[Re:] [aggleány:] Bízni vagy nem bízni? - BLOGOUT fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Bambuszpro
(tag)

" Talán nem is fogja elolvasni senki"

Tévedtél :D


lezso6
(VARÁZSLÓ)
Blog

Szerintem egy barátságban sokkal erősebb a bizalom, mint párkapcsolatnál, hisz utóbbi jóval sebezhetőbb. Kivéve, ha nyitott kapcsolat, de ez ugye nem túl népszerű. :D


AxBattler
(nagyúr)

+1 a kommunikációra. Sulis barátnődnek sem másokkal kellett volna megbeszélnie a problémáját, hanem veled... vagy ha nem is beszéltétek át, de udvariasan elháríthatta volna a gesztust.

[ Szerkesztve ]


aggleány
(addikt)
Blog

Én is úgy látom. :D

Most találtam meg ezt az írást, és nem javítottam rajta semmit. Úgy látom, nem vagyok túl változékony. :DDD


aggleány
(addikt)
Blog

Egyetértünk. :K


aggleány
(addikt)
Blog

Teljesen igazad van. Azóta sem értem, hogy miért csinálta. :(


>Deego..
(senior tag)

Ahogy ezzel én is egyetértek.

Soha nem értettem, s mai napig nem fogom azt, hogy mások szem rebbenés nélkül képesem minden magánéleti dolgaikról a nyílt közönségnek beszélni vagy akár egymás kapcsolatáról.
Ez is egy bizalmi szint számomra amit nem lépnék meg.


Kiki18
(őstag)
Blog

Egyet kell értenem, a bizalom egy baromira sérülékeny valami, és messze könnyebb megszerezni, mint megtartani.
De vannak balga hibák, amik miatt ez elveszhet, és nem volt ez a hiba "tudatosan elkövetve". Ilyenkor mit teszel? Mit tehet ilyenkor az ember?

Nekem az elmúlt időszakban vannak gondjaim ezzel, hogy megelőlegezzem a bizalmat. Nem megy. Régebben voltak bizalmasaim ,de mind eljátszották így már az sincs. Így inkább nem erőltetem, mert emberek, és úgyis rosszul sül el a végére. :(


pet007
(aktív tag)

Szerintem a bizalom is pont olyan mint a tisztelet, kierdemelni kell, es nem csak egyszer, hanem folyamatosan fenntartani.


Kiki18
(őstag)
Blog

Az elejével egyetértek, de a fenntartással nem.
Mégis mit kell tenni azért, hogy fennmaradjon? Folyamatosan bizonyítanom kéne azt, hogy alkalmas vagyok?


Somatom
(senior tag)
Blog

Hetero kapcsolatban sztem ez attól függ, hogy mit értesz bizalom alatt. Nőben nem szabad megbízni, de abban lehet bízni, hogy egy nő mindíg nő marad és nőként fog viselkedni.


whbear
(senior tag)

Ettől pontosabban nem lehetett volna megfogalmazni azt, amit az a pár évtized alatt tapasztaltam amióta kapcsolatban, majd házasságban élek. Köszönöm.

[ Szerkesztve ]


Somatom
(senior tag)
Blog

Nem nekem jár a köszönet, hanem inkább Tarantinonak. :)

"Melanie -ban nem bízhatsz. De, abban igen, hogy Melanie, Melanie marad."
Jackie Brown

[ Szerkesztve ]


mephi666
(veterán)
Blog

"csak akkor bízz nőben, ha ló legel a sírján" :DDD


Somatom
(senior tag)
Blog

Maverick, vagy Harley Davidson és a Marlboro Man. De, a Tarantinos megfogalmazás sztem pontosabb.


