[Re:] [adlersson:] 3 pohár 1 csirke - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


Jack Hunter
(csendes tag)
Blog

Imádom, hogy olyan alapanyagokat sorolsz fel,amiről eddig nem is hallottam. Amúgy mi van akkor,ha sziklacukor helyett tényleg met kerül a kajába? ;]


thesound
(őstag)
Blog

Két hétig megállás és pislogás nélkül főzöd a három poharas csirke adagokat.

[ Szerkesztve ]


mephi666
(nagyúr)
Blog

"kevésbé édes, mint a hagyományos cukrok és úgy néz ki, mint a metamfetamin. Ezzel annyival könnyebb dolgunk van, hogy ázsiai élelmiszerboltban szinte biztosan árulják, a bazsalikommal kapcsolatban viszont nem vagyok ennyire biztos"

...tehát meth valószínű lesz az ázsiai élelmiszerboltban... bazsalikom viszont nem biztos... sebaj: csak meth kell és elszalad a vevő olaszországig bazsalikomért :DDD

ui: amúgy tényleg guszta a kaja, de én lemaradtam keleti ételeket tekintve az indiainál... itt helyben kapható üveges szószokkal csináltam már ezt-azt és ízlettek :K (chicken madras, tikka masala vagymi és hasonlók...)

[ Szerkesztve ]


bLaCkDoGoNe
(veterán)

Ha a sziklacukor nem kék, akkor nem is kell. (Mondhatnám, hogy "ha a sziklacukor nem kék, akkor nem kék." :D)


RandomName
(aktív tag)

Nyugodjál meg, engem már azért kinéznek az emberek, mert Debrecen a kínai/ázsiai gyorséttermekben saját pálcával eszek, nem pedig a gagyi egyszer használatossal.... :D


Jack Hunter
(csendes tag)
Blog

Ez nagyon jó volt :D


Somatom
(veterán)
Blog

Ugyanez a "kínai" is. Ben’s édes-savanyú, szecsuáni, stb. Pirítok hozzá csirekmellet, gyorsrizs, ennyi.
Persze, biztos, hogy köze nincs az eredeti ízvilághoz.

[ Szerkesztve ]


Lenry
(félisten)
Blog

én eddig a 2 pipi 1 bögre változatot ismertem ;]

üzenetek