[Re:] [aggleány:] Fórumozás a PH-n - női szemmel - BLOGOUT fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Alexios
(addikt)
Blog

Sokszor azért se válaszolnak a nagyon primitív kérdésekre, mert vagy a topikhoz kapcsolodó cikkben le van írva, vagy a topik első hozzászólásába, vagy már kétezerszer megkérdezték, és a keresőt használva megtudhatja az ember a választ :DDD


Huma
(addikt)
Blog

"Vajon tényleg ennyit számít, hogy a szaporítószerveimet belül avagy kívül hordom?"

Naná! Minden igazi férfi semmibe veszi a nőket. Valamint minden férfi tudja hogy a nők buták;]

Komolyra fordítva a szót, lehet szimpla véletlen is. Lehet az is hogy a kérdező csupán az utolsó hozzászólásnál lévő válasz gombra nyomott rá az új hozzászólás helyett.

"Ezen a fórumon azóta csak néhány ember van, aki hajlandó válaszolni az olyan egyszerűbb kérdésekre is, amik az alapvető tudnivalókra, beállításokra, magára a topik nevében található készülékre vonatkoznak. Úgy gondolom, hogy nem kellene lenézni azokat, akik kezdők egy adott témában, hiszen a legtöbb ember nem úgy született, hogy járatos volt a mobiltelefonok kezelésének témakörében."

Ne is mond. Én is utálom azokat a beképzelt majmokat akik azt hiszik, hogy csak mert jártasak valamilyen témában már többek mint a kérdező fél.

Lehet hogy ért a telefonokhoz, de egy szöget sem képes beverni a falba amit pedig egy utolsó, 80-as IQ-val rendelkező ács is meg tud tenni.

Van aki ehhez ért jobban, van aki ahhoz.


Cerebellum
(őstag)
Blog

Én is utálom azokat a beképzelt majmokat akik azt hiszik, hogy csak mert jártasak valamilyen témában már többek mint a kérdező fél.ű

Pedig bizonyos értelemben többek, hiszen az embert a tudása meghatározza. De egyrészt az, hogy valaki tud Androidot rootolni... hát azt mondjuk nem kellene olyan borzasztó nagy tudásként számon tartani, illetve azáltal, hogy vélt többlettudásukat éreztetik is, egyből kevesebbek lesznek.

Nem véletlen, hogy az igazán nagy tudású emberek szerények.


Huma
(addikt)
Blog

Max akkor többek ha átlagon felüli tudással rendelkeznek.

Pl ha jártasabbak az átlagnál a számítástechnikában, de kevésbé jártasak a földművelésben akkor semmivel sem többek mint egy paraszt aki be sem tudja kapcsolni a PC-t viszont mindent tud a vetésről.

Természetesen az átlagon felüli tudás/műveltség még nem jogosít fel senkit a nagyképűségre. Csak magát égeti az az illető aki lenéz másokat az adott témában tanúsított hiányosabb tudása miatt.

[ Szerkesztve ]


BITBOYS
(addikt)
Blog

Érdekes csaj lehetsz, viccen kívül :)


Huma
(addikt)
Blog

Honnan veszed, hogy csaj? Lehet hogy 70 éves. :D

Öreg néne... :DD


Kolondrum
(félisten)
Blog

+1


#13260800
(őstag)

:) Szerintem nem kell ezzel foglalkozni, itt a fórumon mások az emberk mint a való életben, tök ismeretlenek fél perc alatt egymás ugranak, ha élőben beszélnének fél napig udvariasan kóstolgatnák egymást majd lehet nem lenne semmi. Itt minden más. Ártatlan megjegyzés miatt a egyből a másik torkának esik :D

Ám így 2011 -ben nem hiszem, hogy értelmes dolog nőket és férfiakat külön választani. Lehetséges, hogy átlagban jobban értenek hozzá, de már jó ideje a hölgyek közt is rengeteg igencsak hozzáértő van. Akik ráadásnak tanúlás szempontjából szorgalmasabbak és sokszor elméletben még jobban is ott vannak mint a férfiak.

Én a neten csak a hozzászólás alapján ítélkezem, nem nézem se a korát se a rangját, csak a "hozzászólás" minőségét (az élet más :D ott a sok belénk nevelt előítéletet nehezebb levetkőzni).

Szóval ne vedd fel :D

[ Szerkesztve ]


danih
(addikt)
Blog

Én csak három esetben kapom elő a bökőt.
1. Valaki meg akar támadni engem az utcán.
2. Én akarok megtámadni valakit az utcán.
3. Valaki leszólja a telefonom.
Egyébként nem, szerintem tök normális vagyok.


