üzenetek

hozzászólások


betyarr
(veterán)

szimpatikusak az eledelek,amiket sütögettetek.engem érdekelne,hogy ez az oldalas milyen pácot/fűszerezést kapott?ha valaki leírná,azt megköszönném :R

[ Szerkesztve ]


bitpork
(veterán)
Blog

Házi készítésű BBQ szósz :) Vagy konkrét receptre vagy kíváncsi?


bitpork
(veterán)
Blog

2 közepes vöröshagyma
4 duci gerezd fokhagyma
2 alma
2 dl ketchup
1-2 ek mustár csípősség függvényében
2 ek szójaszósz
1 ek wochester szósz
1 tk chilipaprika
0,5 tk bors
1-2 ek czukker
2-4 ek ecet % és ízléss függően

2 ek olajon a hagymát megüvegeljük. Almát pucolva és kockázva természetesen de mindent beleborítani : a czukker és ecet felét használjuk csak fel első körben.. Összerottyanvást, puha almáig. Amikor rotyog megnyaljuk és a savassága tekintetében kell a másik fele az említett összetevőknek. Botmixerrel leturmixolva megint egy rottyantás. Befőttes üvegben (a nagyi-féle fejre fordításos módszerrel) hónapokig eláll.


betyarr
(veterán)

köszi szépen! :R
az ecet az sima,mezei ződpalackos vagy valami értelmesebb alma?esetleg valami speckó?


bitpork
(veterán)
Blog

Ezt neked kell kóstolva érezni mi fér bele. A helyzet az hogy mi a sima ződkalaposat használjuk ilyenkor ami kvázi íz semleges.


betyarr
(veterán)

ződkalapos vagy ződpalackos :F mert a ződpalackosnak sárga és piros kupakja szokott lenni %-tól függően.
van itthon almaecet is,lehet csinálok inkább azzal egy próbát,lévén van a szószban eredeti alma is.
kíváncsi leszek majd a végeredményre,de meglehetősen jól hangzik így első blikkre :K


bitpork
(veterán)
Blog

palack akart lenni :B


betyarr
(veterán)

és meddig álltatod a húst a pácban?minél tovább,annál jobb?vagy csak rákened és mehet is a tűzre?


macilaci78
(nagyúr)

-macilaci78: legközelebb beállhatsz a tűzhöz segíteni, nem csak szemmel szúrni a szakácsot
Legközelebb ne csak udvarias gesztusnak tekintsd az ajánlkozást! ;)
Ezek szerint mehetek még? :)) Btw: köszi, hogy mehettem, mehettünk, jól éreztük magunkat. :R Vissza fogunk még élni a vendégszeretettel. ;]


bitpork
(veterán)
Blog

Ez a hústól és a várt eredménytől is függ. Mi nem szmókerezünk idő hiányában, így elő van sütve a hús sütőben. Ez állagtól és mérettől függően 5-8 óra zacsiban, száraz fűszerrel amit itthon keverget Iza. Utána a tűz felett kapja ezt meg amit kicsit rápörkölünk. Az max egy óra.


momo2828
(tag)
Blog

Mi köszönjük a szervezést, és az idén is finom ételt! :)


bitpork
(veterán)
Blog

Talán, mondom talán jövőre is bevállaljuk ;)


Szevam
(aktív tag)
Blog

Igazán nincs mit. Már megháláltátok a ritka finom ételekkel :R . Ilyet még a legpuccosabb éttermekben sem lehet kapni szerintem. Szuper kitartók vagytok, hogy 2 talit is rendeztetek rövid időn belül.

[ Szerkesztve ]


bitpork
(veterán)
Blog

Most is hambizok ;]


Szevam
(aktív tag)
Blog

:Y


bitpork
(veterán)
Blog

És h még mocskosabb disznó legyek volt gyulais saslik is :B

[ Szerkesztve ]


MineFox54
(őstag)
Blog

Jövőre lehet benéznék egy 6. genes Civiccel, de asszem vegetáriánusként nem tudok érvényesülni ;]


bitpork
(veterán)
Blog

Tudunk grillezett zőccséget is ha véletlenül úgy alakul.


MineFox54
(őstag)
Blog

:R


1stVikman
(senior tag)

Jövőre igyekszünk korábban érkezni, ha nem lesz munka. Most ugyebár amiatt, és a 3, 5 órás út miatt csúsztunk el késő a délutáni érkezésre. :)
Ööö, amúgy ez a "legtisztább autóval érkező" cím lehetne holtverseny? :B :DDD

[ Szerkesztve ]

üzenetek