üzenetek

hozzászólások


Chaser
(titán)

első okostelóm' egy lumia 520 volt, pont az ára és a "here" miatt:) valami 25-30e-ért vettem, amiből még 3e lebeszélhető is volt, annyiért simán megérte
szépséghiba, h kb 2, max 3 hétig használhattam, logikátlan is volt, és rohadt unalmas a csempe első nap után, no meg a viber, nem lehetett rajta állítani talán mikrofon hangerőt, androidos verzión természetesen igen, néha elővetem még utána csak a navi miatt, semmi másért:)
droid akkor még azon szinten volt, h részemről kösz nem, aztán pár évvel később lett egy xiaomim, maradt is 3 évig a note amíg el nem törtem a kijelzőt, utódja a note4 lett, ez a fajta droid számomra is kezelhető ( :
egyébként sok mindennel egyetértek a leírtakkal, lehetett volna ez másképp is, de így lett, nem hinném h a droidot valami újabb os már le tudná nyomni, annyira sok arcú és tudású lett az évek alatt


Šolaire
(addikt)

N8 de jó telefon volt. Helyette vettem az E7-et mert nagyobb volt a kijelző :) azóta is vágyok egy hasonló telefonra.


#77646080
(senior tag)

nem hinném h a droidot valami újabb os már le tudná nyomni, annyira sok arcú és tudású lett az évek alatt

Jelenleg legalábbis nincs semmi ilyesmire kilátás. A jövő pedig... who knows? :) Csak az biztos, hogy semmi sem tart örökké. :)


vicze1
(nagyúr)

Sajnos rengeteg ténybeli hiba van a cikkben. Sajnos semmi időm végigmenni minden.
De az egyik utolsók kötött.

"Konkrét számokat még nem nagyon látni a neten, de az eddig látottak alapján az a feltételezés adja magát, hogy ez az üzleti modell bevált."
Konkrétan veszteséges, méghozzá növekvő mértékben.-> Link.
Link, itt ugye a teljes FIH van, amiben nem csak a Nokia szerepel, hanem sok más almárka is.
Pontosan ugyan az a probléma mint a WP-vel, a márkanév önmagában nem ad el középszerű és drága készülékeket.


Chaser
(titán)

azért nem hiszem h bármi leválthatná, mert egy alap verziónak is rengeteg verziója lehet, xiaominál pl a miui,
másoknál ilyen launcher, olyan launcher, kb mindent testre lehet benne szabni, végtelen alkalmazás és már működnek is, folyamatosan bővülnek, nem beszélve a gugliról' és hozadékairól
gyakorlatilag mindkét telefonom atomstabil/volt, ezt nem lehet überelni, régen mosolyogtam is azon h droidost hetente/naponta _újraindítani szükséges_ :) van h többet megy a mostani is egy hónapnál, vmelyik nap lemerült mert nem került töltőre két nap után, na akkor újraindult :d az h sokan felraknak minden sz@rt és instabil lesz egy másik dolog, desktop win is uo. instabil lesz tőle
de felőlem jöhet új versenyző, nem zavarna, csak nem látom esélyét, mindenesetre a wp az elpukkant szépen, a kis lumiát azért szerettem, végül elajándékoztam vkinek


quailstorm
(nagyúr)
Blog

Az durva, ezt nem gondoltam volna.

meg mire leírtam fenn a wall of textem el is felejtettem a HMD részt a cikkből.

Más:

Droidot már nem fogja egyszerűen lenyomni semmi, mögötte van a Google és mindenen ez fut már, beágyazott eszközökig, MiFi routerekig, 4G-s routerekben belül, ésatöbbi.
Most már olyan hatalmasra nőtt a piacra bekerülési költség, hogy monopolhelyzetben vannak, mint a Microsoft a Windowszal. Őket a fogyasztási és a számítógép-használati szokások fogják megtépázni, de azért sok munkakörben lesz még szükség a Windowsra, legfeljebb az átlagembernek otthon nem.

(#45) Chaser: úgy 2012-ig tényleg nagyon sok szar droidos telefon volt, ami telefonnak is alkalmatlan, de később is volt még pár az alja kategóriában.
Egy Galaxy Mini, vagy Y vagy Pocket Neo nem tudom mond-e valamit, de a cikkben szereplő Ace2-t is személyesen ismerem mekkora trágya lett, bár annak nem a HW ereje az oka. Cserébe az összes U8500-as mobil, legyen az Sony vagy Samsung, őrült gyűlöletet váltott ki az emberekből.

