PHE - World Of Tanks Klán - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


fsb1000
(nagyúr)

Ma napon Djuree-t felvettem a Klánba, annak ellenére, hogy 300-nál kevesebb csatája van.

Ennek oka az, hogy úgy gondolom, aki a ph fórumán elég aktív és látszik, hogy fejlődik, intenzíven foglalkozik a WoT-al, az tagja lehet a PHE-nek, ha jelentkezik.
70-es taglétszámig nincs különösebb szűrés tagfelvételkor.

70-es taglétszám felett Timyy (vagy a mindenkori #2 parancsnok helyettes) feladata a tagok szűrése, de az engedékeny tagfelvételi politikám miatt kialakult véleménykülönbségünk okán a felmentését kérte.

Ezt elfogadtam, és rangját visszavontam, a következő időszakban egyedül döntök a tagfelvételről. Természetesen akinek van véleménye írja le a fórumba és ha alapelvekkel nem ütközik figyelembe is veszem.

-----------------------

A PHE-ben igen heterogén a játékosállomány, de reménykedem, hogy találunk olyan megoldást amely keretében mindenki talál magának szakasztársakat vagy olyan századot ahol jól érzi magát és saját szintjének megfelelően tud teljesíteni.

Valószinűleg még hosszú ideig nem lesz "elit" klán a PHE, de szeretném, ha minden tagunk törekedne a fejlődésre, csatáinak száma meghaladná az 1000-et és legalább egy - században használható - t6 harcjárműve lenne.
Ezekben a célokban egyetértek Timyyy-vel (vagy másokkal), de jelenleg semmiképp sem szeretném ha ez olyan küszöbb lenne, amelynek el nem érése esetén bárkitől meg kéne váljunk.

Az én elsődleges feltetélem az aktív játék. Sokkal inkább el tudom képzelni, hogy azon játékosainktól válunk meg akik 2-3 hétig be sem lépnek a játékba vagy hosszabb távon nem növelik csatáik számát.

[ Szerkesztve ]

üzenetek