Agyturbina
(tag)
Blog

Tudjatok, én a nőkben jobban megbízom, mert pontosan tudom mi motiválja őket, míg a férfiak eseteben ez eggyel nehezebb téma. Mert férfi vagyok nagyon sok minden motivál, de a barátnőmet En motiválom :K

Ezert 200% megbízok benne, és ami érdekes bennem is megbízik 200%-ban, igaz ez külső szemlélő számra egy végtelenül unalmas kapcsolatot jelent, de NEM az mert teljesen megbízik bennem úgyhogy olyan dolgokról lehet beszegetni vele amiről mással nem. Es mer saját maga lenni előttem ami szinten más mint a protokoll droid amit kötelezően adni kell :R


Somatom
(senior tag)
Blog

"Tudjatok, én a nőkben jobban megbízom, mert pontosan tudom mi motiválja őket"

Pontosan ezt írtam én is. Motiválod, kezeled, tereled a kapcsolatotokat, tudod, hogy mire, hogyan fog reagálni. De, ez teljesen más, mint két hetero férfi barátsága.
Férfi szempontból nézve válasszuk ketté a nőkkel való párkapcsolatot és a barátságot! Amit a párkapcsolatban levő bizalomról írsz, az addig igaz, amíg a nő férfiként szeret téged. Azt 100% -kal képes tenni és ez csodálatos dolog, fantasztikus érzés és valljuk be, hogy hatalmas dopping nekünk. De, sosem szabad elfelejtenünk, hogy ez megváltozhat és ha megtörténik, akkor a negatív hozzáállásuk is 100% -os. Köztes állapot nincs. Brit tudósok ezt a változást elsárkányosodásnak nevezik. :) Arról ismered meg kezdeti szakaszában a jelenséget, hogy amikor kommunikáltok, akkor folyamatosan azt gondolod, hogy valahol a közelben kell legyen egy kandikamera, mert kizárt, hogy komolyan gondolja, amit mond. Aztán rájössz, hogy nincs semmilyen kamera, ez a valóság.

A barátság az előző állapot függvénye. Addig tart, amíg nincs az életében az a férfi, akit szeret. Mivel azt 100% -kal teszi, így a barátságra már nem marad kapacitása.


aggleány
(addikt)
Blog

A nőknél ez olyan szitu, hogy ha elmondják valakinek, hogy mi bajuk van, akkor máris könnyebb nekik. Elég hülye dolog, de ez van, ezt én is így érzem, viszont nagyon megválogatom, hogy kinek mondok el bármit is, ami bizalmas témakörbe tartozik.


aggleány
(addikt)
Blog

A balga hiba szerintem más tészta. Le kell ülni, meg kell beszélni. A kapcsolattól függ, hogy vissza lehet-e állítani a dolgot. Ha erős a kapcsolat (akár pár-, akár baráti), akkor szerintem megoldható.

Ha már nem tudsz bízni senkiben, akkor sajnos nagyon rossz emberekbe futottál bele. Én is többször csalódtam már, de nem mindenkiben, hanem egy-egy (sok) emberben. Ilyen téren nem szabad általánosítani, mert magadnak ártasz vele, és a végén nagyon egyedül fogod érezni magad. Nem biztos, hogy rossz lesz a vége.

