Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


bitpork
(veterán)
Blog

Nincs díjazásra kiadva de ha nagyon ragaszkodsz hozzá akkor van két második helyezett ;]


1stVikman
(aktív tag)

Ám legyen. :)
Betudom annak, hogy csak este sötétben lested meg a verdát.


bitpork
(veterán)
Blog

Tényleg sötétedéskor láttam csak a golfot. :B Ez az átka ha vki házigizda :(


DEJVID
(őstag)
Blog

Ahhoz képest, hogy elvileg autós találkozó, szinte csak a kajáról van szó.


bitpork
(veterán)
Blog

Sajnos mindig megéhezik aki sok autót nézeget. Miről olvasnál többet, amit az autós topikokban már nem beszéltek ki? Itt a személyes interakción vn a hangsúly, a nick és avatár mögötti ember megismerésén. Az meg evés közben a legkellemesebb.


DEJVID
(őstag)
Blog

No offense amúgy, félre ne értsd, csak furcsálltam a cím után.

Azokat a topikokat nem olvasgatom, de így egy Logout cikk keretein belül szívesen olvastam volna. Ki milyen autóval jött, valamerre gurultatok egyet, legidősebb autó, legfiatalabb autó, ki jött a legmesszebbről, ilyesmik.

[ Szerkesztve ]


bitpork
(veterán)
Blog

Nem vettem annak, nyugi :)
De ezeket a felvetett témákat ott helyben szoktuk megbeszélni :) Meg megyünk épített 300 Le-s golffal meg levedlett SUV-val meg mindennel is :K Gyere el jövőre, motorral biciklivel, vonattal akár - szívesen látunk Téged is :K


morgyi
(veterán)
Blog

Egyet értek a fórumtárssal egy frissítés en az élménybeszámoló kiegészülhetne a kocsikkal is, kedvcsinálónak


bitpork
(veterán)
Blog

Az autok rendszamait nem vallalja sajnos a tobbseg. A szemelyeket meg ettol fuggetlenul is hagyomany kitakarni. De ha gondolod megszavaztatom a resztvevokkel hogy hozzajarulnak- a nick es kocsi osszekoteshez.


aero.
(veterán)
Blog

Részben tudok válaszolni. :D
Nekem teljesen mindegy, ha látszik a rendszámom, vagy nem.
2402 km-t tettem meg a találkozóig és enyém az aranyszínű Volvo. Gurulás nem volt, a kajakészítés sok időt elvett a házigazdától, kint dumálgattunk, nézelődtünk az autók körül most.


bitpork
(veterán)
Blog

Az ételt önként vállalom - de ezt nem jelenti hogy nem lehet másoknak menni a többi autóval :) Az elmúlt években simán voltak pályalátogatások.


macilaci78
(Korrektor)

99'-es B5 Passat kombi 3b5, AJM, 5 gangos manuális váltóval, kék színben, Újbudáról. Gurulás nem volt, nem is a legöregebb autó, de én voltam a legmagasabb. ;]
Az autóval való törődést beszéltük meg, picit megkezdte a rozsda a sárvédőíveket, pont ma adtam le a gépet a szomszéd utcában dolgozó karosszériásnak kezelésre és foglalom az időpontot fórumtársnál vákuumcsövek cseréjére, illetve a központi zár működése sem gyári, azzal is foglalkozni kell. Ezeket letudom a tél beállta előtt.
A vezérlés friss benne. Még 3k km olajcsere előtt, olajjal együtt fékfolyadék biztos lesz cserélve, fényszórót megint políroztatom, mert mattul. A hátsó ablak spricnije nem jó, engem mondjuk nem zörget, teherautón szocializálódtam, de ha a pumpa környékén amúgy is szerelnek a jövőben, akkor majd gondolok rá.
Kapott az elkopott szőnyegek helyett újat és a mindig elcsúszó, felgyűrődő gumiszőnyeg helyett is típusazonost.
Kívülről ütött-kopott, nem nagyon van ép elem rajta, parkolási sérülések, budapesti munkába járós autó volt az előző gazdájánál szűk garázsajtóval. Ez a része nem is érdekel, legalább nem csalogatja a rossz szándékú embereket. Belül legyen tiszta, jön, megy, megáll, mindezt akaratom szerint, ezt az állapotot szeretném megőrizni.

üzenetek