PlayStation 4 - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


perge666
(veterán)

Ha van több 1TB-os HDD-d akkor berakod egy 3.0 külső házba,usb-vel csatlakoztatod és ugyanúgy kezeli a géped mint ami a gépbe van,így a gyári vinyó is maradhat és több tárhelyed is lesz.
Arról nem is beszélve hogyha később veszel PS5-öt akkor csak rádugod a külső vinyót,és egyből tudsz vele játszani ha ugyanazt az accountot használod.


vargalex
(félisten)
Blog

Én is azt tudom mondani, mint a többiek. Újként PS4-et már nem vennék, pláne nem annyiért... Inkább megtartanám a Pro-t (hűtés hangerő kivételével úgyis visszalépés lenne igazából a Slim) és később cserélném. Leharcolt állapotban van maga a gép is? Ha nem (tehát valóban újszerű), akkor ha az eladó kicsivel drágábban adta volna neked, de egy 0 napos HDD-vel, akkor nyugodt lennél? Mert utóbbi esetben nem értem a problémádat... Nem mindegy, hogy mennyit ment, ha jó az állapota?

Értettem én, hogy nem a vinyó üzemideje a problémád, csak arra akartam rávilágítani az én esetemmel, hogy ez azért lehet teljesen független is a PS4 üzemidejétől.

[ Szerkesztve ]


balintka
(addikt)

Köszi mindenkinek a válaszokat! A gép külsőleg elég szépnek mondható, de azért semmiképp sem új. Hosszú távra terveztem (volna) a PS4 Pro-t, ezért is szerettem volna egy megkímélt, újszerű példányt. De most nagyon a PS5 Slim felé hajlok így.

PS4 slim-et elvettem már, még akciósan is túl van árazva...

[ Szerkesztve ]


Dinomano
(senior tag)

Szerintem is inkább PS5. Nekem PS4 slimem van, de nem számít annyira a tekjesítmény nekem, inkább az energiatakarékosság felé hajlok.


mad1
(veterán)

hali,psvr hez lehet jbl bluetoothos fulest hasznalni?koszi


Kendek
(MODERÁTOR)
Blog

Sajnos nem, mivel a végső hangot nem a konzol, hanem a külső feldolgozóegység állítja elő. Így tehát egyedül a headset jack csatlakozója használható, viszont oda mehet saját füles is.

Amúgy ennyiből is jobb a VR2, mivel PS5 esetén USB-s hangkártyára is át lehet váltani, vagyis használható akár Bluetooth-os füles is. Igaz, itt még fontosabb az alacsony késleltetés, tehát megfelelő adapter és fülhallgató szükséges.


balintka
(addikt)

Áron alul úgyse adom el a Pro-t, addig marad, amíg normális ajánlat nem lesz rá, aztán szerintem május környékén veszek PS5-öt.


F-ECT$
(titán)
Blog

A PS4 ára lefelé megy majd most pár évig. Egyre több és olcsóbb PS5 lesz eladó, így ez lenyomja az árakat.


icemad
(nagyúr)
Blog

Akkor az rajtad marad örökre. Árulni akarod vagy eladni? Nem ugyanaz...


AxBattler
(félisten)

Én anno sok cserebere után vettem egy szép Slim-et, amibe SSD-t pattintottam.
Addig fogom használni, amíg nincs olyan cím 1-2db legalábbis, ami miatt mindenképpen kellene a PS5. Nem ma lesz, de akkor sem fogom eladni a PS4-et, csak visszapakolom a dobozába... bele van kalkulálva az értékvesztés, de egyáltalán nem bukok akkorát, mint PC-vel.


balintka
(addikt)

56 ezerért hirdetem. Az nem hinném h sok egy Pro-ért. Ha meg rajtam marad, akkor használom, addig se a PS5 kopik majd régebbi játékokra.


icemad
(nagyúr)
Blog

Az szerintem jó ár. Annyiért el is viszik. Mifelénk van olyan, aki 2 hónapja árulja 200 euróért. Csoda, hogy nem megy el? :)


bendi806
(aktív tag)

56ert, az nagyon Best Buy vétel :Y :R


balintka
(addikt)

Én sem gondolom soknak. Doboza meg fülhallgatója nincs meg, de amúgy korrekt, hibátlan a gép. Itt is hirdetik sokan 70+ ezerért, annyiért nem nagyon lehet (főleg hamar) eladni a Pro-t.

[ Szerkesztve ]


mad1
(veterán)

Rakotottem a 1jbl quantum one-t jacken de nagyon gyengen szol,olyan mintha nem lenne semmilyen melly.alapbol nincs eq a ps4 en ugye?bar nem tudom hogy az megoldana -e.


Kendek
(MODERÁTOR)
Blog

Ha a gyengén szól azt is jelenti, hogy halk, akkor sajnos túl nagy a fejhallgató impedanciája.
Én csak a gyárival használtam, illetve a VR2-t Bluetooth fülessel is, de nem tűnt fel, hogy ne lenne elég mély hang. Mindenesetre sajnos nincs állítási lehetőség, vagyis nincs hozzá EQ.


vargalex
(félisten)
Blog

Ugye a Headseten (CUH-ZVR2 esetén), vagy a vezetéken lévő távvezérlőn (CUH-ZVR1 esetén) a hangerőt felvitted? Illetve talán az eszköz beállításoknál is lehet hangerőt állítani (ahogy a kontroller esetén).
Nekem CUH-ZVR1-em van, több fej-, illetve fülhallgatóval is próbáltam, mind hibátlan volt. Köztük ugyan úgy 32 Ohm-os impedanciájúval is, amilyen a JBL Quantum One is.


mad1
(veterán)

A hangerot maxra vettem a kabelen.azzal nincs is baj,de olyan mintha valami kis szar kulso hangszoron szolna, kicsi vizhangal (terhangzas szeruen).... persze sztereoban.


vargalex
(félisten)
Blog

Én nem tapasztaltam ilyet. Esetleg próbáld meg másik fejhallgatóval (de mondom, nálam azonos impedanciájúval sincs gond), vagy valaki másnál egy VR-al, ha van rá lehetőséged.


zojjektum
(senior tag)

Nem lehet esetleg, hogy a chat hangereje maxra van véve? Nekem akkor szorította így háttérbe a hangot.

üzenetek