Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Ciccuka
(veterán)
Blog

Időpont stimmel a végén?


KROK640
(őstag)

"Időpont: 2020. szeptember 19-20" Aligha, vagy majd egy évet késtünk :(

Vajon lesz valamikor lehetőség arra, hogy látogatók is kiállíthassanak?


Fücsök007
(senior tag)
Blog

Elírás. :D


szoftos
(csendes tag)

oltasi igazolvany?

szomoru, akkor ide se megyek.


Runo
(veterán)
Blog

Nem értem, miért kell oltási igazolvány, meg 1.5 méteres távolság, jelen pillanatban ezek a korlátozások nincsenek érvényben...
Ennyiből maszkot is kelljen viselni!


kovinor
(csendes tag)

Ha ez nem magyarban lenne, megnézhetnénk egy 4 kártyás RTX 3090 konfigot is... Természetesen ez így is lenyűgöző! Köszönet érte!


Runo
(veterán)
Blog

És az miben RETRO? :DDD


bacsis
(Közösségépítő)
Blog

Most estem haza, bocsi javítottam :R
KROK640! A kiállítók mind úgy csatlakoztak a kiállításhoz, hogy eleinte látogatók voltak ;)
Runo! Sajnos de... Zárt rendezvénynek számít :U
484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedésekről 6/C. § 3. bekezdés: Ha az egyéb rendezvényt zárt térben tartják, az egyéb rendezvényen – az ott foglalkoztatottakon kívül – kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.

[ Szerkesztve ]


rum-cajsz
(őstag)
Blog

Hajrá!


frescho
(addikt)
Blog

Sajnos a BRSZK zárt térben tartott egyéb rendezvénynek minősül. A folyamatos módosítások nehezítik a szabályok követését, de ha esetleg be tudod linkelni azt a szabályt ahol a lentieken enyhítettek, az megköszönném. Az 1.5m-es távolság a rendezők saját döntése, ahogy a 2020-as rendezvény elhalasztása is volt, pedig lett volna lehetőség a megnyitására. Mi inkább a jobb félni, mint megfertőződni oldalt pártfogoljuk.

6/C. § (1) A sportrendezvénynek, a kulturális eseménynek, a családi eseménynek vagy magánrendezvénynek, zenés, táncos rendezvénynek, valamint falunapnak nem minősülő rendezvényt (a továbbiakban: egyéb rendezvény) az e §-ban foglaltak szerint lehet megtartani.
(2) Ha az egyéb rendezvényt a szabadtéren tartják, és azon – az ott foglalkoztatottakon kívül –
a) ötszáz főnél kevesebben vannak jelen, azon a koronavírus ellen nem védett személy is részt vehet,
b) ötszáz fő vagy ennél több személy van jelen, azon – a (6) bekezdés szerinti kivétellel – kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.
(3) Ha az egyéb rendezvényt zárt térben tartják, az egyéb rendezvényen – az ott foglalkoztatottakon kívül – kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.
(5) A (2) bekezdés b) pontja, illetve a (3) bekezdés szerinti egyéb rendezvény szervezője, valamint az egyéb rendezvény helyszínének üzemeltetője vagy vezetője, illetve a szervező, az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja – a (6) bekezdés szerinti kivétellel – köteles annak a személynek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát e rendeletben meghatározott módon nem
igazolja.


elmo
(aktív tag)

Nagyon ügyesek vagytok, hajrá! ;)


Runo
(veterán)
Blog

Oksa, elnézést, rosszul tudtam! :R


pechman8
(tag)
Blog

Ott figyelnek a voodoo chipek!
:)
HHmmmm...
"Régi dicsőségünk, hol késel az éji homályban?"...


andor80
(senior tag)
Blog

tudjuk vírus sincs na hello....


CocooN-z
(őstag)

:K :R


UnA
(Korrektor)
Blog

Nem ez a lényeg, de ugye a szabályozás tartalmaz kivételeket, ezért röhejes az egész...


Runo
(veterán)
Blog

Anya! Ha hülye vagy, azt ne vetitsd ki másra! Csak megkérdeztem, mert tényleg furcsa, hogy valahova semmi nem kell, valahova meg szinte minden!
Amúgy én be vagyok oltva, nem kell izgulni!


andor80
(senior tag)
Blog

Semmi röhejesség nincs .Jelen pillanatban nem lángol a cucc de oda kell figyelni


andor80
(senior tag)
Blog

Moderáld magad.Elfogadtad az ászft ami tiltja más fórumtársak minősítgetését.


benedekco
(őstag)

Najó, de az hogy hibás a törvénykezés vagy vannak kivételek, az nem azt jelenti, hogy minden korlátozás baromság. Ez olyan mintha arra hivatkoznánk, hogy a mentők átmehetnek a piroson akkor én miért nem?
A 1.5m-es korlátozásra meg azért szokott tenni a nép magasról. Nem hiszem hogy itt is másképp lesz majd.

