Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


bkercso
(nagyúr)
Blog

Dr. Akula
(nagyúr)

Úgy látszik a magánszemélyek kevésbé pénzéhesek mint a boltok. Amit linkeltem az bolti ár, némelyiknél le is írják hogy ők is a netről guberálják ha megrendeled náluk, aztán mint látjuk, egy laza 100% uzsorakamattal tovább is adják. Azért volt ez magyar boltban 80k is, a 140 is közelíti már a 2x szorzót.


mephi666
(veterán)
Blog

akinek meg csak az élmény a lényeg, hogy összerakja a készletet, az 100$ alatt megkapja a lepint...

most már bánom, hogy ami lego készleteket 30+ éve kaptam, elpasszoltam később egy aiwa deck-ért, de apránként be akarom ugyanezeket szerezni :K volt egy blacktron invader-em meg, amit sikerült beszereznem és a robin hood-os és kalózos szériákból is volt 1-2 :K (emlékezet alapján megtaláltam mind, csak ritkán kerülnek fel ilyenek marketplace-re)

31010-es treehouse-ból sikerült olcsón fognom egyet és fiammal már legalább 30szor szétszedtük és összeraktuk :D

[ Szerkesztve ]


Dr. Akula
(nagyúr)

Beszteszt :D De űr szettből is bármelyiket elfogadtam volna anno. Most inkább az árát, lehetőleg a mozdonynak, bontatlanul (milla körül mérik).


DeFranco
(nagyúr)
Blog

-

nevermind, benéztem, törölhető :W :DDD

[ Szerkesztve ]


bkercso
(nagyúr)
Blog

Múlbeli árat hasonlítunk jelenlegihez? :)


Dr. Akula
(nagyúr)

Minden befektetésnél előbb veszed meg mint eladod. :)


bkercso
(nagyúr)
Blog

Áh! :R


Pötyi
(senior tag)

Kivéve a sortolásnál. Nemrég mintha lett is volna róla egy jól érthető, magyarázó cikk a Zindexen...

:DDD


.LnB
(titán)
Blog

Egyébként ez a 42056-s Porsche ez szerintem, a megjelenéskor nem került ennyibe. Emlékszem, hogy ott álltam a LEGO bolt-ban előtte, és gondolkodtam a vásárlásán. Aztán nem vettem meg, mert drágállottam 80k körül. (És nehéz lett volna megmagyarázni, hogy 4-5 éves gyereknek vettem egyébként) Lehet akciós volt, de tuti 80k körül volt.


myckey
(addikt)
Blog

Porsche....
Amit mutattál fentebb, a 911 RS ( vagy melyik verzió ) , az igen fasza és nem horribilis az ára (ráadásul egész szép számmal van benne elem is ) :K Megtetszett.


.LnB
(titán)
Blog

RSR. Az megy Le Mans-ban.


myckey
(addikt)
Blog

Az az.
Mindegy is, lényeg, hogy klassz !


bkercso
(nagyúr)
Blog

Klasszul néz ki, de belül üres. Ahogyan az új ferrari is az (nincs váltó pl.).
Amellett a kis elemszámú nagyautók nyeklenek-nyaklanak. A 911-el nem találkoztam (vagyis nem tapiztam), de a rally car (42077) megvan és az nagyon hajlékony. A 911-nek ugyan z az alváza, mint ennek.


.LnB
(titán)
Blog

Azért kerül fele annyiba mint a 42056-os szett.


bkercso
(nagyúr)
Blog

Ki érti ezt? Ott van a Land Rover, ami szinte annyi, mint a 911 RSR, mégis 2600 alkatrészes és szintén licencelt.
Nem tudom, mibe ekrülne egy 4-fokozatú szinkronváltó, de szerintem pusztán marketingokokból maradt ki.


Dr. Akula
(nagyúr)

De, ez a narancssárga Porsche sajnos felülről közelítette mindig a 80-at, jellemzően 90-100k volt, fél év után lett inkább 90, aztán most megindult felfelé. Nekem csak a 9396 van meg (van aki a manual alapján hibátlanul össze tudta rakni? Szerintem valahol bugos a leírás, a tekerőgombra a propeller nem forog - mondjuk úgyis polcra ment, de azért lehetne hibátlan is :) ), 24-ért vettem, most újonnan duplaennyi a BrickLinken, magyar boltban meg volt az 140 is, amíg még lehetett kapni.


kisfurko
(senior tag)

Valamit elronthattál, nekem működött. Az egyik kedvencem, én az ilyen modelleket hiányolom! A rotor mechanikája valami baromi jó (nem vagyok gépész, nekem új volt). Még a motornak is hagytak benne helyet, sőt, a leírásban is benne volt a beépítése. Ma meg se ilyen, se B modell.


Pötyi
(senior tag)

Ja, megerősítem az előttem szólót, a rotor meghajtása racsnis elven tökéletesen működik. Ha mindent jól csináltál, oda-vissza tekergetve a gombot tökéletesen forog a rotor, amikor az egyik irányba hajtod. A másik irányba - értelemszerűen - kiold a racsni, de ez a megoldás ideális ahoz, hogy ne kelljen folyamatosan fogást váltanod, hanem elég egyszer ráfognod és tádááá! (Persze úgy, hogy a bal oldali váltó-szerkezetet a rotormeghajtásra állítottad.)


Dr. Akula
(nagyúr)

Igen, a B modellek ma már hiányoznak. Sőt, azt se bánnám ha ennyi pénzért lenne C meg D modell is. :)

üzenetek