Thunderzolee
(addikt)
Blog

Andrea, önről ez jutott eszembe: :D
http://logout.hu/bejegyzes/thunderzolee/noi_logika/friss.html

De hogy ON is legyek, ha úgy érzed, igazságtalanul mellőznek, egy-két smiley hozzáadásával jelezheted, h héééééééééééé, én is itt vagyok ám..
Bár az igazat megvallva, ilyen nicknevet nem választottam volna magamnak. Ahogy valaki itt írta lejjebb, az "agg" szócskáról nekem is egy 70 éves ugrik be elsőként, hiába a csábító "leány" szócska is ott van.
Másrészt egy telefonos topicban én is hitetlenkedve fogadnék tanácsokat egy lánytól.. vagyis nem, ez nem jellemző rám, de a társadalom nagy részére annál inkább.
Hiába, evvan.

[ Szerkesztve ]


Nordic
(Közösségépítő)
Blog

Nem azért, de tök szar telefonod van :o .

:DDD

Az ilyen mindentmegmondó emberekkel nem kell foglalkozni. Az meg hogy mint nő nem foglalkozik veled valaki a fórumon, az az ő saját problémája, az őt minősíti és nem téged. ;)

[ Szerkesztve ]


művésznő4
(csendes tag)
Blog

:DDD :DDD


danih
(addikt)
Blog


művésznő4
(csendes tag)
Blog

Egyetértek! :K Nagyon jó írás!
Bár a szakmai-infós-telefonos részeken nem vagyok aktív, nagyon ritkán itt, a logouton is találkozni eme jelenséggel. Szerencsére, csak elenyésző számban, de azért vannak ilyenek..:U

Pozitív példát többet tudnék felhozni és ezért hatalmas :R az itt fórumozóknak.


aggleány
(addikt)
Blog

adam014:

Tudom, hogy az egyszerűbb kérdésekre már valószínűleg több helyen van válasz, de ettől még lehetséges, hogy az újonc azt sem tudja, hol van a kereső, és nem olvasta el az első hozzászólást, csak az utolsó pár oldalt. Nagyon régóta itt lévő embekékkel is előfordul, hogy nem találják meg a szerkesztés gombot, inkább egymás után többször a "válasz" gombot használják (még a szerkesztési idő lejárta előtt).

Huma:

Persze, lehet véletlen is. Elnézhette a válasz gombot, aztán még gyorsan szerkesztett is a hozzászólásán. Többször egymás után. :DDD Nekem nem baj, majd segít neki más. Nagyon sok olyan hozzászólást is láttam itt-ott, ahol három-négy sorban kioktatják az illetőt arról, hogy miért nem használta a keresőt, a gugli a barátja, jó lenne, ha nem BIe sem kerülne, és mindenki örülhetne. Az android rendszer kezdőknek nem lehet túl egyszerű, ezért nem szeretem, ha (pl. számomra) teljesen alapdolgokra nem adnak normális választ a kérdezőnek. Azért kérdez, mert nem tudja, de tudni akarja.

Cerebellum:

:K

BITBOYS, SymbianOS:

Miért? Azért, mert érdekelnek a mobilok, vagy azért, mert le mertem írni a fórumon tapasztaltakat?

Dyra:

Semmi gond, csak éppen pont akkor rosszul jött ki a lépés, aztán pedig valahogy megmaradt bennem az, hogy kevesebbnek tartottak azért, mert nőnemű vagyok. Tudom, hogy ez nem engem minősít, de felmerült bennem, hogy minek jókodok.

Thunderzolee:

Amikor ezt a nicket aktiváltam, akkor olvastam a régi világról, ahol egy 20-21 éves nő már vénlánynak számított, ha nem volt férje és gyereke. Mivel betöltöttem azt a kort férj és gyerek nélkül, rájöttem, hogy én már tulajdonképpen egy agg leány vagyok, ebből lett a nickem. :K Eddig még nem nagyon találkoztam olyan figurával itt a fórumon, aki simán-lazán átnézett rajtam, ha válaszoltam a kérdésére, ezért lepett meg annyira a dolog. Olyan persze már volt, hogy nem válaszoltak az én kérdésemre, de ez természetes.

Nordic:

Nem én vesztegettem az időmet, hanem ő. Csak fiúválasz volt megfelelő, ezért pár órával később tudta meg, amit akart. Nem hiszem, hogy az én bajom. :N

művésznő4:

Egy hölgytársam! Itt! :DD Nálam is sokkal több a pozitív példa, mert tényleg nagyon sokat segítenek a fiúk, de valahogy az egészbe belerondít egy-egy ilyen nemíromlehogymiavéleményemróla alak.