Re hír: Ez jó! Egyszer talán én is eljutok valamikor a rendezvényre :-) Talán jövőre?! :R


Puma K
(veterán)
Blog

Megláttam a Leadtek WinFast hűtős valamilyen GPU-s kártyát és a valamilyen ATI Radeon X800-as kártya hűtőjét és azonnal beütött a retro érzés :K

Anno mikor gyengébb gépeim voltak mert annyira nem volt prioritás a PC, akkor a különféle számtech újságokat lapozgatva láttam csak ilyen kártyákat-komponenseket... aztán elmentem egy-két számtechüzlet kirakatához esetleg be is tértem oda aztán csillogó szemekkel vizslattam a kiállított darabokat :D

Aztán ahogy megláttam a GTA két verziójának a dobozát, a Half Life-ét, a Carmageddon-ét, a Serious Sam-ét, az MDK-ét, a Red Alert-ét, a Quake-ekét, kb azonnal felsikoltottam örömömben :DD

[ Szerkesztve ]


frescho
(addikt)
Blog

Fölösleges egymást enni. A szabályozás olyan, amilyen és nekünk be KELL tartani/tartatni. Ez az ára annak, hogy idén legyen BRSZK.

A kiállításra megy a felkészülés. Reméljük, hogy a befektetett munka nem megy kárba. Én most így állok:


Urby66
(aktív tag)
Blog

És ha jól látom a legtöbb játék bontatlan?? :Y


Puma K
(veterán)
Blog

Szerintem vissza lettek fóliázva vagy valamilyen műanyag dobozban vannak némelyik, hogy védjék a papírt-festéket.


GreatL
(senior tag)

Másfél méteres távolság felesleges... oltási igazolvány legyen, a többit megoldjuk :D


ncc1701
(addikt)

Azok miatt illik beoltatni magad, akik nem kapnak a túlterheltség miatt orvosi ellátást. Plö akik kemóra járnak, mert daganatos betegek. Nagybátyámat hazazavarták pár marék fájdalom csillapítóval, pedig javuló tendencián volt. Fél évre rá temettük.

Köszi, h esetleg átgondolod, h elmégy megszuratni magad, ne légy önző.


CocooN-z
(őstag)

Szia! Nem, de van nagyon sok bontatlanom is :) (pl. Doom, HL sorozat, stb... már nekem is nehéz követni :)) )
Amit látsz, az egy kb 0.7mm vastag műanyag ház, melyet direkt ezekhez lehet vásárolni. Van vastagabb akril változat is, horror áron, horror tömeggel, de ez is megteszi, hogy az évek sokár ne érje őket baj :)

Van amit magam fóliáztam újra, mert nem mindegyikhez passzolnak ezek a házak (Francai, Német, Magyar és Ausztrál kiadás ált. nem.)

[ Szerkesztve ]


CocooN-z
(őstag)

Amit még szerettem volna a LAN sarokhoz hozzáfűzni az az, hogy nyílván nem HyperX Cloud, korhű Sennheiser füles és Razer / Logitech MX500/510/518 rágcsáló társul a gépekhez. TEHÁT, ha valaki szeretné egy kicsivel komolyabban venni, akkor szeretném megkérni, hogy mindenképp hozza magával a saját perifériáit, hogy még jobban átjöhessen aza bizonyos Y2K LAN feeling ;) :) Én viszem ;)

A Gépeken XP-van, és ez viszonylag jól kezeli pl a vezeték nélküli (2.4GHz-es) bill+egér szettemet is, de pl a Bluetooth-al nem biztos h annyira jól megbírkózik...nem tudom, nincs lehetőségem ezt tesztelni, de bátraké a szerencse :)


CocooN-z
(őstag)

(#21) Puma K ez neked akart válasz lenni :D

[ Szerkesztve ]


Runo
(veterán)
Blog

Én ilyet nem olvastam, csak bepipáltam a négyzetet! :P
Amúgy te kezdted a minősítgetést!


pilipi
(tag)

Te meg a trollkodást ;)


Runo
(veterán)
Blog

Ez így van! Szeretek trollkodni! ;]


pilipi
(tag)

Ezzel semmi gond nincs, főleg ha tisztában vagy vele.
Ha esetleg még élvezed is a helyzetet akkor pedig plusz jó (neked). :C


Runo
(veterán)
Blog

Hát hogyafenébene élvezném? Egyébként mi értelme lenne?! :DDD


KRi2
(aktív tag)

Dobozos játékoknál nekem csak az szurta a szemem, hogy a doom-ok közé hogyan furakodhatott be egy daikatana? :Y Remélem ez idén javítva lesz. :)
Hajrák!


