üzenetek

hozzászólások


nemszabad
(tag)

"Az eredeti posztban le a kalappal egy kulcsmondatért: Nem kötelező a maximális megengedett sebességgel közlekedni. És pláne nem afölött."

Én azt mondom, hogy a megengedett alatt közlekedni önző és buta dolog. Eléggé rohanó világot élünk ahhoz, hogy nyugodtan kocsikázhassunk kedvünkre.
A főúton 60-nal, városban 40-nel (se) csorgó Suzukisoktól azonnal elvenném a jogsit.
És nem kell itt nekem a "nem tudhatod, lehet, most halt meg a dromedárja" bölcsességgel jönni. Ez közlekedés, haladni kell. Ha lelkileg, fizikailag erre alkalmatlan valaki, tömegközlekedjen / maradjon otthon.

Elég sok mindenen átmentem már, kaptam halálesetről hírt vezetés közben, mégse lettem totyogó bohóc, mert az úton nem csak én vagyok, hanem sokan mások is. A 'soros kapcsolás' pedig ilyen, ha egy izzó kimegy, nem világít a többi se.

Szomorú és felháborító, hogy ezek az ideiglenes forgalmi akadályok mehetnek kedvükre. Némelyik azt se tudja, merre van arccal előre, de vezet...

Még valami: nem az ész nélkül, apuci bömbijével száguldozó, zebrán halálra gázoló kategória vagyok. CSAK a megengedett maximummal szeretnék autózni. Eléggé ki van számolva az időm (főállás, maszek, építkezés, kertes ház, 5 hónapos kislány, ingázás), amit a spór huszárok még tovább rabolnak.
Őt annak ellenére, hogy 20-30 autóból álló sor gurul utána, és egymást előzgetve próbálnak valahogy elé kerülni, nem ba**ogatja senki, pedig ez mi, ha nem balesetveszélyes?
Tudom-tudom, ha 90 helyett 102-t megyek, na az balesetveszélyes, egy antikrisztus vagyok.... :).

Bocsi, hogy mindezt rád zúdítottam, nem rólad szól ez, csak a fent idézett írásod feltépte a sebeket :).

Az íráshoz: a fogyasztás jó, de nem kiemelkedő. Ettől függetlenül az írásnak helye van, a stílusa OK, helyesírás szintén.

üzenetek