Nekem a nagy pozitív csalódás a ZTE Blade Q volt, hogy az bírta 3-4 hónapig reboot nélkül és rá lehetett magam bízni. Na ezt egy SGSII vagy nem LTE SIII gyári oprendszerrel nem tudta.

Ja és tényleg volt olyan mobil(család) amit naponta kellett újraindítani, mert behalt a modem és nem volt GSM onnantól :DDD
Broadcom BCM21553, Ace-i, Galaxy Y (és variánsok), Pocket, Mini-i, és Alcatel V860 voltak a "szerencsések".

[ Szerkesztve ]


ASDGamer
(tag)
Blog

"Nekem a mai napig van egy hibátlanul működő 520-asom (na jó a kijelzőjét betörtem)"

Ez a mondat.. végig ugyanezen járt az eszem, és a mai napig annyira szégyenlem magam mert ez volt az egyetlen egy telefon az eletemben (eddig) amit hirtelen felindulásból törtem össze...:( Pedig nem jellemző rám..


kovy79
(őstag)

Szép, részletes írás, csupán a cím nem stimmel.
Mikor tündökölt a WP? Mikor 2, vagy mikor 2,5% volt a piaci részesedése? ;]

[ Szerkesztve ]


quailstorm
(nagyúr)
Blog

Mikor minden negyedik embernek Lumia 520 volt a kezében Mo-n, kb akkor ;]


dugo_
(veterán)

Nálam egy gyönyörűséges Sony Ericsson T610 jutott erre a sorsra, de aztán évekkel később feltámasztottam egy német ebayes donorral. :B Ma is működik.


TaylorPro
(őstag)

Még csak beleolvasni volt időm. De elfogom olvasni az egészet. Köszi! :R

dugo_: Volt ilyen telóm. Abban az időben jó volt szerintem, szerettem.

[ Szerkesztve ]


gabber01
(őstag)

Egyébként szerintem bárki bármit is mond, a csempés dizájnja a WP-nek marha jó volt, és személy szerint sokkal jobban tetszett akár a droidnál akár főleg az iOS-nél. Tök jó volt ránézni és használni. WP8.1 után már a testreszabhatóság is elfogadható volt.
Én nagyon sajnáltam anno, hogy hagyták kivérezni az egészet és baromi mérges is voltam. Üde színfolt volt minden hülyeségével egyetemben.


NoNick
(tag)

Gratula a cikkhez, nem semmi összefoglaló. Jó volt olvasni, hogy milyen sz@rt használtam több mint 4 évig.:) (625,640,650,950,950XL). Tele van számomra új dolgokkal, egyedül a 950-es kameráját elmarasztaló véleménnyel nem értek egyet.

Ez év nyarán váltottam Xiaomira egy app miatt. Pár hétig csak anyáztam, nagyon hiányoznak a csempék, úgy általában a WP "egyszerűsége", és nagyon nem a hülyeségei és a rosszul megírt appok.
Szégyellje magát a Microsoft, hogy ezt a 9-es verzióra feltákolt f$s Androidot nem tudták még utolérni sem.


seniman
(addikt)
Blog

Volt nekünk is kettő,a vége felé már gyötrelem volt használni.Az enyémet saját kezűleg csaptam agyon,az asszonyé megoldotta házon belül a végelgyengülést. :D


TunerJoe
(aktív tag)
Blog

Biztos sok munkád van ebben a cikkben, kedves szerző, előre is gratulálok, nekem biztos nem lett volna egy ilyesmihez türelmem, a téma nagyon érdekesnek tűnik, amint lesz rá időm, végigolvasom.


kovy79
(őstag)

Jah, a mi "nagy" piacunkon. Elégedettek is voltak ám vele az emberek/fórumozók. Pár napig, hétig... ;]


TunerJoe
(aktív tag)
Blog

így van, ez teljesen igaz. Az ismertségi körömben van 5db 520/530, amik közül 2 tönkrement, 1-et földhöz vágtak, 2-t pedig kb 6-10 hónapig használtak egészséggel.


Zotya84
(őstag)

Látom nem csak én vagyok vele így – anníi diffivel, hogy sosem volt droidos telefonom, anno pár napra kaptam kölcsön tesztelésre olyat, de sosem állt rá a kezem, meg olyan dolgok vannak(voltak) benne túlbonyolítva, amiknek nem kéne. Egy dolog viszont biztos: mivel a telefon továbbra is atomstabil, megtartom cégesnek, mert a 6230i-m már kezd eléggé köhögni így lassan 12 éves korára, oda meg tök jó lesz így is.


#77646080
(senior tag)

...vagy akár évekig. Ez tény. :)


troviko
(senior tag)

Az alcím megvan?

üzenetek