üzenetek

hozzászólások


WhiteWalker
(veterán)
Blog

Szuper írás lett , nem gondoltam volna hogy ebből a témából ki lehet még hozni egy ekkora anyagot , de hát van akinek ez sikerül :C
Élvezettel olvastam minden betűjét.

Anno ps1-n végig toltam mindhárom részét , nekem mindegyik tetszett , bár a harmadik gyengébb lett mind az előző kettő - szerintem.

A ps2-es részek valami irtó gyengék lettek és jött a 4. rész ami ismét jól sikerült , úgy gondolom a változás jót tett neki , bár az irányítást szokni kellett , a hangulat nagyon ott voltak , nekem nagyon tetszett ez a rész , annak ellenére , hogy elég megosztó volt. Többször is végig játszottam.
Majd követte az 5. rész , ami inkább volt egy akciódúsabb rész , rátett egy lapáttal az előző részre . Bekerült a cooperativ mód , haverral játszani elég állat volt , ezt is többször végig vittem. Nekem bejött ez a rész is , pedig sok gamernek nem....Aztán követte a lejtmenet 6. rész. Ez már nekem kimaradt , ahogy olvastam elég borzalmas és középszerűnél is gyengébb lett... Végül jött a 7. rész ami számomra a kor elvárásainak megfelelő lett , elég beteg és parafaktort kimaxoló játék lett. Itt a klasszik RE megszakadt , kellett ez már , elfáradt a sorozat.
Várjuk a következő részt ;]

üzenetek