Anno exem itt a logout-on írt egy szép hosszú dolgot rólam. Megtaláltam, és halálosan megdöbbentem, mert kb. egy mondat volt igaz az egészből, a többit a sértett hiúság mondatta vele, de mégiscsak ő volt, aki itt a nagy nyilvánosság előtt leírt sok érdekességet. Nem mintha sokan tudták volna, hogy mi együtt vagyunk. Egyetlen ember volt itt, aki engem is ismert, pontosabban egy talin beszélgettünk sokat, de összesen egyszer találkoztunk. Ez az ember kiállt mellettem ismeretlenül, pedig tényleg összesen egyszer látott, és bármilyen fura, ő jobban látta a helyzetet, mint az az ember, akivel három évig voltunk együtt. Ráírtam az exre, hogy vagy javítja az írását, vagy én cserébe leírom a tényeket. Nem mást, csak a tényeket. Az eredeti írásból egyetlen árva mondat maradt meg. Akkor vérig voltam sértve, és természetesen ő is elég morcos volt rám. Ennek több éve. Azóta valahogy a legjobb barátok vagyunk, pedig nagyon csúnyán viselkedett. Ahol valódi szeretet van, sok mindent meg lehet bocsátani, és fel lehet újra építeni a bizalmat. Ő azért tette, amit tett, mert nagyon rosszul esett neki, hogy szakítottam vele, pedig előtte már jó ideje pampogtam, hogy ez így nem jó, változtatni kellene. Ő meg mondta, hogy jó, persze, aztán nem történt semmi. Több, mint egy évet (de inkább másfelet) vártam, hogy történjen valami, de mégsem történt. Szerintem elég türelmes voltam, de mégis meglepődött, amikor szakítottam, és vérig volt sértve. Fájdalmában csinált hülyeséget, és szerintem ez megbocsátható. Ha bárki egy rossz szót mondana rá, annak simán nekimennék, pedig elég idétlen jószág, de ettől én még imádom, mint embert. :K

Szerintem a bizalmat úgy kell fenntartani, hogy nem szabad csalódást okozni. Ilyen egyszerű. :)

[ Szerkesztve ]


aggleány
(addikt)
Blog

Hihi, mi is pont így vagyunk a férfiakkal. Illetve nem, mert igazi férfiban lehet bízni, de olyat meg nem sokat ismerek, mert ahhoz, hogy valaki férfi legyen, sok minden kell, amit a mai pasik nem tudnak. Tehát valójában úgy van ez, hogy a pasikban nem lehet megbízni, de a férfiakban igen. :P

Mit értesz az alatt, hogy egy nő nőként viselkedik? Mit takar a nőként viselkedés? Szeretném végre megtudni, hogy mit értetek ez alatt. Nem gúnyosan kérdezem, tényleg érdekel, mert szerintem én nem vagyok egy nőies jószág. :N


aggleány
(addikt)
Blog

Sajnálom, hogy így érzed. :( Sok ismerős van, aki sokat csalódott a nőkben, és már nem tud bízni bennük.


aggleány
(addikt)
Blog

Mesélj! Mi motivál minket? :Y Hátha végre megtudom. :))

Nemrég nekem is volt egy szerintem hasonló kapcsolatom. Tökéletesen bíztam a pasiban. Úgy kirúgott, mint macskát szarni. Békésen ültem a fürdőkádamban, ő meg közölte, hogy ennyi volt. Igen korrekt elintézési mód a legvédtelenebb állapotában belerúgni az emberbe. És ez a pasi egy TÉNYLEG nagyon jó ember. Másokkal. Úgyhogy nekem most majd azt kell gyakorolnom, hogy hogyan bízzam meg bármilyen pasiban a már régóta meglévő barátaimon kívül.


aggleány
(addikt)
Blog

Te tényleg azt hiszed, hogy Te kezeled és terelgeted a kapcsolatot, és tudod, hogy egy nő mire mit fog lépni? :Y Vagy a butácskább nőket szereted? Nem bunkó akarok lenni, csak kérdezem. Sok pasi inkább a nem túl bonyolult nőket kedveli, mert őket lehet szépen vezetgetni. Nekem is van olyan ismerősöm, aki az egyszerűbb emberkéket szereti, fiú is, lány is.

Sokszor hallottam már, hogy nem is vagyok igazi nő, de most megint ez a helyzet, mivel nem ismerem ezt az elsárkányosodási dolgot. :N

Én nem ejtem a barátaimat azért, mert lett valakim. A barátaim fontosan számomra, és mindig azok lesznek, mindegy, milyen neműek. Az lehet, hogy nem tudunk annyit találkozni, mint amikor nincs senkim, de szó nincs arról, hogy az aktuális pasit a barátaim elé helyezzem. A barátok állandóak. Ezt vagy elfogadja valaki, vagy nem. Ha nem, akkor az illető nem hozzám való.