Azért azt külön kiemeltem, hogy néhány kivételtől eltekintve, itt nagyon rendes emberkék vannak, ami sokat számít.


aggleány
(addikt)
Blog

Te külön választ kapsz, mert eszembe jutott egy történet. :K

Természetesen én is kivont karddal védem a vacakomat, ha támadnak.

Az eset egy céges bulin történt. Többen ültünk egy asztalnál, fiúk-lányok vegyesen. Az egyik új versenyző (21-22 éves fiúka) nagy lendülettel kihelyezte (nem csak úgy kitette, nagy feltűnéssel igazgatta) a telefonját az asztalra. Az illető készülék egy iPhone 3GS volt. Szétnézett, hogy mindenki jól látta-e, hogy mi van neki. Még nem láttam közelről 3GS-t, ezért elkértem megnézni. Odaadta, és elkezdte magyarázni, hogy akinek nem iPhone-ja van, az mind buta, bunkó, csóró stb. Nem szóltam rá semmit. Kérdeztem, hogy tudja-e, hogy 2009-ben az EISA díjazásán az ő telefonja lett a 2009-es év okostelefonja. Úgy húzta ki magát, mintha ez az ő személyes érdeme lenne. Aztán megkérdezte, hogy mi az az EISA. :DDD Pár perc múlva megszólalt a telefonom, felvettem, és miután letettem, az illető fiúka csúnyán nézett rám, hogy miért szívattam, amikor nekem is iPhone-om van. Mondtam, hogy ez nem az, csak nagyon hasonlít rá, ez csak ez Samsung. Rögtön átment lesajnálóba, és megkérdezte, hogy "És ez mit tud?" A válasz: Ez volt a 2010-es év okostelefonja. :C


danih
(addikt)
Blog

LOL, nagyon jó, pussz :)


darál0w
(Jómunkásember)
Blog

Csak az adhat értékelhető választ, aki állva pisil??? - láttam már nőt is állva :)


Crystalheart
(senior tag)
Blog

"Pl ha jártasabbak az átlagnál a számítástechnikában, de kevésbé jártasak a földművelésben akkor semmivel sem többek mint egy paraszt aki be sem tudja kapcsolni a PC-t viszont mindent tud a vetésről." - Micsoda példa :DDD

aggleány: Én a díszes zsebórámat szoktam nagy látványosan előkapni - ami sajnos nem ezüst, csak ezüstszínű Helvetia -, majd eztán még látványosabban a 3310-esemet. A lányok mindig megcsodálják az elsőt, a másodikon meg együtt röhögünk. :P

darál0w: "láttam már nőt is állva" - Az fura... Ám én meg ülve szoktam. :P

[ Szerkesztve ]


darál0w
(Jómunkásember)
Blog

ülve csak a nagypapák szoktak...az igaz keménycsávok, meg a csapba tolják...csak hogy tudd, hogy lehetsz igazi férfi. :DDD


aggleány
(addikt)
Blog

Az nagyon állat lehet :C Nemrég találtam otthon egy vadiúj, dobozos 3310-est, még be sem volt kapcsolva. Alakul a retró-gyűjtemény. :K

darál0w-nek is:

Akkor maradjunk a szaporítószervek kívül vagy belül hordásánál. Az ezek szerint biztosabb. :DDD


darál0w
(Jómunkásember)
Blog

biztosabb, de az sem 100% :D


aggleány
(addikt)
Blog

Hát, a mai világban más semmi sem biztos :N


Crystalheart
(senior tag)
Blog

Legjobb. Az elpusztíthatatlan. :)


Nordic
(Közösségépítő)
Blog

fater ez ment aranyköpésnek... :U

[ Szerkesztve ]


aggleány
(addikt)
Blog

Emberek, nagy megtiszteltetés ért minket. :K Megkértek, hogy kicsit cizelláljam az irományt, és mehet címlapra is. :C Ha sikerül, szeretettel várok oda is mindenkit egy kis kötözködésre, megvitatásra, nem-elemzésre, akármire. Lesznek új dolgok is, ha sikerül :K


Nordic
(Közösségépítő)
Blog

Erre azt tudom mondani, amit a kopasz ember is szokott: Haj-rá! :D


darál0w
(Jómunkásember)
Blog

:R :DDD :DDD


művésznő4
(csendes tag)
Blog

Szégyellem, de bevallom őszintén, ezen már én is gondolkodtam, hogy vajon van olyan fiú, aki ülve pisil? :DDD Én ha fiú lennék, lehet úgy csinálnám... Bár ki tudja..:U

#Bocsi, ez már nagyon OFF volt. Művésznő merengései c. rovatot hallhatták..:DDD

(#26) aggleány: Én ugyanezt akartam javasolni neked. :K Szerintem simán címlapon (is) lenne a helye! :R

(#28) darál0w: Te mióta lettél Jómunkásember?? :) Amúgy gratulálok!

