Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


batai15
(veterán)
Blog

Köszi a cikket. Anno én meg láttam benne a fantáziát, főleg még az android 4. 0 környéki időket éltük. Egy kis lumia 710 volt az első wp. Nagyon szerettem, pörgős telefon volt. Nekem kvázi a szegény ember szifonja szerepet töltötte be. Pörgős stabil rendszer, és egy telefon hívás után nen lőtte ki az appot mint akkor még a droid. Utána sokáig nagy wp fan voltam, jött a lumia 820 amit nagyon szerettem.
Persze akor már fejlődött a droid, de ki tartottam melette persze ekkor még tökéletes volt a rendszer , android sem tudott sokkal többet mint a wp (még) nyilván már ekkor zavart azért a kevés app, közbe a páromé lett a 820, és kacsingattam azért a droidra kifelé, de még mindig vissza húzott a szívem. Egy sor innovatív dolgot tudott főleg a Nokia, manual camera, lens, here maps, ekkor a Google maps waze sehol volt még.
Most hirtelen nem tudom mi lett a 820 utódja, de később még htc 8xre váltottam, amit szintén imádtam, de már nem mondom meg talán a 8.1 et nem kapta meg? Azt tudom hogy béta rendszer volt rajta, és azon is maradt. Itt volt az első csúnya dolog az ms részéről hogy az amúgy is kis piacot még jobban meg vágta vele. Közben ugye az appok android melett egyre gyengébbek voltak, nem volt official változat stb. Ekkor már személy szerint kezdtem látni a rendszer hanyatlását, jó pár flame és bünti volt érte a fórumon a jutalom, mert ekkor még az os tagok kínáltak igencsak melette. Telt múlt az idő, droid teljesen atvette a szerepet nálam, és szomorúan figyeltem az ms töketlenkedését is.
Idő közbe elmentem a tűzoltó suliba ahol az épp aktuális telefonom behalt és egy lumia 640 volt az ideiglenes készülék.
Eleinte szimpatikus volt a rendszer ismét, némileg jobb volt appok terén is a helyzet, de pár nap után a telefon több bosszúságot okozott mint örömöt. Gyakorlatilag sms telefon hívás működött rajta normálisan minden más eléggé hektikusan. 2 hónapig volt meg amíg felszereltem, aztán alig vártam hogy el adjam. Onnan már egyenes menet volt a rendszernek lefelé, és szomorúan láttam hogy vége.
Én örömmel gondolok rá vissza, főleg úgy hogy bizonyos tekintetben és ideig akor a droid előtt járt.
Viszont s rendszer halott és már azt mondom soha nem tudna a droid melett labdába rúgni.
Rip wp, és köszönet az irasert.

[ Szerkesztve ]

üzenetek