PH! F1 tippjáték - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


Qorthral
(őstag)
Blog

A Manorral, mint nevezett csapattal számolok. Ha bármilyen okból kifolyólag nem indulnak, akkor mindkét autójukat kiesettként kezelem, nulla megtett körrel. Elég szerencsétlen persze, ha nem indulnak, de a kérdéssoron nem szeretnék már módosítani, mivel sokan megjelölték őket / kalkuláltak velük ezeknél a bizonyos kérdéseknél, azt a kockázatot is mérlegelve, hogy nem indulnak. Nem lenne korrekt kizárni a csapatot a kérdésekből, ez sok problémát felvetne.
Ami megoldás lehetne, az ezeknek a kérdéseknek a törlése a Manor nem indulása esetén, de ez sem fair azokkal szemben, akik már korábban a Manort választották és már nem olvassák ezt a posztot a határidőig (hiszen mindenki más pl nyugodtan válthatna a Mekire a legkevesebb körös kérdésben).

Szóval maradnak és számítanak, ez a legkorrektebb kezelése a dolognak szerintem.

A másik felvetésed jó, magam is úgy terveztem, hogy a határidő lejártát követően publikálom a tippeket. Ez már csak azért is célszerű, mert én is játszom, és a saját tippjeimet különben elvileg megváltoztathatnám a végeredmény függvényében. Persze sosem tennék ilyet, de korrektebb így mindenképp. Szóval igyekszem majd minden alkalommal a lezárás és az IM kezdete előtti 30 percben publikálni a listát, vagy ha ezt nem tudom megoldani, legalább a saját tippjeimet közzéteszem az IM előtt. :)

[ Szerkesztve ]

üzenetek