Eastman
(őstag)
Blog

Kép-mutató korban élünk, én úgy látom.

A barátaimmal nagyon nyíltan beszélgetünk egymással, így jelzünk, jelezhetünk bármilyen "őszintétlenséget". Egy cimborám a barátság szót több mint húsz éves kapcsolat után használja. Húsz év öröm és bánat, bizalom és olykor csalódás, húsz év összecsiszolódás. Mindezek mellett ismerősből, haverból, cimborából sok lehet.

A szeretet (és elfogadás) olykor döntés kérdése. A szerelem, a vágy, a harag már kevésbé. Könnyebb, ha az ember korán felismeri a saját érzéseit és azokat (legalább a hozzá közebb állók felé) minél inkább szeretetté konvertálja.

Szerelemharc? A harcnak végül győztese és vesztese lesz. A szeretetnek általában győztesei. (Szerintem) a szerelem, a vágy, a harag kibillent, a szeretet egyensúlyban, középen tart.

(Egy hete tíz vitorláshajón dolgozunk egyszerre Split mellett a kikötőben - négyen - és napokig erős szél volt. Vékony deszkákon szaladgálunk a mólóról a hajókra fel és le, bent szűk helyeken kerülgetjük egymást. A szélben alattunk is imbolygott minden. Itt nagy szükség van egyensúlyra.)


Eastman
(őstag)
Blog

Szerk:

(legalább a hozzá közelebb állók felé)


nyisziati
(addikt)
Blog

Nagyon jó írás, köszi. Ritkaság itt a PH-n. És a kommentek sem trollkodnak, ez különösen pozitív.


Agyturbina
(tag)
Blog

Hat, ez egyszerű, mert a barátnőmet az motiválta mint engem, valakit találni aki ugyan úgy erez irántam, mint én irányába. :R

Ha nem ez motivál akkor igen érdekes a helyzet mert sosem jutsz el oda, ahova szeretnél, hiszen egy elvárás lista alapján dolgozol. Neki nincsenek elvárásai, nekem sincsenek, ez a lényeg. Egymással szembe.

A többit meg el lehet intézni. Csak ugye ehhez 2 ember kell aki nem el vissza szituációval.

Vagyis "meghiteleztem egy bizalmat", de valójában nem is, mert mar tudtam amikor összejöttünk kivel van dolgom. Erre való az ismerkedés időszaka.

A többit Eastman Leírta, Képmutatás.
Találkoztam nem 1 ilyen személlyel érdekes módon, sosem jött be nekik. De ez más téma :R


Somatom
(senior tag)
Blog

"mert ahhoz, hogy valaki férfi legyen, sok minden kell, amit a mai pasik nem tudnak."

Egyetértek. Szégyen, hogy ennyire elkorcsosult a férfi nem. A szülők nem tanítják meg a gyerekeiket arra, hogy hogyan kell férfinak lenni. Szerencsémre a munkám és a hobbim is "férfias", így a közvetlen környezetemben nem nagyon találkozom ilyen korcsokkal, de az utcán nézelődve ki tudnék osztani néhány "atyai" fülest.

"A nőknél ez olyan szitu, hogy ha elmondják valakinek, hogy mi bajuk van, akkor máris könnyebb nekik."

Tipikus példa a női viselkedésre. Ha egy férfinak elmondasz egy ilyet, akkor ösztönösen elkezd kombinálni, opciókat kitalálni a probléma lehetséges megoldásaira. Enélkül számunkra tök értelmetlen a szitu. Azt nekünk külön tanulnunk kell, hogy erre semmi szükség. Egy teát kell készítenünk és csendben bólogatnunk. :)

"Te tényleg azt hiszed, hogy Te kezeled és terelgeted a kapcsolatot, és tudod, hogy egy nő mire mit fog lépni? Vagy a butácskább nőket szereted?"

