Meg szeretném menteni őket, és visszatenni formatálás után.Hogy tudok menteni, illetve visszatölteni?


Ace Ventura
(addikt)

UP


kp78
(addikt)

Miért indul el még mindig a Windows Messenger a Outlook expressel, ha már a pipát kivettem az outlook beállításainál, hogy "automatikus bejelentkezés a köv. szolg-ba: Win Mess." :U
A messengerben sincs benn a pipa, hogy induljon a win-nel.
Előre is :R


papi77
(addikt)

Van egy "mess. disable" nevű progi,azzal próbáld meg!

Ha már itt vagyok itt is megkérdezem [link]

[ Szerkesztve ]


kp78
(addikt)

Miután raktam fel egy újabb msn verziót, már nem indította többet.
Kérdéseden felbuzdulva lehet, hogy én is megpróbálkozom vele.


kraftxld
(nagyúr)
Blog

start, futtatás, msconfig
és itt ki lehet lőni a régi windows messengert.


Ferdzsoo
(addikt)

Lehet az aoutlook express-t valamilyen progival szinkronizálni két gép között? :U


Geby
(tag)
Blog

Adott egy postafiók, amiből kitöröltek néhány levelet, aztán később rájöttek hogy mégis kellene az nekik viszont már a kukából is ürítették. Ha minden igaz akkor addig nem törlődnek ezek a levelek amíg nem tömörítik a mappákat. Találtam is erre néhány programot (Advanced Outlook Express Recovery, OE-Mail Recovery, meg még néhány ami nagyban hasonlít az első programra).
Odáig el is jutok velük hogy megvan a mail, szépen lementi egy .eml fájlba. Utána elvileg drag&drop módszerrel be kéne dobni az Outlook Expressbe. Bedobom. De ilyenkor nincs a levélnek üzenet része, csak egy csatolmány (.dat). Ha ezt letöltöm és újra behajítom az OE-be, akkor már van üzenet része, viszont a csatolt állomány is ott figyel benne az üzenetben ami viszont kellene nekem.

Erre szeretnék valami megoldást találni.


[HUN]Tyson
(senior tag)

Hi!

Segítsetek ebben plíz!

THX!


marcee
(addikt)

Egy elszállt levelezéshez hívtak.
Történt, hogy a rakoncátlankodó wifi hálózattól megkergült, majd (valószínűleg) lefagyott az Outlook Express. A tulaj újraindította a gépet és azóta az OE-ből hiányzik az előző 1 évnyi beérkezett levelezés, az előttről megvan az inbox, a többi meg nem is sérült. Inbox.bak tavaly szeptemberben készült. Szóval most van egy pár napja módosult indbox.dbx, csak éppen hiányzik belőle adat. Ilyenkor mivel lehet próbálkozni a visszaállításhoz? Ami nem jelenik meg OE-ben levél, azt tuti nem is tartalmazza a .dbx?


flash-
(veterán)
Blog

tud vki olyan programot amivel tutira vissza lehet állitani a dbx fájlokat?

ismerősömnek a problémája hogy dbx-be tömörítette az outlook expressz a leveleit és most nem tudja megnyitni őket.
olvasgattam hogy van valami dbx plugin amivel úgy látja mint tömöritettt fájlokat.
de sehol se találom ezt a plugint.
valaki segítene?


Fire/SOUL/CD
(félisten)
Blog

Hali!

Vannak ilyen repair tool-ok, hogy visszanyerd az infót a dbx fájlból, itt van kettő, sajna nem tudom hogy a második free-e
[link]
[link]

Aztán létezik TotalCommanderhez dbx plugin: [DBX 1.2]

Fire.


total90
(veterán)
Blog

Hello!

OE-ből akartam ma levelet küldeni, de nem lehetett, csak fogadni tudom őket... felhívtam a szolgáltatót azt mondta, hogy valami spam gondok miatt csináltak valamit és a lényeg, hogy a levelező rendszer, ami esetemben Freemail, annak az smtp-ét kell beírni az OQ beállításánál. A problémám, hogy nem tudom a Freemail smtp-ét... Ezt hol írja, vagy mi az?


Fire/SOUL/CD
(félisten)
Blog

Hali!

smtp.freemail.hu vagy mail.freemail.hu

Fire.


total90
(veterán)
Blog

OK, kösz, majd kipróbálom. :R


cannyon
(aktív tag)

sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy a mailemböl hogy tudom leszedni az outlokba a leveleket mert nem akarja leszedni és annyira nem értek hozzá nincs valami szinkronizálási beálitás benne?

[ Szerkesztve ]


lúzer
(veterán)
Blog

nincs smtp-je, úgy tudom


Sev!er
(aktív tag)

Sziasztok!

Szeretném újratelepiteni a rendszert, csak az a baj hogy nem tudom hogy kell lementeni a leveleket az Outlook Express 2003-ból. Azt szeretném hogyha ujraraktam a gépemet és felraktam újra az Outlook-ot akkor ugyanugy tudjam a leveleimet visszaolvasni mint eddig és 1 levél se vesszen el. Hogyan lehetne ezt megvalósitani? Sürgős!!!!

Előre is köszönöm.

üzenetek