Path of Exile (ARPG) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Lokids
(addikt)
Blog

Igen, közben láttam/olvastam a problémáról.


Edge
(veterán)

Néha olyan egyértelmű dolgokról nem irunk itt.
6 link, ebben a ligában az egyik legolcsóbban megoldható és legkönnyebben, pl. The Black Mórrigan beast craft 40-50c , max linket tesz bármibe. Remélem segítség annak aki még nem tudott róla.


hajsza
(aktív tag)

"Van taktika amellyel akar 10mirrort is ki lehet farmolni soloban egy nap alatt, es az egyik hozzavalo pont ez a scarab."

A mai patchben ezt már nerfelték is.


Drenadar
(veterán)
Blog

köszi, még! :)


Siriusb
(veterán)

Én biztos nem tudtam róla, köszi! :)
Egyéb, amiről tudni érdemes? :D

Tegnap végre meglett a két voidstone. Most már csak lét kellene gyűjteni a másik kettőre, hogy bevásároljam magam, bár ezt mondani egy expl. trap build-del elég ciki. :DDD

Szerk.: de egyszerre írt mindenki! :))

[ Szerkesztve ]


Rayner
(őstag)

valami nagy nerf volt ma csomó cucc bezuhant


Drenadar
(veterán)
Blog

van valami megoldás... ipadról poezni? :)


San398
(őstag)

Már régóta szeretném megtudni mi az amit tud a mageblood? Miért áhítozok mindenki rá?


Plazmacucci
(félisten)
Blog

Ingyen magic flaskát.


Rayner
(őstag)

Ennél azért picit többet tud :D

@San398: minden flaska instant aktív. erre még rájön hogy minden effektet 70%-al meg lehet növelni, ami fixen rajtad van. nagyon sok buildban ez konkrétan dupla max sebzést jelent.


Drenadar
(veterán)
Blog

a mostani buildbe nekem leginkább a folyamatos speed miatt kellene :D meg a sebzés meg a elemental resist védelem meg minden szar miatt :D
csak kicsit drága :(


Rayner
(őstag)

Betegez az új harvest


brunnehilde
(senior tag)

Pontositok: 4 utility flask állandóan aktiv lesz miatta, ezért lehet flaskra craftolni a 70% incr effectet, prefixbe pedig mehet a +25% incr effect. Egy quicksilver flasknál, amin van ugye a 40% ms + suffixba mehet 14% ms, 95% incr effectel, lesz 105% movement speeded. Ugyanezt lehet számolgatni az armourral, elem resistekkel, cast/attack speed stb. :P

Nem birom követni az árakat, össze-vissza variálnak. Tegnap a mageblood már 130 div körül volt, most 210 alatt nem nagyon találni. :U Div ára is óráról órára változik.


Rayner
(őstag)

szét nerfelték az allflameket :D


Drenadar
(veterán)
Blog

mennyire? és a hülye mobokat is amik oneshootolnak teljesen indokolatlanul engem? :)


Drenadar
(veterán)
Blog

Geforce Now - ipad mini működik :D belépni be tudtam, viszont így hogy nincs nálam semmi controller akármi így kicsit kezelhetetlen a játék :(

gondoltam hogy melóban legalább tradelni tudnék :)


brunnehilde
(senior tag)

Feltűnt. Catalyst allflame, egész mapon 1 drb catalyst esett. :DDD Tegnap este kaptam több ajánlatot is 1.5 divre, bent voltak a stash-ben a rogue exile allflame-ek. Mondom még nem, majd bulkban eladom. 1.5 div helyett ma érnek 20c-t. :C Kompenzálásképp ma adott egy curation scarabot.

Legyen pozitivum is, a map drop mintha észhez tért volna. T17 map egész ligában tegnapig esett 3. Tegnap óta 9 és az áruk is emelkedőben. ;]


Edge
(veterán)

bakker de mákom van tegnap adtam el az összes rogue allflamemet, 4 db-ot :D


San398
(őstag)

Köszi a választ.
Majd ha lesz felesleges 210div akkor veszek (jelenleg egy ex esett mag pár chaos a saslikkal együtt) Jó nem játszom sokat mert szerintem az egyik legszarabb liga, de azért az bosszant, hogy nem tudok mapot tolni anélkül hogy ne kelljen a liga contentet is csinálni. Mi f@szért nem lehet kikapcsolni, választhatóvá tenni?!


Drenadar
(veterán)
Blog

nem értem miért bosszankodsz rajta, simán le lehet tolni a mappokat ha csak nyomsz egy tovább gombot... a ligának a lényege a temető, sztem azok a random módosító kiosztások nem egy nagy liga mechanika.

Engem nem zavar, és hála Brunnehildének a segítségért élvezem is :)

csak valamit elrontok mert halok sajna párat...

nekem eddig még egy div nem esett, de mégis költöttem már el jó párat a ligában... magebloodtól még én is nagyon messze vagyok :)

üzenetek