Nem szeretem, de eddig többnyire ilyet dobott a gép. De, nagyon érdekes, amit írsz. Sztem is az az egészséges, ha a nő irányít, de közben el tudja hitetni velem, hogy én irányítok. Én ezt arról veszem észre magamon, hogy örömmel teszek meg olyan dolgot, amit amúgy nem szeretnék megtenni. Sajnos, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor volt ilyen az életemben. Pedig, a lemezemen már a B oldal forog és azon sem az első szám.

Sztem három dolog biztosan van, ami bizonyítja az UFO -k létezését. A női lélek, a kenyér és az automata váltó. Ezek biztosan nem földi eredetűek. :)

[ Szerkesztve ]


7
(addikt)
Blog

Szia, te még aktív vagy? :D

@Somatom: Előre leszögezem, nem támadó jelleggel írok, mindössze a felmerülő gondolataimat tervezem megosztani. :)

Nem vagyok benne biztos, hogy valóban jól ismered azokat a nőket, akikkel kontaktod van. Példaként tudom hozni erre az "elsárkányosodás" témájában leírt gondolatmenetedet kandi kamerával és miegymással; szerény véleményem szerint ez nem holmi kattanás, vagy női hóbort, hanem valami mélyebben megbúvó problémának a felszínre törése.

Az, hogy jó eséllyel meg tudod jósolni, valaki egy adott helyzetre hogyan fog reagálni, nem jelenti azt, hogy alaposan ismered. A reakciókat minták alapján is ki tudod következtetni, a minták viszont nem egyenlőek a másik személy ismeretével. A mély ismeret (no pun intended) az én értelmezésemben inkább azt jelenti, hogy jó rálátásod van a másik fél érzelemvilágára, gondolataira, és amellett, hogy mit csinál egy szituációban, arról is van elképzelésed, hogy miért.

[ Szerkesztve ]


Agyturbina
(tag)
Blog

Engem meg esz a kíváncsiság, mit jelent az hogy férfias?

Mert az elmúlt 2000 évben kb 20 jelentest társíthatunk hozza, ezek alapján hogyan osztogatsz fülest?

Aki szoros mint az alpakka?

Vagy nagyokat köp és fingik?

Szép parókája van?

Veri a nőket és lenezi őket?

Soroljam meg ?


7
(addikt)
Blog

Ez a keverten ékezetes és ékezetmentes írásmódod rendesen meg tud zavarni, mert a buksi fejem nem tudja eldönteni, hogy most ékezetmentesen kell olvasni, vagy tényleg nem szántál oda ékezetet.

Az "Aki szoros mint az alpakka?" soron elméláztam egy pár másodpercet, mire megvolt, hogy hogyan kell értelmezni. :DDD

releváns idézet


nyisziati
(addikt)
Blog

Ez a "szoros" nekem is feladta a leckét... :DDD
Tehát akkor "szőrős".


Agyturbina
(tag)
Blog

Elnézést NEM vagyok eléggé férfias :DDD

Csakis ekezet nelkul eleg ferfias, ugye igazam van ?


Somatom
(senior tag)
Blog

Határozzuk meg a tárgykört! Én a munkámról és a hobbimról írtam, hogy férfias. Azért tartom férfiasnak, mert mindkettőből jópár Johnny Cat -et láttam kihullani. Pl. láttál már favágó, vagy vájárlánykát?

[ Szerkesztve ]


Agyturbina
(tag)
Blog

A bányában villanyszerelő leánykát, nem egyet, nem csúnyát, és nem gyengét.
Van egy ismerősöm Vele ne akarj szkanderozni, és igen jól nézett ki evezős, most éppen tesitanár meg Paddeling VB-t nyert vagy mi a fenet,
Csőszerelő leányka, ismét csak szégyenbe maradnál, és nem csúnya.
Favágót meg konkrétan nem láttam, de dömper vezetők lányok többségben vannak a bányákban, folytassam, milyen körre gondoltál?

