Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


DJ. Ru$y
(félisten)

Yettel és Voda megy. Nagyobb városokban 5G alap. Régi "1-es díjzóna" (mindenki máshogy nevezi), minden EU-ban felhasználható adatmennyiséged felhasználható, hívások belföldi normál díjon.


Exian
(őstag)
Blog

Létezik azért egy bizonyos méltányos használati "rendelet".


Balu77
(őstag)

Eladó i5-6500 cpu: [link]


CPT.Pirk
(Jómunkásember)
Blog

Szüleim új lakásába is digi lesz, kijöttek bekötni... Modern társasház, be van csövezve a fal, simán lehetne vinni ott az üvegszálat. Erre nem voltak hajlandóak, ők ú szeggel felkalapálták volna a falra az üvegszálat. :Y Mondom jó, inkább ne nyúljanak semmihez, majd én behúzom a falba, csak hagyjanak ott egy adag kábelt...

Pár éve mikor ugyanott kötötték be a digit nekem, akkor aki kijött szerelő ő gond nélkül behúzta a csatornába az üvegszálat, az üvegszál előtti kábeles diginél meg aki csinálta az feltúrta az egész folyosót, hogy hol van elkötve a kábel, miért nincs adás nálam. Változnak az idők... :)

[ Szerkesztve ]


rnrn
(tag)

Van néhány olyan tevékenység, amit a Huawei Band 6-os okos karkötőm nem észlel. Ilyen a fűnyírás, furikozás, cipekedés... Ahol a kéz nem mozog, ott nem észleli a lépéseket.

Kérdésem: ahol van GPS is a karkötőben, okos órában, ott a fenti esetekben működne a tevékenység (távolság) regisztrálása? Nyilván az egészség alkalmazásban szeretnék korrekt számokat viszont látni.

Köszi, ha van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok vagy ötletetek és megosztjátok.


TRob1
(veterán)

Xiaomi Amazfit GTR 2 akkor is számol ha pl. mint egy zombi, előrenyújtott kézzel megyek.


rnrn
(tag)

Köszi! Van benne GPS, valószínűleg ezért. Pont erre van voltam kíváncsi... Azért ha más is megerősítené, megköszönöm.

Tudtok ajánlani olyan beépített GPS-es és NFC-s fitness karkötőt vagy okos órát, amivel fizetni is lehet? Tehát használnám mindkét dologra. Árban 50 ezer alatt lenne jó, ha megállna. Huawei, Honor és Samsung előnyben, de jöhet más is. Köszi!


UHHH
(senior tag)

Ha számoltatni akarsz GPS alapon - pontosan, akkor:
A mobilod nálad van? Ahogy én szoktam: www.mapmyrun.com app ingyenes és szuper.


Exian
(őstag)
Blog

Az enyémben van GPS (Huawei Watch Fit), meg az azelőtti Huawei Band 4 Prom-ban is volt, de az csak akkor aktív (a GPS), ha valamilyen sport tevékenységet indítasz, tehát a sima lépésszámlálásban nem segít (edzés tevékenység indítása nélkül), sőt, abban szerintem GPS esetén sem, az csak az útvonal rögzítéshez van, nem gondolnám, hogy a lépésszámlálót befolyásolja, de persze lehet, hogy vannak típusok, amiknél igen.

De ha nem is annyira a lépésszám érdekel, hanem a megtett út, akkor persze mehetsz egész nap vele persze mondjuk séta tevékenységben, aktív GPS-szel és akkor szépen kirajzolja az útvonalat, én is szoktam így. Persze ilyenkor az akku sokkal jobban merül és nyilván csak szabadtérben működik.


M_AND_Ms
(addikt)

csak az alvállalkozó változott...


Exian
(őstag)
Blog

Kell esetleg valakinek leeresztett fáradt olaj? Régebben keresett valaki úgy emlékszem. Talán Nesa?

Összejött pár olajcseréről olaj, nekem nem kell, hátha valakinek jól jön házkörüli munkákhoz (mondjuk faanyag kezelés, ilyesmi).


rnrn
(tag)

Csatlakozom, 12 literrel.

Huawei Watch Fit Special Edition a befutó, így eladó lesz a Huawei Band 6-os.

Köszi szépen mindenkinek a hozzászólást okosóra témában!


Weareus
(addikt)
Blog

Vagy olajkályha... :D


a2d2
(addikt)
Blog

Én kerestem, de elkészült közben a nyári konyha és még mindig van :)
Egy tárolót fogok még lekenni vele.


CPT.Pirk
(Jómunkásember)
Blog

Jah... Ebből az lett, hogy vettem 20m egyszerű behúzószálat 4400Ft-ért a Daniellában, és 2*10 perc munkával már át is húztam a lakáson az üvegszálat helyettük, miközben az 5000Ft kiszállási díjat azért elkérték, jah és korábban is jöttek egy fél nappal a megbeszélt időpontnál. Mindegy...

Kollégám járt úgy szobafestővel, hogy az meg félt az áramtól, így a lámpa kapcsolók műanyag keretét nem vette le festéskor, hanem ráfestett... :DDD


Janoska26
(addikt)
Blog

Ha valakinek kell egy Ricoh NW220-as lézer nyomtató, akkor nálam van egy amit egy doboz Raffaello-ért cserébe el is vihet. :)
A toner kifogyott. Nyomtatni nyomtatott, de a jobb oldali piros lámpa az világított mikor olyan kedve volt.


ecchphoto
(csendes tag)
Blog

Szia, én vetnék rá egy pillantást.


hattrickuser
(tag)

Eladó PS5: [link]


plaszy
(őstag)

Sziasztok!

Jártas esetleg valaki autós, fóliás témában?

Egy 2019-es Megane motorháztetetjét szeretném carbon mintással bevonatni, de csak az elejétől nézve kábé 5-7 centi szélességben, jópár kavicsfelverődés miatt. Természetesen rendes, nem "sufnis" helyen, időtálló megoldásként keresnék rá szakit.

Tudna esetleg valaki ajánlani ilyen helyet?

Köszi előre is!


#TOTTI
(őstag)

Cartec vagy WrapArt, az utóbbi pl. volt amit nem válllt, mert nem lett volna tartós. Az előbbi pedig készített olyan utca fronti fóliázást ami több mint 5 éve hibálan, pedig uv és minden is éri.

üzenetek