PlayStation 4 - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


csabi98
(tag)

Sziasztok.
Ps4-nél az alábbi dolgot tapasztalom és kíváncsi vagyok arra hogy esetleg valaki tapasztalt e már hasonlót közülünk..?
Nos a gyári Sony kontrollerrel játszva semmi probléma nincs,ha csatlakoztatom hozzá a szintén Sony márkájú fejhallgatómat,szépen szól a hang a fülesből.
Nos ha a gyári helyett az utángyártott kontrollerrel játszok (mert pld lemerül a gyári és töltöm közben.) Akkor szintén ezt a fülest csatlakoztatva azt tapasztalom,hogy csúnyán akad,szaggat a hang bármelyik játék futtatása közben,de csak a hang szaggat,maga a játék az egyik sem!)
A kontrollerekről is csatoltam egy képet,balra a gyári Sony,jobbra pedig az utángyártott ami az említett hibát produkálja.[kép]


Lackooo84
(nagyúr)

Gondolom penge az utángyártottban a BT chip. :D


Guitar14
(senior tag)
Blog

Milyen analog karokat vettél aliról? Az alu házas-fehér műanyag belsős egy bóvli sz*r. minden irányból más, asszimetrikus a deadzone és nagyon darabosan érzékel egy teszterre dugva, nem precíz inkább rá se rakd akkor. PS4-be még nem rendeltem/cseréltem analogot de PS 1-2 és az összes Xbox-ba az ALPS márkájú aliról mindig kb. gyári minőségűnek megfelelő volt. Nyilván a hall effect a jövő de olvass utána, oriic linkelte. (köszi! :B )


vargalex
(félisten)
Blog

Én néhány hónapja vettem észre hasonlót, de gyári kontrollerrel (2-vel próbáltam). Nem Sony füles, vezetékkel csatlakozik a kontrollerhez. Nekem csak nagyon ritkán, de megakad a hang. De nálam lehet, hogy inkább azért van, mert a PS4 most teljesen a router mellé került...

[ Szerkesztve ]


rasotamas
(veterán)

Alps van ráírva amúgy, ilyen zöldes.
Játék közben már egyáltalán nem tűnt rossznak


semetka
(őstag)

Tudsz linkelni egy olyan helyet ahol tényleg gyárival megegyező ALPS van? Én vettem már kamu ALPS-t, köze nem volt a gyárihoz.


I02S3F
(őstag)
Blog

Sziasztok! A COD MW III-ban be szokott ragadni az R2, a tűz. Ki fogom próbálni, hogy másik játékban is akad-e. Ha igen, érdemes javíŧtatni? Ha nem, mit ajánlotok milyen érdemes venni? :R


Lackooo84
(nagyúr)

Szerintem eltört a rugód. FIlléres tétel.


I02S3F
(őstag)
Blog

Szuper! Köszönöm!:R


flegga92
(senior tag)

Mielőtt újra nekiesel kicserélni, próbáld meg ezzel újra kalibrálni: DStools
Én vettem olcsó pénzért 2db DS4-et jófogásról persze el volt mászva közepe, meg "kocka" formát rajzolt mindkét karra.
Szétszedtem, hogy megnézzem milyen verziójú és meglepődve láttam, hogy új akksi és analogok vannak benne.
Ezek után találtam rá erre, kalibráltam és szépen beállt középre, és kör formát rajzol, 6-8%-os hibával!!! Persze van egy kis "jittering" de játék közben semmit nem lehet észrevenni belőle.


I02S3F
(őstag)
Blog

Kivittem a COD MW III (2023) kampányt. Élveztem! Most fogom átvenni a Diablo 4-et.

Kicsit tanácstalan voltam, hogy mi legyen a következő cím. Arra gondoltam, hogy a Diablo előző 3 címe mind tetszett. Így ez is fog. Meg patch-ek is jöttek hozzá már. A kezdeti nehézségek már nincsenek jelen.

A COD-ba engedek beszámítani egy COD infinite warfare-t. Úgyhogy most el leszek látva! Ez az infinite warfare is tetszett!:B


F-ECT$
(titán)
Blog

Szegény kampány nem lesz nagyon magányos ott kinn? :P


DeFranco
(nagyúr)
Blog

majd figyelgeti a gémeket.


Balesz1899
(aktív tag)

Néha azért majd vidd be, biztos lesz eső a napokban. :DDD


I02S3F
(őstag)
Blog

Majd sűrűn fogom látogatni és locsolni!:P


rasotamas
(veterán)

Ti is olvasgatjátok a híreket az új jailbreakről ami 11.00-ig jó?
Nekem most 11.00-n van a PS4 Pro-m, szivesen kipróbálnék pl olyat hogy olyan játékoknál, ahol nem lett upgradelt PS4 Pro verzió (pl GTA5 is ugyan úgy fut PS4 Pro-n mint a sima Ps4-en), feloldanám az FPS limitet.
Sajnos nem egyszerű a sztori, úgy látom egy külső számítógéppel kell hálózaton keresztül megnyektetni, és ha újraindítod újra kell csinálni(ha jól tudom), és olyanokat csinálnak, hogy egy dedikált Raspberry Pi-vel csinálják meg, ami azért nem kis pénz, ráadásul több percig tart.


Kendek
(MODERÁTOR)
Blog

Így van, mivel egy PPPoE driver sebezhetőségről van szó, ezért vezetékkel közvetlen össze kell kötni a konzolt egy számítógéppel, majd lefuttatni egy szkriptet (van hozzá kattintós app is Windowsra). Alapvetően elég egyszerű dologról van szó, és kellően erős gép esetén gyors és stabil az exploit, és általában elsőre meg is van a jailbreak.

Ami kellemetlenség, hogy a konzol minden újraindítása után (kivéve pihenő üzemmód) kell hozzá egy számítógép. A RPi-vel az a gond, hogy viszonylag gyenge, és ezért lassabban fut le az exploit. Így pedig gyakrabban meg is akad vagy failed-et dob, plusz nagyobb az esélye az instabilitásnak (kernelpánik miatt lekapcsol a konzol).


I02S3F
(őstag)
Blog

Ez bizony azt jelenti, hogy csak nyomós indokkal érdemes megcsinálni. :/


Kendek
(MODERÁTOR)
Blog

Azért nem vészes annyira, számítógépre pedig amúgy is szükség van.
Mivel ugye csak korábbi rendszerszoftverrel működik, ezért aki erre várt már akár évek óta, annak érdemes lehet rápróbálni, hiszen mostanában nem várható más megoldás. :)


bendi806
(aktív tag)

Én megszivtam, nekem 11.05 van xd

üzenetek