Vagy akkor most TE nem vagy férfias? :R

[ Szerkesztve ]


Somatom
(senior tag)
Blog

Látom, nem érted. Attól, hogy ismersz nőket ilyen munkakörben, ezek férfias munkák. Én is hallottam már dögös kamionsofőr csajokról, de élőben még csak kamion oldalára festve láttam ilyet, pedig elég régóta gyűröm az aszfaltot. :) Vajon miért?


Agyturbina
(tag)
Blog

Akkor rossz helyen nézelődöl, En mar láttam nem egyet, sőt megmutattam neki, hogyan kell a traktort vezetni, mert ugye felfele meg én vezetek, de a lerakásnál mar nem leszek ott :D


Somatom
(senior tag)
Blog

"Akkor rossz helyen nézelődöl"

Ez vicces. Odamegyek, ahova a fuvar. Pont úgy, ahogy a többi nemzetközis kamionsofőr. Ezek leginkább terminálok, gyárak, parkolók, ipari zónák, stb. Nem kimondottan romantikus csajozós helyek. :) Nem tudom, hogy ebben a szakmában hogy lehet "jó helyen nézelődni". :)


Agyturbina
(tag)
Blog

Rossz kontinensen vagy, ennyi :K


Somatom
(senior tag)
Blog

Vagy, rossz bolygón, esetleg rossz galaxisban. Bár, ahogy néztem, pl. Mos Eisley űrkikötője sem az a kifejezett csajozós placc. Nem vagyok rasszista, de a kék navi csajok sem az eseteim. A Marson meg három mellű mutánsok vannak (Arnold mutatta). Szvsz. máshol sem jobb a néznivaló. :)


Agyturbina
(tag)
Blog

Értem én, csak akkor ne azt mondjuk hogy férfias, hanem begyöpösödött elvek szerint nevelt lányok által nem választott szakmák. Vagyis az ősi rendnek megfelelő a nemek szerepe. Itt meg kérem nem így van, és jó dolog minden területen leányokat látni, mert sokszor pont hogy jó ötleteik vannak :R


Somatom
(senior tag)
Blog

"Vagyis az ősi rendnek megfelelő a nemek szerepe."

Azoknak az elveknek van némi alapjuk. Lehet, hogy a modern tudomány lehetővé tenné, hogy egy férfi szüljön, de ettől még sztem kijelenthetjük, hogy a szülés női dolog. :)

[ Szerkesztve ]


Agyturbina
(tag)
Blog

En nem latok rá okot, hogy egy no gyereket szüljön és kamionos legyen illetve egy férfit, hogy nővérként, hímringyóként, stb funkcionáljon.

A két dolog nem ugyan az, vagyis nem értem ez most éppen min alapulna?

A nem és foglalkozás között vajmi kevés kapcsolat van, ha megnézzük mennyi no szolgál a hadseregekben, meg azt sem mondhatjuk, függ a tesztoszterontól :R


Somatom
(senior tag)
Blog

"ha megnézzük mennyi no szolgál a hadseregekben"
Csak nem mindegy, hogy milyen minőségben. A hadseregnél is van konyha, mosoda, meg iroda. A távirányítású harci drónokat is katonák vezetik, de az azért más, mint élőben lenni az első vonalban.

"Összesen 1,4 millióan szolgálnak most az amerikai hadsereg kötelékében, 15 százalékuk nő. Viszont csak Barack Obama tette lehetővé 2016-ban, hogy a nők harci alakulatokban is szerepet vállalhassanak."

Nem tudnám eldönteni, hogy jobb lenne-e, ha zömében nők lennének éles harci helyzetekben. Ha a szöszimből indulok ki, akkor sutba dobhatnák a genfi egyezményt. Nem lennének foglyok, csak halottak. :)

[ Szerkesztve ]


Geri Bátyó
(senior tag)
Blog

A férfias, vagy nem férfias témát én nem akarnám elemezgetni, már csak azért sem, mert van olyan nő, aki (viselkedésében) férfiasabb, mint a legtöbb hímnemű.

