Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


ubyegon2
(veterán)
Blog

5400 rpm-es HDD 2019-ben egy ilyen gépben. :U Ezt is célszerű lett volna kifogásolnod az USB 2.0 csatlakozók mellett!

Még ha legalább 7200 rpm-es lenne..... :(

[ Szerkesztve ]


ncc1701
(addikt)

Ennyiért ssd nélkül adni, érdekes.


catalano
(tag)

Inkább vicc!


d@vee
(senior tag)
Blog

Nekem is az szúrt szemet. Szégyen ilyen gépet kiadni HDD-vel úgy, hogy 240-es SSD már 11 ropiért van.


citkar
(addikt)

SSD nélkül valóban kár érte, de ez szerencsére könnyen orvosolható, amúgy nem rossz gép, még az ára sem túl sok.


Chaser
(titán)
Blog

ssd nélküli gamer gép, nyami
fizetett politikai hirdetésünket hallották ( :


Khelben
(Ármester)
Blog

Ha beleszámolunk egy 15k-s SSD költséget az árba, akkor is messze veri a mezőnyt ár-érték arányban. Olcsóbban csak Asus FX vagy Acer Aspire 7 van, mindkettő elmarad tőle több szempontból is. A Dell G5, HP Omen pedig jóval drágább ilyen kiépítésben.


Zso27
(csendes tag)

Nekem a 17"-os változat van. Még decemberben lett beszerezve kb 1300€-ért. A különbség hogy alapból jött egy 250-es M.2 Sata SSD-vel (+1TB HDD). OS + programokra elég volt a hely beleszámolva az 1-2 játékot. Azóta viszont cserélve lett egy 970 Pro-ra és a 250-es száműzve lett egy régebbi gépbe.


Chaser
(titán)
Blog

ilyen kategóriába egyáltalán minek hdd? 26e ft-ért vettem 2-3 hete samusng 860 evo 500-ast, azóta már lehet lentebb is ment, de hogy ssd nélkül akarják kitolni ahhoz sztem ilyen kategóriában arc kell:)


lkksioskdl3
(aktív tag)

Én is egy Helios 300at nyuzok tavaly ősz óta. Bár nekem csak i5 muzsikál benne, de minden egyéb ugyan az. Első volt nekem is belepakolni egy 500 gigás 970 evot es utana minden száguld. Én hasznalok throttle stopot cpu undervoltra es 70 c felé nem megy azóta semmi. Mellesleg a haza fogyasztói ár egy vicc. Teljesen hivatalosan 850 eur volt plusz 110 az m.2.
Ezt nehezen lehet überelni.

Ja és van ám ssd vel szerelt változat is, de nevetséges a felár érte.


Khelben
(Ármester)
Blog

Mindig olcsóbb utólag SSD-t venni, mint gyárilag azzal szerelt gépet. Ez nem csak az Acerre igaz, hanem szinte minden gyártóra.


Chaser
(titán)
Blog

Pedig leszokhatnanak mar rola, regen nem premium kategoria egy ssd meglete, annak hianya viszont rohejes arkategoriaban, ha meg 5-10e-t lerendel egy gyarto akkor az 500-ast sem 26e-ert kapja mint en veglenykent vettem


janos1988
(addikt)

Most komolyan az ssd hiányán akadtok fent? Szinte majdnem mindenhol van olyan opció (is), hogy beszámítják a hdd-t, ha ssd-vel bővíted a gépet ami kb. +5-7 ezer forint egy 240-es ssd esetében.

Amúgy meg nem rossz gép!

[ Szerkesztve ]


ubyegon2
(veterán)
Blog

Ugye ezt a régi opciós dolgot csak a vicc kedvéért írtad be most ide!? Más kérdés, hogy mezei home user gépnél még elmegy(inkább elment régebben) egy ilyen választható SSD is opció, de ennél a kategóriánál kifejezetten gáz! :U

Az eladhatatlan 2.5"-os HDD-ket sózzák el a 80eft-s notebookokban.

[ Szerkesztve ]


Zicokuka
(senior tag)
Blog

Ebben a kategóriában valóban inkább pofátlanság ez az ssd hiánya. Persze utólag bedobható, de ennyi erővel kijelző vagy procit se rakja ak bele, majd utólag rakunk.


citkar
(addikt)

Az SSD cseréje házilag, könnyedén kivitelezhető. Pár csavar, behelyez és kész. A többi más kategória. De rendelhető SSD-vel is, ide egy a nélküli példányt adtak tesztre, ennyi.


ubyegon2
(veterán)
Blog

Ja, SATA-s igen, de M.2 nem, mert gari ugrik. Meg amúgy szerinted hány ember nem hajlandó hw elemeket csereberélni az eszközében?


janos1988
(addikt)

Ez a sztenderd erre felé, hogy (vagy) így rendelik. Nem a gyártó hibája.


ubyegon2
(veterán)
Blog

Sajnos tudom, hogy így megy, a linkeden a gyártónak egyetlen HDD változata van mindössze. (az se kéne persze....) :)


citkar
(addikt)

De simán rendelheti SSD-vel aki akarja, mintha muszáj lenne HDD-vel venni. Olyat kérsz, amilyet akarsz, nem lehet ezt megérteni?

[ Szerkesztve ]

üzenetek