PlayStation 4 - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


tepenzed
(őstag)

Redditen mindenki rá van kattanva, hogy elég esélyes, hogy a Rocket Leaguet megkapjuk plusban (mivel ők is a héten tesznek elvileg valami csodás bejelentést, és a plussal egy nap j9n)de én egyszerűen nem tudom elképzelni. Hatalmas érdeklődés van rá és $20-at kb mindenki kiad érte, szóval miért is érné ez meg nekik :D ?


Jonathan92
(tag)

Az teljes jatek? Marmint teljes ertekű vagy valami lite butitott lefelezett ?


tepenzed
(őstag)

butított, de ezt már tavaly október óta tudjuk :)


Neoteric
(addikt)
Blog

Aktuális US Store akciók, amik sztem érdekesek lehetnek:

Project CARS - PS Plus-szal $59.99 $47.99 [link]
Tropico 5 - PS Plus-szal $59.99 $41.99 [link]


RunnyJuggler
(aktív tag)

PlayStation 4 Firmware 2.55

Main features in version 2.55 update
System software stability during use of some features has been improved.

[ Szerkesztve ]


tepenzed
(őstag)

stability update

minő meglepetés :C :C


Tuomas
(addikt)
Blog

Érdekességként:
Több oldalon is feltűnt a hír (egyik - másik), miszerint a PS 4 piaci előnye nagy, ezért árcsökkenés nem valószínű.

És még egy infó: Aki a kezdetek óta PS + tag, a PS + születésnapja alkalmából, köszönőlapot kap.


mrhitoshi
(veterán)
Blog

Nem lesz ez így jó. Az MS-nek gyorsan kellene ezekre reagálni, mert így mi szívjuk folyamatosan. A MS-nál ez az X360 kompatibilitás csak egy jó gyerekmese, ezzel nem fogják utolérni a Sony-t. A Sony meg pont le fogja szarni a vásárlóit. :W


Tuomas
(addikt)
Blog

Az attól függ, honnan nézed, mert ha a konzolod tartja az árát, akkor évek elteltével jobb áron tudod használtan eladni. Lemezes játékok esetében szintén (már aki továbbadja őket).
És ami még előny (szerintem), azok a címek.. Mivel ez a konzol a népszerűbb, talán a fejlesztők oldaláról is megérezzük ennek hatását: optimalizáltabb játékok, több exkluzív cím.. Én ebben bízok :)

[ Szerkesztve ]


Neoteric
(addikt)
Blog

+ az egyes címeknél jóval több az online játékosok száma is. Ami mondjuk megjelenéstől számítva egy évig irreleváns, de 2-3 év múlva szintén jó dolog ha még mindig lesz kivel online játszani régebbi játékokkal.


Tuomas
(addikt)
Blog

És igazad van :)


EnterR
(veterán)

Discover-es értesítés bug végre eltűnt. :C


Tuomas
(addikt)
Blog

Reméljük az új üzenetről szóló értesítés meg megjelenik :DDD
Vagy legalábbis nem késik :D


#20844032
(addikt)

Ez rohadtul nem igaz, sőt.
Nintendo játékok, konrkétan wiiu játékok heroinárban mennek. ps4 játékok 2 hónap után sportszelet áráért dobják utánad hardveraprón. Rááadásul lemezen egyre kevesebben vásárolnak. Gépek ugyanez. Fejlesztői oldalról sem érzem ezt, a platformholder oldaláról főleg nem. Ha belőlem a xone tulaj beszél éppen, az azt mondja: remélem ez a helyzet jó sokáig fennáll. Ha a ps4 tulaj: tökéletesen mindegy. A sony akkor is leszarta a vásárlóit, amikor nem ment a szekér, meg most is. Halálmindegy. Talán most még egy fokkal jobban.


marilllyo
(veterán)
Blog

Ez milyen agymenés már? :DDD Kész...

Btw. haverokkal mókás lehet. Én a Distance-nek még mindig jobban örülnék de a PS-es verzió eltűnt a láthatárról. :(

Egyébként nem örülnék ha PS+ teljes játékként egy újabb demo-t kapnánk...


Tuomas
(addikt)
Blog

Ha van egy géped, amit megvettél 130-ért, eladod 80-90 körül, mert annyiért megveszik, mert nem biztos, hogy megéri újat venni az illetőnek, és annyit még adna érte. Ha lemegy az ára, 100-110-re újonnan, akkor te, a használt gépedet nem fogod tudni eladni, csak 50-60-70 körül. Ergó a te 130-ért megvásárolt gépedet az árcsökkenés miatt jóval kevesebb pénzért tudod eladni, mint abban az esetben, ha nem megy le az ára.
Ha egy vadiúj játékot megkapsz 5-10 között, akkor még olcsóbban kéne adnod a dobozos játékaidat. Bár nyilván itt a példa nem olyan sarkalatos mint a gép esetében, mert ott jobban kijönnek az árkülönbségek.
Szerk: egy játék ára, nyilván attól is függ, hányadik tulaj adja tovább, az ára egyre inkább csökkenni fog.

[ Szerkesztve ]


Madwe
(nagyúr)

Lehet hogy a gép ára nem megy lejjebb, de a nagyobb siker miatt sokkal több eladó gép lesz - az lejjebb nyomja a használt piac árait. Főleg a lemezes játékoknál érezni btw.

Amúgy én ps2es időben nem éreztem úgy h sony nem igyekezne a hatalmas sikere ellenére... Ps3 esetében meg lehetett érezni h ps+al teper ezerrel h behozza lemaradását. Ps4 esetén kicsit ráérősek for sure :D


Tuomas
(addikt)
Blog

Viszont ez igaz :)
Bár ha működik, és jól működik akkor az emberek megtartják a gépüket :) Ha meg sok használtan eladott gép lesz, akkor az újak eladása is csökkenni kezd, azaz már nem lesz olyan jó a sony helyzete, azaz csökkenti az új gépek árát? :DDD
Micsoda ördögi kör :D


#20844032
(addikt)

Ehhez nem kell, hogy lemenjen a bolti ára. Kijön az új SKU, a régi ára szépen beleáll a földbe. Evvan. Ilyen a piac. 50-60-ig nem fog lemenni az ára, amíg a ps3 is piacon van, ez garantált.


Tuomas
(addikt)
Blog

Hacsak nem adja drágábban az új modellt, mer' megteheti? :DDD

üzenetek