üzenetek

hozzászólások


Silenzio
(addikt)
Blog

Köszönöm!

Nem olyan nehéz Chris-szel sem a buli, csak körültekintőbben kell gyűjteni a sima kulcsokat. Mondjuk a RE1-et mostanában nem toltam Chris-szel. Szerintem jól csináltam: végigtoltam az Arranged Mode-ot legjobb befejezéssel Jillel. Megkaptam a Magnumot örök lőszerrel, azzal fogok újra nekiállni Chris-t indítva. :)

Ha az 1 nehéz volt, a 3 pokol lesz. Kiakasztóan kaotikus, hisztérikus és nehéz. Valami 11 óra lett a végéig, amivel rekorder a RE4-ig...

Neked és (#3) Zigur-nek:

A 4-et valamiért imádom, pedig nagyon eltér az addigi "értékektől" mechanikailag, hangulatilag, tartalmilag. Mégis hamisítatlanul RE lett a szememben. Az 5 mechanikában semmiképp, de háttérsztorira igyekszik visszatérni a kezdetekhez. Én kedvelem, bár nem tartom kiemelkedőnek. A 6 egy szörnyszülött, gyakran élveztem, olykor kifejezetten elégedett voltam vele, de nagyon kilógott a lóláb, abszolút kifáradt az a vonal addigra.

A RE7-et mindenképp érdemes erőltetni. Momentán nem tudom eldönteni, melyik lenne az abszolút kedvencem a sorozatból. A REmake, a RE2, a RE4 és a RE7 is esélyes lenne erre a címre, és a CV is csak hajszállal marad le.

(#15) mephi666: sok helyen olvasható/hallható, hogy hat, de valójában: Jill egyedül éli túl; Jill egy túlélőt visz, Jill egy másik túlélőt visz, Jill mindenkit visz -> x2, mert Chrisnél is két mellékszereplő van. Így jön ki a nyolc.

[ Szerkesztve ]

üzenetek