üzenetek

hozzászólások


Smeló
(tag)

Igazából nem ez változott, hanem az óratémáknál van egy egyéni fül. Na ott lehet.egyéni hátteret adni.

[ Szerkesztve ]


Kutykurutty7
(aktív tag)

Értem, hogy ott van az egyéni háttér fül, de nálam most oldódott meg, hogy kínai karakterekkel jelent meg a településnév. Nem vagyok egyedül, akinél ez a probléma jelentkezett.


ranlomadi
(tag)

Tesztelem a készüléket.
47-es alumínium (ALZA)
60%-osan kaptam, 4-5 napja nyüstölöm, eddig 16%-ot merült.
Pulzusmérés okés, értesítések jönnek, értesítési rezgéserőssége zavaró (egyéni rezgés beállítása utána is), sok szép számlap, üzemidő lenyűgöző.. ezek eddig szinte mind pozitívumok..
DE, a sokat emlegetett GPS.. hát ezzel sajnos vannak gondok.. mellékelek 2 képet, amelyet kocsival tettem biciklizés címszó alatt.. mennyire természetes, hogy a főút helyett mellépozicionálta, illetve párszor megszakította az útvonalat.. várhatunk javításra? reménykedhetünk, vagy ezzel együtt kell élni?

Elvileg ALZA cseregari ki van terjesztve januárig.. van ebben az árkategóriában más jobb készülék, ami hasonló képességekkel bír, de a GPS pontosabb? Üzemidőben biztos nem lesz verhető.. :)

[ Szerkesztve ]


Kutykurutty7
(aktív tag)

Szerintem, ha szoftveresen javítható lenne, akkor már javították volna.

Majd én is csinálok egy ilyen autós tesztet.


veressjanos
(aktív tag)

Nekem az ilyen autós teszt vidéken főúton kb 1,5 óra időtartamban tök pontos volt. Pesten viszont van, hogy jelet sem talál.

[ Szerkesztve ]


Kutykurutty7
(aktív tag)

Én kizárólag Gearbest-ről és a Banggood-ról rendeltem pótszíjakat. Ezer Ft körül lehet kapni itt gyengébb minőségű szíjakat (szilikon, bőr, nylon), 4-5 ezer Ft-ért már sokkal minőségibb (bőr, vagy rozsdamentes acél) szíjat is be lehet szerezni. Elég sokat végigpróbáltam, de nálam a mindennapi használatban egy jó minőségű bőr és egy fém szíj nyert.

A bőr szíj nagyon kényes, elég nyáron egy komolyabb beleizzadás és már tönkre is megy (csúnya és büdös lesz), akár betegségeket is könnyebben okozhat. Nyáron egyáltalán nem ajánlott a használata, de az év többi részében is rendszeresen tisztogatni érdemes.

Sportoláshoz szilikon szíjat (ezek jól bírják a nedvességet is), alkalmi használatra pedig fém, vagy bőr szíjat ajánlanék.


ranlomadi
(tag)

Köszönöm szépen, ma be fogok vásárolni + erősen gondolkodós egy airdots 2 mellé..:D
1 hét alatt 16%-ot merült eddig.. Napi workout 30-40 perc, értesítés figyelés és buherálgatás.. Ez jónak mondható, igaz?
Gps-ben sajnos még mindig vannak kihagyások és pontatlanságok..
Tölteni 5-10% körül célszerű?


Kutykurutty7
(aktív tag)

16%-os merülés egy hét alatt, az elég jónak mondható... :)

Inkább 20% felett célszerű tölteni. Nem lesz baja, ha hagyod lemerülni 5%-ig, de azt a Li-polymer akkumulátorok rendszeresen nem szeretik.


ro3000
(tag)

Na, megkaptam a csere órát. Kíváncsi leszek, ez mit fog produkálni üzemidőben. Az előttem szóló 16% egy hét alatt elég hihetetlen még a 47-es méretben is.


esox
(senior tag)

Melyik fw-ben van ez?


M0RGI
(őstag)

Az Amazfit appban van. 3.5.1


ro3000
(tag)

Na ez érdekes!

Dec. 20 11:41 100%
Dec. 20 20:13 94%
Dec. 21 16:07 67%
Dec. 21 18:09 76%


ranlomadi
(tag)

Huha, milyen telefonnal van összepárosítva, és mik a beállítások? Én intenzív használattal nem tudtam 5%ot meríteni rajta.. 1 órás gps-el sem..


ro3000
(tag)

Ez már a második óra. Szerintem a bolt kifogott egy hibás aksi szállítmányt. Ez sem fog tudni 10-12 napot. Egyébként Iphone mellett produkálja. Ja, és ez a 42-es verzió.


Smeló
(tag)

Melyik boltból való egyébként?


Kutykurutty7
(aktív tag)

Ezek szerint ez egy új óra és nem a régit kaptad vissza, ugye?


ro3000
(tag)

Igen, ez egy másik óra.


Kutykurutty7
(aktív tag)

Milyen iPhone-od van? Illetve a kérdés pontosabban az, hogy tudod-e, hogy milyen bluetooth verziót tud az iPhone-od? Az óra 5.0-ás bluetooth-ot ismer, ami kompatibilis visszafelé, de ha a telefonod pl. csak 4.1-es verziót ismer, akkor a legjobb esetben is így kapcsolódnak egymással és ez okozhat nagyobb energiafelhasználást az órádban.

Az sincs persze kizárva, hogy valóban rossz sorozatot fogott ki a bolt.

[ Szerkesztve ]


ro3000
(tag)

A telefonnal nincs gond, 5.0 a BT.


Kutykurutty7
(aktív tag)

Akkor én is azt gondolom valószínűnek, hogy rossz az akku... ebben is. :((

üzenetek