üzenetek

hozzászólások


Prowler
(aktív tag)
Blog

Zseniális írás, öröm volt olvasni! :R

Nemrég fejeztem be az első részt Jillel, eléggé nehéz volt helyenként és a Hunterek az őrületbe tudtak kergetni helyenként, de sikerült végigvinnem. Chris-el viszont esélytelen a dolog, csak 6 tárgyat tud magánál tartani, lőszer és fegyver is kevesebb van, számomra már túl frusztráló így inkább továbbléptem a RE2-re.

Éppen tegnap este fejeztem be Leon B módját, szóval a lehető legjobbkor jött a cikked :) Hatalmas ugrás az első részhez képest (főleg szinkronban), szuper sztori, változatos helyszínek és a nagybetűs ZENE. Az RPD téma máig az egyik kedvencem.

RE3: Nemesis lesz a következő aminek újra nekiállok a hétvégén, még tinédzser koromban játszottam végig és emlékszem mennyire pokolian nehéz volt, főleg a Nemesis elleni harcok, mert a szörny olyan gyors, hogy elfutni se tudsz előle egyes helyeken. Igazi "szétverem a billentyűzetet mérgemben" játék :D
Ettől függetlenül jó játék és hozott pár hasznos és érdekes játékelemet mint pl. a gyors 180 fokos fordulás vagy a különböző puskaporok mixelése.

A negyedik részt is imádtam, más irány volt de rettenetesen élvezhető. Az RE5-öt inkább már csak kötelességből vittem végig, zagyvaságnak tűnt az egész, a hatodik+hetedik részekkel pedig már nem is játszottam. A RE2 remaket viszont biztos meg fogom venni!

üzenetek