Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


bambano
(titán)
Blog

nem vettem j astrát. az csak egy viszonyítási alap. valahogy úgy dobta a sors, hogy a haverral nagyjából egyszerre esett be a fejünkbe, hogy autót kellene cserélni, ő egy hónappal hamarabb hozzáfogott, mint én, így én már láttam az ő megrendelését. végignéztem egy csomó itteni kereskedést 2018. első negyedévében, borzalmas árak voltak, itt-ott (pl. toyota) türhő hozzáállással a kereskedésben. komolyan, a hajam szála az égnek állt a látottaktól.

ha most lenne egy időgép, és valaki kigurítaná az előző autómat nullkilométeresen nulla évesen, azt venném meg megint. de mindjárt felébredek...


nuke7
(veterán)
Blog

mazdát vagy suzukit érdemes venni sztem :K


kovsol
(félisten)

Nekem 9 nap múlva gyártják a Vitara GLX felszereltségben. Két tónusú metál fényezéssel 6,3M az új hibrid motoros lesz már. Én nem kértem bele 4 kerék hajtást , meg napfénytető se. Én ajándékba 3 év ingyen kötelező szervizelést kapok, meg pár apróbb extrát beszerelve.

[ Szerkesztve ]


Namelesske
(őstag)

Nekem volt egy fehér SF413, 1.3 8V KAT 5 ajtósom, nagyon szerettem. Sajnos engem utolért a Suzukik betegsége, a dugattyú szoknya letört, nem volt szívem kikönyökölésig hajtani úgyhogy eladtam 120-ért. Azért döntöttem így mert jobbnak láttam megkímélni magam egy kasztnizástól.Utólag, már nagyon megbántam... Ilyen olcsón fenntartható, szerelhető autót azóta se láttam. Teljesen igénytelen volt (jó értelemben), főleg ami az olajok specifikációját illeti, olcsón tudtam hozzá szerezni dolgokat és a gyári leírások is még abban a szellemmben készültek hogy otthon is lehet alapvető karbantartási feladatokat ellátni.

Viszont az a hype amit ráaggadtak hogy elpusztíthatatlan egyszerűen nem igaz. Mire hozzám került már szét volt kúrva a motorja egyszer legalább. De még ezek ellenére se hagyott ott sehol.

[ Szerkesztve ]


Victoryus
(addikt)
Blog

Autóval tuskót, meg bármit kihúzni nem jó ötlet. Nekicsapódhat, aztán több kár lesz, mint haszon. Ha a lánc szakad, az is eléggé le tudja amortizálni a kasznit. Youtube-on van sok videó róla.
Jó kis autók ezek, csak balesetnél nem védenek meg sajnos. Az 1 literes fapad Swift borzalmas, de az erősebb motorokkal jól megy.
Van hasonló igénytelen autó, Logan, Duster, Corsa, régebbi Astrák, Thalia. Azok az 1.4/1.6 Renault motorok is elmennek a világ végéig.
További sok balesetmentes kilométert!

[ Szerkesztve ]


8th
(őstag)
Blog

"Autóval tuskót, meg bármit kihúzni nem jó ötlet. Nekicsapódhat, aztán több kár lesz, mint haszon. Ha a lánc szakad, az is eléggé le tudja amortizálni a kasznit."

Miért ne? Szín azonos eredeti gyári karosszériaelemet vagy épp eredeti bontott fűtött hátsó szélvédőt kap néhány darab ezresért bontóban ha betámadna a tuja hátulról. Ez suzuki. 50ezerért már komplett autókat kapni bontásra.


b.
(nagyúr)
Blog

50 ezerért nálunk egy fél erdőt kiszednek munkagéppel, nem hogy egy tuskót.

[ Szerkesztve ]


Samus
(addikt)
Blog

Az 1 literes kávédarálónak a váltója nagyon baba. Rövidebb végáttétel (kell is az mellé a motor mellé). Namost mivel hála égnek az összes régi Swift váltója csereszavatos egymással, az 1.3 16V igazi élményautó egy ezres váltóval. Cserébe kicsit többet eszik hosszabb úton, mert azonos sebesség mellett magasabb fordulatszám lesz (ami nem is akkora baj, mert a 16V alul lomhább a 8 szelepeshez képest).


Agyrák666
(junior tag)

Eletveszely ez az auto.


8th
(őstag)
Blog

De abban nincs semmi élvezet.


jorgoszka
(tag)

Nem mindenkinek való autó. :C


Secretknight
(aktív tag)

Én 4,9-ért vettem tavaly GL+.Szerencsére még nem hibrid,elcsíptem az utolsók egyikét ami nem hibrid.
Életem legjobb döntése volt.És nem csak ár/érték arányban.Tényleg jó autó az Sx4 Scross.


Mr. Y
(senior tag)
Blog

Annak idején nekem is hasonló volt az első gép, csak az 1.6-os kiadás. Meg fehér. Egyszer meghalt a motor, akkor kapott egy 1.9-est. Nemrég kapott teljes felújítást, mert habár egy jóideje már Subaru-s vagyok, sosem fogok megválni a géptől. Elnyűhetetlen, eddig 2 alkalommal fordult át az órája.

[ Szerkesztve ]


nuke7
(veterán)
Blog

:Y az 1.9 milyen motor suzukiba..? :F


Snoop-y
(addikt)

Hu basszus te is olyan vagy mint aposom hat nem kelle erre kolteni mert hat ez egy japan auto (suzuki 1.3 eroszak) :C


Ed3r_X_
(nagyúr)
Blog

Balenot szoktak még belefaragni, de az is csak 1.8 tudtommal.


Kolondrum
(félisten)
Blog

Ne haragudj, dolgozok nem olvastam el, de nem rohad? Előszeretettel rohadnak.


Nirvanus
(aktív tag)

Kocka rendszám... 😁


Agyturbina
(senior tag)
Blog

Nalunk AU-ban ez ugyan úgy divat, megveszik az első tulajdonostól a japán autót, aztán addig mennek vele míg szét nem hullik :DDD
Akkor meg el akarjak adni, mert hat na.... :C


Sztenly
(tag)

Ez ilyen játékautó, amit idősebb nyugdíjasoknak vagy papoknak érdemes választani kis faluk közti távra vagy azon belül.
Senki mást nem ültetnék bele :N

üzenetek