PHE - World Of Tanks Klán - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


emre
(veterán)

Tegnap én is mentem talán négy meccset a fiúkkal. :K

Ha jól emlékszek 2:2-es aránnyal. Felmerült 1-2 kérdés miért is nem vagyok PHE tag.
Erről az alábbiakban karmolok ide egy szösszenetet, a pletykákat megelőzendő, illetve hogy legközelebb ne a csaták előtti taktikai megbeszélés rovására menjen.

Már bocs, de szerintem a század jelenlegi színvonala nem sokban különbözik a random csatákétól. Ez az egyik ok amiért kiléptem.
Ezt a színvonalat a random csatákkal is tudom hozni, és nem kell fél órát várni egy ellenfélre, vagy egy új tagra, hogy meglegyen a század. Mert szerintem nem kicsit röhejes, hogy az ezred 68 tagja napi szinten nem tud egy eredményes századot felállítani top tier6 tankokból. Ráadásul ha elbaltázok valamit, csak magamat hibáztathatom, és azt tehetem amihez értek, olyan harcmodort választhatok amit szeretek. Nem kell félreérteni, nem tartom magam pro játékosnak. Inkább annak van jelentősége hogy tudom miben vagyok jó (és miben nem), ráérzek hogy csata közben mit lenne célszerű csinálni. Ez az esetek kicsit több mint felében bejön. Ennyi.
Sajnos a század csatákban már nem éreztem túl jól magam, nem is szerepeltem túl jól.
Később már nem is akartam menni, mert nem túl jó érzés szarrá lövetnem magam azért hogy mások ott fejlesszék ki a tankjaikat, és képesek stock KV-val beállítani századba.
A másik ami nem tetszett az az, hogy ez egy felülről szervezett csoportosulás. Szerintem "normális" esetben inkább alulról kellene szerveződnie. Ez per pillanat nem feltétlen az ezred, FSB vagy bárki más hibája, de a csaták szervezésekor nem szabad megfeledkezni arról, hogy már egy összeszokott szakasz leküzdése is okozhat komoly nehézségeket.
Ugyanis mi annyira sem ismerjük egymást, hogy adott esetben megfelelő taktikával tudjunk felállni. Mert ha nem tudom hogy valaki miben jó, vagy milyen harcmodor a gyengéje akkor hogy határozzam meg a csatában a szerepét? De a csaták szerevezéséről, és a szakaszokban történő csatákról már megírtam a véleményem, ezt nem kívánom "ragozni".
Szóval ennek így ebben a formában nem látom jövőjét.
Ez pillanatnyi állapotában inkább egy "keltető" (így becézték nálunk az újonc katonák kiképzőtáborát) amit egy fórumtársunk jóindulatának köszönhetünk. Szerintem becsüljétek meg ezt a lehetőséget, és sokkal aktívabb, profibb hozzáállással járuljatok hozzá az ezred sikereréhez.
Az hogy majd kialakul a számomra nem koncepció.

Befejezném egy javaslattal:

A fórumban eddig nem szereplő, de aktív játékos tagok esetleg összekaphatnák magukat, és megjelenhetnének ezen a fórumon, ebben a topikban.!

Nem azért mert nekem vagy bárki másnak hiányoznak, de ha itt nem tudjuk megbeszélni kiértékelni a században történteket hogy a rosebbe akarnak fejlődni?

A véleményemről ne kívánok vitát indítani, lehet reagálni sem fogok rá hisz már nincs közöm hozzá.
A további közös harcászkodástól nem zárkózok el, de ezt inkább szakaszban tudom elképzelni.

más:
Én igyekszek olvasni a chat-et is.
De a mikit is szokni kell, mert ha hárman beszélnek egyszerre az sem túl jó. :N

üzenetek