PHE - World Of Tanks Klán - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Stirlitz
(senior tag)

Ez akkor lehet így, ha top tank vagy. De ha nagyon nagyok közzé rak be akkor marad a kempelés, és az ima, hogy túl éld, bár ha tudsz sebezni, már az is elég sokszor, például lelővőd az amcsi T29 láncát. Ha ezt kétszer is megtudod tenni, már jól hozz a konyhára. :)

KV3 viszont egyelőre szenvedés még csak, tisztára mint a stock KV. Egyelőre még a lánc és a fejlesztett torony (az viszont jó, azóta egész pattogós a cucc) van meg, és a "sima" 107-es a KV-ról. Sokat kell küzdeni, mirre meglesz a rendes ágyú rá, hogy meg is tudjam védeni magam némiképp a szörnyektől. (IS és tsai)

És hová lőjek Emre? Annyi we ding dem van ezzel a tankkal, hogy ennyi talán még a franszia fossokkal sem volt. (Na jó, kevesebb, de azért sok.)

[ Szerkesztve ]


emre
(veterán)

A107-es löveggel a stock T29-et f2f ki lehet végezni :K
Majd keresek róla replay-t.


Fel
(addikt)

A mai napon én is kiléptem.
Az utóbbi időben nem sok vizet zavartam a klános század összejöveteleken... Nem nagyon volt kedvem menni. A kezdeti lelkesedésem alábbhagyott, jobban elvagyok magam a random csatákkal.
Köszönöm a lehetőséget! :R
Találkozzunk a csatamezőn! :)


balin_hun_
(csendes tag)

Szevasztok skacok.
Mostanában azért nem megyek századba mert wifis nettem van és annyira laggolok hogy egyszerűen játszhatatlan a játék.
Amennyiben javul a helyzet t8-tierbe szívesen megyek,(t6-ba nem kell húznom semmit se,ezt kihagynám).
Még egyszer bocsi.

Jó játékot.


marked one94
(őstag)
Blog

Üdv!

T8-as századot nem terveztek, mostanság? arty-val(s51) vagy majd nemsoká Lorraine 40t-vel csatlakoznék :)


fsb1000
(nagyúr)

Hát... néhány jobb játékos kilépett, mások lemondták a T8 századozást.

A T6 megy szinte folyamatosan, de úgy tünik t8-ban senki sem akar bukni, és mivel a játékélmény sem jobb(?) mint t6-ban össze kell gyűjteni az inspirációt és legalább 8-10 tagot hogy legyen értelme indítani.


marked one94
(őstag)
Blog

aha értem kár érte. t6 látom hogy van de oda mindig megvannak az emberek így be se lépek. T8ba azért szerintem többet kell taktikázni azért érdekelt volna.


fsb1000
(nagyúr)

Igyekszem jelezni, ha indítunk.


krisz74
(tag)

Ha T8 század indul én is szivesen csatlakozok bármikor.Majd T6-ban megkeresem az elveszthető kreditet.
Szerintem előbb vagy utóbb úgyis ez az irány.


fsb1000
(nagyúr)

Vajon melyik időpont lenne a legjobb?
Én csak a péntek du/estét zárnám ki, mert akkor vagyunk a legkevesebben aktívak.

A sikerhez kéne egy írányító, meg 1-2 artysta.


krisz74
(tag)

Hétfő estéket leszámítva általában ráérek.Irányító tényleg nagyon kéne.Az sem baj, ha hibázik,majd bele jön mindenki.Csak legyen elég ember a szakaszhoz.Aztán majd alakul.Mondom, én nem sajnálom a kreditet, tudom az eleje biztos bukó lesz.
Plokijumával mentünk szombat este KT-el pár kört.Érdemes lenne megyőzni őt is,szerintem jó irányító is lenne belőle.Persze ha vállalja és akar században menni.


kugli81
(aktív tag)

t8-ba beszállok én is ha ráérek....


fsb1000
(nagyúr)

Na.. akkor javasolnék egy szerda 19:00-át vagy szombat 21:00-át.


krisz74
(tag)

Nálam a 19 óra azért problémás,mert kisfiam akkor fürdik,utána kaja miegymás.Nekem 21:00-tól jó általában.A szombat 21:00 is tökéletes.

[ Szerkesztve ]


fsb1000
(nagyúr)

Akkor legyen 21:00, reméljük nem sokan buliznak olyankor!


L-e-f-i-e
(senior tag)

Én szombatonként szinte sose wotozok, hétköznap jobban szoktam, egyébként is artyval meg t8 meddel tudnék csak beszállni egyenlőre.


D.Orion
(veterán)

Tisztelt klántársak!
Mostanában nem voltam túl aktív a klán életében, company-ba jóideje nem vettem már részt, plafon is ritkán volt részemről. Pár személlyel való összeférhetetlenségem miatt úgy döntöttem, hogy kilépek a klánból. További sikereket kívánok nektek, a harctéren még találkozunk.


Volturius
(csendes tag)

Sziasztok!

Nehezen tudtam meghozni a következő döntésemet, de úgy döntöttem, hogy kilépek a klánból. Valahogy már nem érzem azt a harci kedvet a klánban, ami még az alapításkor megvolt. Hiába csinálok századot, 3-4 klántagnál többen nagyon ritkán jelentkeznek.

További sok sikert.

Üdvözlettel:
Volturius


fsb1000
(nagyúr)

Sajnálom...
Lehetséges oknak gondolom, hogy 2 hónap alatt a tagok járműparkja erősen fejlődött és a t6 századozás jelentősége sokaknál lecsökkent.
T8-ra meg még kevesen jelentkeznek, illetve a korábbi tapasztalatok alapján ott nem várható nyerőszéria. A múlt heti t8 sem jött össze.

A kezdeti nagy csaták után én is ritkán látogattam a t6 századokat, mert 2-3 hete olyan célokat tüztem ki magamnak, amelyeknél magasabb tierekben kellett több száz csatát megvívni.

Úgy gondolom senkit nem lehet kényszeríteni vagy noszogatni, hogy jöjjön századba, úgy kell játszani, ami mindenkinek jó és megfelel.
Pl szakaszokban, és ha az már igen jól megy, akkor jöhet a t8 század, vagy még magasabb szint. Vagyha ismét igény támad a közösségi játékra és a játékosok tudnak csapatot alkotni akkor szimpla szorakozásból is lehet menni t6 századba.


Simulacrum
(senior tag)

Sziasztok!

Nekem senkivel semmi problémám nem volt, remélem velem sem másnak, de én is megköszönöm a lehetőséget és elbúcsúzom. A döntésemet inkább az első bekezdésed miatt hoztam meg. 7-es tankok is hoznak úgy nekem randomban, mint a T6 század. T8-ra meg még kevesek voltunk.
A T6 századozásban nem csalódtam, jó köreink voltak, bár kicsit untam a sok KV-3-at, főleg, hogy nem szeretem.
További sikereket kívánok! Köszönet a klán létrehozásáért neked és a lehetőségért, hogy tagja lehettem.

Simu

üzenetek