CocooN-z
(őstag)

Azt is összefirkálta valami hosszúhajú pali....gondoltam elfér :U


KRi2
(aktív tag)

Csak nem aza bandzsa? ;]
(csak azért tünt fel, mert a többi sorozatnál a sorrend tökre pöpec)


CocooN-z
(őstag)

Naa, ha tudnád mekkora forma :))
Igen, az OCD-met mostmár nekem is piszkálja, nha majd most figyelek erre..is :D....Itt amúgy is van bővülés ;)


Gaga
(tag)

Hagyd, a rettegés nem múlhat el. Csak már nagyon unalmas. Én meg be sem vagyok oltva, csak átestem ezen a halálos kóron. A 75 éves anyám sem kér az "életmentő" vakcinából, látva, hányan elfirkáltak a környezetében az oltástól.


KISDUCK
(őstag)
Blog

Áruljatok kebabot vagy burgert és akkor már étterem és lehet menni minden nélkül. :D


Joci10
(senior tag)

Hát igen, ez az egyik érdekes lépés a sok egyéb értelmetlenből. Mert ha tiltanak, akkor tiltsanak; ha engedélyeznek, akkor engedélyezzenek; de ez a logikátlan rendszer, ami van, az sehol nem védhető.
Mi pl. jövő hét végén megyünk szervezett kerékpártúrára (Balatonkör), és ott az a szép, hogy a nem oltottak csak külön tekerhetnek az oltottaktól (hiszen 500 fő feletti rendezvény lesz); de a frissítőállomáson egymás hegyén-hátán lehet majd enni- és innivalót venni a kihelyezett lehetőségekből (hiszen ott már nem tiltott az oltott és oltatlan keveredés). Pedig a túra közben úgyis távolságot tartasz az előtted-mögötted-melletted lévőtől; de mégis itt tiltanak, és nem ott, ahol több ember sűrűbben lesz.


hege8888
(aktív tag)
Blog

Én túl vagyok a magam sűrején, szabit megadták, úgyhogy megyek! Hajrá BRSZK!


Runo
(veterán)
Blog

Nekem is van minden csoportból ismerős, mondjuk én azért oltattam csak be magam, mert a sógorokhoz járok melózni, ne kelljen csináltatnom 2 naponta azt a xar tesztet!
Mondjuk úgy, nem túl kellemes, akkor inkább az oltás, meg ami azzal jár! Sem a megfigyelés, sem az impotencia nem zavar! :DDD


Runo
(veterán)
Blog

Mondjuk őskáosz, amit művelnek!
Hagyni kéne mindenkit, maga döntse el, hogy akar-e oltást, vagy sem! Mindkét eset következményei meg az illető problémája, azt hali!
Persze így megint van mivel foglalkoznunk, és nem "őket" figyeljük.
Cirkusz és kenyér...


kcsa
(veterán)
Blog

Cirkusz az... Én idén már három családbeli és egy közelebbi ismerős temetésén jártam, de győzködj még nyugodtan.


bacsis
(Közösségépítő)
Blog

Srácok! Mindenkit kérek, hogy fejezzük be a Covid témát... Sarkítva, de ennyi erővel azon is lehetne rugózni, hogy miért este 8-ig lesz látogatható a buli. Ez a szabály skaccok: kell az a nyamvadt kártya, meg este 8-ig lehet jönni. vagy elfogadod, vagy nem, de ez a szabály. kész pont. :)


Runo
(veterán)
Blog

Jól levágtad a mondandóm lényegét...
Bacsis! Bocsi, befejeztem! :R


Joci10
(senior tag)

Egyszerűsítek (mert elkezdtem egy fellengzős írást, de rájöttem, hogy nincs értelme):
'légyszi, olvasd el, mire reagált, és mit. Remélhetően leesik, hogy teljesen másról írt, mint amire te gondolsz...

bacsis: nem is azzal van bajunk (vagy nekem biztosan nem), hogy mi kötelező, és mi nem. Csak a logikátlanságokról beszélgettünk offban (vagy legalábbis én csak ezt tettem).

[ Szerkesztve ]


Puma K
(veterán)
Blog

Te a közösség építője vagy :R adott tagok meg a közösség leépítői... :U :DDD


alvaro
(senior tag)

Haha, azért annyit még hozzáteszek a témakörben, hogy az első (és egyetlen?) hely, ahol értelme lesz a védettséginknek :DDD

(Aussiek meg úgyse engednek be azzal se, akkor meg nem mindegy? :C)

[ Szerkesztve ]

üzenetek