PlayStation 4 - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Pataki Noé
(friss újonc)

Sziasztok! Attila vagyok. PS 4-en játszunk a GTA V-el. Nem rég csináltunk neki egy előfizetést is hogy fejlődjön a játékon belül. A járművek vásárlásával kapcsolatos gondjaink lettek. Nehezen találunk megfelelő garázst az autóknak vagy kamionoknak. Hogyan és miképp tudunk megfelelő garázst beszerezni. Van már egy kicsi de az nem megfelelő és valamiért az éddig vásárolt autó ( batmobile) elveszett. Miért lehet ez?


Degu82
(kezdő)

Sziasztok. Ps4-hez milyen mikrofonos fejest ajánlotok olyan 10-15 körül? Lehet használt is. Gyereknek kellene és kinézett használtan egy ps fejest 15ért de gondoltam előbb megkérdezem itt érdemes e olyat venni vagy van e lényegesen jobb vétel abban az árban.


Pataki Noé
(friss újonc)

Trust GXT 488 forte PS4 Grey ( alza.hu) 13.190,- + posta.


Degu82
(kezdő)

Köszi. Ránézek bár a Trustot nem gondoltam volna jónak.


AxBattler
(félisten)

Topikja, parancsolj.


fausto
(addikt)

Hello,

Ajándékba vennék PS4-re Minecraft-ot lemezesen, de fogalmatlan vagyok a játékkal kapcsolatban. A lemezes kiadás beteszi a gépbe és játszhat vele? Vagy kell hozzá még valami, nem tudom, előfizetés, valami must have dlc, ilyesmi... PS Plus van.
Ja, és a másik, hogy a PS4 verzió crossplayes? Pc-s, mobilon, xbox-os ismerősökkel tud majd játszani?

[ Szerkesztve ]


tboy93
(nagyúr)
Blog

Megveszed es tud vele játszani azonnal. Ha online akar játszani masokkal akkor elotte egy frissites biztos kell, na meg ps plus. DLC-ket tud, de nem muszaj vasarolni hozza a storeban. Cross platform igen.

"Platforms that support crossplay include; Windows 10 & 11, Chromebook, Xbox One & Series X, Playstation 4 & 5, Nintendo Switch, Android, and iOS."


fausto
(addikt)

Köszi! Egy ismerősünk gyerek mobilon játszik vele és azt mesélte, hogy havonta fizet valamit. Akkor így megnyugodtam.


tboy93
(nagyúr)
Blog

Lehet venni hozzá cuccokat :) Szerintem ő google play pass-t vagy ha apple akkor az annak megfelelőját fizethetni, gondolom benne van a minecraft :F


icemad
(nagyúr)
Blog

Szerintem a Minecraft Realms-et fizetik. Az lényegében egy saját szerver.


raziel01
(veterán)
Blog

CDkeys-en jó áron megy:
[link] Call of Duty: Modern Warfare II - Cross-Gen Bundle PS4/PS5 (US)
5400 Ft
US accra.


Alarikman
(senior tag)

Furcsa, hogy eddig még nem láttam akciót PS+ előfizura idén. Amikor lejárt, akkor sem ajánlott semmilyen kedvezményes meghosszabbítást. Tavaly nem így volt. :F


F-ECT$
(titán)
Blog

Egyre kevesebb az akció, és az se jár már mindenkinek automatikusan.


Payphone
(tag)

Na gyerekek :D pár hete felhoztam itt a témát hogy adjam e el a PS5-öt és vegyek e inkább egy PS4-et merthogy igazából semmi játék nincs rá. Kb mindenki nekem állt egy két kivételt leszámítva hogy hülye vagyok meg nem járok jobban, meg nem esik be az ára annyira később hogy megérje. Erre fel olyan faszán beesett az ára hogy a lemez nélküli 95-100 ezer a lemezes meg 110-120. Na mostmár tényleg nem éri meg eladó :D Vicc amúgy látjátok másik is rájöttek hogy egy forintit nemér a PS5. A kutyának nem kell adja elfele mindenki mert semmi értelme a világon


Tasunkó
(senior tag)

Hosszútávon lehet értelme, és még fel is mehet az ára. Másképp alakulhat, mint amit eddig ismerünk. Az Nvidia előbb a bitcoinra most meg az AI-re állt rá, kevésbé lesz hardver a játékra.


KKaresz45
(senior tag)

Az a baj hogy beírtad ide és mindenki meglátta az üzleti potenciált. Így magad alatt vágtad a fát. Ha van egy jó ötleted ne mondd el senkinek! :D


Exelsior24
(aktív tag)

Főleg ha netalántán hamarosan bejelentik, hogy novemberben jön majd a PS5 Pro verzió, amire egyre több jel utal, hiába próbálja a Sony tagadni, hogy nem igaz.
Aztán persze lehet, hogy tényleg kacsa az egész, vagy majd csak később fog kijönni, én sem tudom már, hogy kinek is higgyek ez ügyben.
Mindenesetre ha bejelentik, az majd tuti még rátesz egy lapáttal, és akkor még lejjebb esik majd az áruk.
Én amúgy nem vettem meg a PS5-öt, mai napig a PS4 Pro-mal tolom, mert alig van olyan játék ami arra exclusive és nagyon érdekelne, múltkoriban gondolkoztam el, esetleg egy PS5 Slim Digital-on, de inkább megvárom az év végét, hátha tényleg jön a Pro verzió.


gangstagergo
(senior tag)

Szerintem senki se állt beléd csak nem értik hogy felnőtt emberként ezt miért nem tudod egyedül eldönteni. Továbbá annak nem ér egy forintot se aki nem akarja használni.

Meglátásom szerint azoknak éri meg PS5-öt venni akik anyagilag megtehetik aki meg nem annak ott a PS4.

[ Szerkesztve ]


zojjektum
(senior tag)

Szeretem ezt a fajta “gondolkodást”. Szerintem, hogy kinek mi nem éri meg az elég szubjektív. A családban van xbox ox, sx a ps-ből megvan a pro és az 5. Nálam csak a ps5 pörög a nagyobbik gyereknél van a pro meg az sx. Egyiket sem adom el, mert azt gondolom a halálukig pörögni fognak, de ha most letenném mindet, akkor is megérte volna annyit játszott vele mindenki. És most visszatérve a nem éri meg gondolatra. Nekem a cigaretta és az alkohol nem éri meg. Ha csak azt adom össze amit kollégám elszív egy hónapban, akkor pont egy havi cigaretta árából (de legyen 2 hónap)veszek egy új ps5-öt, na az nem éri meg.

[ Szerkesztve ]


icemad
(nagyúr)
Blog

Ps4 ára is ment felfelé, ahogy látom. Tőzsdézned kellene, már gazdag ember lennél.

(vagy nem...)

üzenetek