Az már inkább érdekes, hogy "csak abban lehet bízni, hogy egy nő nőként fog viselkedni". Szerintem ez nem állja meg a helyét, mert találkoztam nem egy hisztis hímneművel is, pedig ezt a tulajdonságot általában a nőknek tulajdonítják. Szóval szerintem inkább mindenki úgy viselkedik, amilyen. Nem nőként, nem férfiként, hanem egyénként.

A fő téma viszont a bizalom. Bizton állíthatom, hogy van olyan eset, amikor a megrendült bizalmat helyre lehet állítani. Nyilván kell hozzá mindkét részről nagyfokú szeretet a másik felé és nem árt az intelligencia sem. Meg persze idő. Két ilyen esetem volt, az egyikük azonos, a másikuk ellenkező nemű.
Az azonos nemű ezer éve a barátom, de elvettem a húgát. Aztán elváltam tőle. Kellett némi idő és sok beszélgetés, hogy már ne is gondoljunk a valaha megrendült bizalomra.
A nőnemű az exem, akivel egy időben nagyon hülyén viselkedtem. Ott ő volt az okosabb és a megértőbb. Neki köszönhető, hogy évek óta barátok vagyunk (előtte is azok voltunk).

Egyetértek Aggleánnyal, hogy barátság esetében a bizalom kialakul idővel (nyilván csak akkor barátság, ha a bizalom már kialakult), de párkapcsolatnál ez nehezebb, mert valóban meg kell előlegezni a bizalmat. Bizalom nélkül ugyanis nincs párkapcsolat. Ezt a fajta bizalmat tényleg el lehet játszani, de még ezt is helyre lehet hozni (erre is láttam már példát). Persze ez még ritkább.


Geri Bátyó
(senior tag)
Blog

"de ettől még sztem kijelenthetjük, hogy a szülés női dolog."

Ennek semmi köze az "ősi rendhez", hanem szimpla biológiai szükségszerűség. Az viszont már nem szükségszerű, hogy a gyereket mindig a nő pelenkázza, vagy mindig a nő mosogasson.


Narxis
(nagyúr)
Blog

Egy aggleányban csak egy agglegény bízhat.

Bocs, nem bírtam ki. :)


aggleány
(addikt)
Blog

Teljesen igazad van. :R

Én a cimborádnál olcsóbban mérem a barátságot, nálam már öt év töretlen bizalom is elég hozzá, ami szerintem szintén nem kevés. Momentán van két barátnőm és egy barátom, de több nagyon jó haverság is alakulóban van. Szerencsésnek érzem magam, mert már egy igaz barát is nagyon sok, keveseknek adatik meg, nekem meg három is jutott. Értük tűzbe mennék, és ők is értem, és most, hogy megint egyre közelebb kerülünk egymáshoz pár emberrel, kezdem azt hinni, hogy még annál is jobb nekem, mint gondoltam. :K

A harcnak szerintem nem sok értelme van. Sokan azt mondják, hogy kompromisszum nélkül nem lehet élni, szerintem viszont inkább konszenzusra kell jutni, mert az az igazi. :K


aggleány
(addikt)
Blog

Köszönöm. :R Örülök, hogy tetszik.


aggleány
(addikt)
Blog

Az nagyon jónak hangzik, de sajnos én még nem láttam ilyet. :(

Sajnos én még nem tartok ott, hogy ne legyenek elvárásaim, de az a gyanúm, hogy nem is fogok. Nekem van pár dolog, amiből nem tudok engedni, bár ezek szerintem teljesen alapdolgok, amit mindenkinek tudnia kellene. Pl. tud enni normálisan kés-villával, lehet vele bármiről beszélgetni, nem hisztis, értelmes stb.

üzenetek