Plazma TV topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


BBéci
(titán)

Nem emlékszem konkrétumokra, 10 éve történt. Janos666 volt a tesztestárs, a mérései alapján sem volt elfogadható az a Samu.


Márk
(senior tag)

Valószínűleg kifogtatok egy egyedi gyári hibás példányt.


sambenez
(addikt)

Az érdekes, hogy közben a külföldi tesztekben meg a VT60-al összemérhetőnek értékelték.
Persze lehet őket megvették kilóra. ;]


BBéci
(titán)

Volt nálam VT60, azt is Jánossal teszteltük, az a Samu a hibáitól függetlenül nem ért a nyomába sem. Persze láttuk sok pozitívumát is, nem rossz tévé, csak nem annyiért, amennyiért újként árulták és nem Panához viszonyítva. Még a GT60-at is jobbnak találtuk, azért vettem olyat.

#92062Márk
Lehetséges, de mivel a magyar képviselet nem tudott adni másikat, erről nem tudtunk meggyőződni.


sambenez
(addikt)

Nem tudok vitatkozni veled, én csak egy mezei felhasználó vagyok. Azt tudom mondani amit olvastam a neten.


arcitec
(addikt)

Mondjuk én csak azt nem értem, hogy ha szarabb is és ocsó akkor megéri megvenni, ha drága akkó nem? Ócsón még vehető e szerint a szar is? ;]


Gabor970
(addikt)

10 éves tévéér én csak annyi pénzt adnék, amennyit nem sajnálnék kidobni sem. 120,000Ft nekem sokkal több ennél. Bármelyik nap elkezdheti, hogy csíkok jelennek meg a kijelzőn. (samsung) ha azt nézem, hogy 2 évet még adok neki nagy eséllyel, akkor meg drága. 550,000Ft körül már ki lehet fogni 65"-es új oledeket, amire ha tervezek 8 évet már közel azonos összeg.

Múlt májusban helyben hirdettek egy PS51D550-es samsung plazmát 30,000Ft-ér, elmentem, hibátlan volt, 8500 üzemóra. NNa annyit nem sajnáltam, hétvégi házba tökéletes.

[ Szerkesztve ]


Pityu.
(nagyúr)

Adott egy régebbi panasonic plazma tv távirányítója a hangerő gomb meg a program választó gomb kiesett.Esetleg olyan nem lehetséges,hogy nem komplett távirányítót vesz az ember arany áron hanem csak ilyen gumis részt amin a gombok vannak?


Márk
(senior tag)

Durván 5000 Ft-ért már lehet kapni használható utángyártott távirányítót.


Pityu.
(nagyúr)

Úgy néz ki sikerült megorvosolni a csatorna váltó gomb nem lett tökéletes érzetre meg esztétikára sem pontos viszont a másik jó lett de mind két gomb újra ellátja a funkcióját.


CheGhost
(aktív tag)
Blog

Milyen módszerrel oldottad meg?


Pityu.
(nagyúr)

Van egy olyan ragasztóm amit mobiltelefon ragasztáshoz használok ilyen gumis állagú. B-7000 körbe kentem a két gombot vele alul felül.


Gabor970
(addikt)

érdemes lehet megpróbálni telefonra távirányító alkalmazást letölteni, amennyiben infrás a telefon. Én már szinte minden készülékemhez találtam, működnek.


tamáspapa
(aktív tag)

Ma megérkezett! Februárban rendeltem a 12 éves ST50-emhez :) Kb 2500 volt fuvarral együtt :)

[ Szerkesztve ]


tobias40
(veterán)

Minden gomb rendben működik?
Érzetre hasonló mint a gyári?
Linket dobnál honnan rendelted?


Pityu.
(nagyúr)

Enyémhez én is találtam otthoni webshopba vagy 3000Ft ért de én egyenlőre javítottam a sajátomat.
Mi volt a baja a te távirányítódnak?

[ Szerkesztve ]


bbalazs0924
(friss újonc)

Sziasztok ! Segítségeteket kérem . Használtan vettem egy Philips 37PFL8404H/12 típusu plazma tv-t ,és olyan problémám lenne hogy köttettünk be telekomos csatornákat kiküldték a mediaboxot Scart csatlakozót és hdmi csatlakozot hozzá .A scart csatlakozóval se képet se hangot nem ad a tv ,összekötöttem a hdmi vel van kép is hang is , a probléma az hogy egy másodpercre beugrik egy zöld vagy kék képernyő és zöldes kékes fátyolos lessz a kép hol rövidebb hol hosszabb időre utána visszaáll minden normálisra . Ha kihuzom a hdmi-t és vissza dugom egyből jólessz ,ha kikapcsolom a mediaboxot és vissza szintén egyböl jólesz , és még annyi hogy a tv menüjét ha bekapcsolom az normál szinekkel működik ! Képet tudok róla küldeni . Ha valaki tudna segíteni megköszönném :B


KTTech
(veterán)

Cseréld ki a HDMI kábelt első körben.


tamáspapa
(aktív tag)

A 12 év alatt többször takarítottam, de az utóbbi időben már nem használt, 4-5 gomb nem reagált. Látva az új nevetségesen olcsó árát, gyorsan rendeltem egyet.


tamáspapa
(aktív tag)

Szia.
Igen, a nyomás ereje egy picit keményebb, de elenyésző.
Igen
https://vi.aliexpress.com/item/1005003194763167.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.39.1a401802udaPrn&gatewayAdapt=glo2vnm

üzenetek