[ Szerkesztve ]


aggleány
(addikt)
Blog

Közben eszembe jutott, hogy én is ismerek fiút, aki ülve pisil. Szokás kérdése - van, aki szereti összefröcskölni a környéket és megjelöln a területét, van, aki nem. :DDD

A bővített verzióban az "állva pisilést" átírtam "szőrös mellkasra". Így jó lesz? :U A pár szál szőr is szőr, nem? :DDD

Nem én akartam címlapra tenni, megkerestek a szerkesztők. :B Nem gondoltam, hogy ilyesmi is mehetne címlapra.

[ Szerkesztve ]


darál0w
(Jómunkásember)
Blog

vagy 2 honapja. nemtudom :D

ja és kösz :D

[ Szerkesztve ]


művésznő4
(csendes tag)
Blog

Úhh, akkor csak 2 hónappal vagyok lemaradva..:DDD Valahogy elkerülte a figyelmemet, pedig gyakran belenézek a Logoszférás blogodba. :K

aggleány: Nemhiába gondolták a szerkesztők is így. Kint a helye. ;)


darál0w
(Jómunkásember)
Blog

háh, még 1 rajongó :D

és tetszik?

minden napra jut vmi baromság :D

[ Szerkesztve ]


Jhonny06
(addikt)
Blog

A felhasználónevedből nem következik egyértelműen, hogy nő vagy. Túlreagálod ez az egészet. Nyilván az utolsó hozzászólást könnyebben észreveszi az ember, mint egy korábbit. Ha meg kvázi a Te hozzászólásodat egészítik ki plusz infóval, akkor miért ne gondolhatná, hogy az hasznosabb, mint a tiéd? Nem mintha kötelező lenne megköszönni a segítséget.. de még ha azért is volt, mert nő vagy, akkor is mi van? Lépj már túl ezen.. :U


művésznő4
(csendes tag)
Blog

A felhasználónevedből nem következik egyértelműen, hogy nő vagy.

aggLEÁNY....

?? :F :DDD

(#34) darál0w: Miazhogy! :D Van 1-2 hatalmas kedvenc közöttük. :DDD ;]


darál0w
(Jómunkásember)
Blog

nélkülem lehet sosem láttad volna őket ;]


Jhonny06
(addikt)
Blog

És? Hány embernek van itt különböző felhasználóneve, meg főleg avatarja, amiből erre lehetne következtetni.. ez nem indok.


művésznő4
(csendes tag)
Blog

Hmm...ebben viszont igazad van. :) Mostanában egyre többet jelentkezem azzal a jelenséggel, mikor a férfi fórumozók valamilyen okból kifolyólag női (vagy inkább "copfos kislány") avatart választanak maguknak. Több, mint fura...:DDD

(#37) darál0w: Nemcsak lehet, szinte BIZTOS!!! :DDD Nem tudom, hol találod ezeket, de némelyik telitalálat. :D


darál0w
(Jómunkásember)
Blog

van 4-5 oldal, amit naponta megnézek...mindig akad 1-2 gyöngyszem :D


aggleány
(addikt)
Blog

Nem tudom, hogy a "leány"-ból miért nem következik egyenesen, hogy lánynemű vagyok.

A plusz infó, amit a kolléga hozzátett, ez volt: +1 :K

Ebből tényleg sokkal többet meg lehetett tudni.

Az, hogy ezt az egyetlen részt vetted észre a cikkből, elég sokat elmond. Amikor egy nőnemű lénynek rosszul esik valami, és ezt szóvá meri tenni, akkor az az általános válasz, hogy "Túlreagálod." vagy "Ne hisztizz." Nem reagáltam túl, én így éreztem. Ennyire egyszerű.

Egyébként a hozzászólásaimból tisztán látható, hogy nem lovagoltam a témán, mindössze belekerült a cikkbe. A hozzászólásokban már nem is említettem, csak a megfogalmazás miatt került szóba.

Mellesleg a cikk többi része szerintem figyelemre érdemesebb volt, de hát mindenkinek az szúr szemet, ami őt érinti. Én is így vagyok ezzel.


Apollyon
(Korrektor)

"Egy fél év elteltével azonban a topik témája erősen eltolódott a különféle romolás, root, és hasonló rafinériák irányába, amit egy átlagos felhasználó nem fog megcsinálni, mivel fogalma sincs arról, hogy a többiek miről beszélnek."

Itt mondjuk nem jött át, hogy Téged érdekel-e vagy sem és ezért sem látogatod a topikot többet, vagy mert annyira hardcore már a téma hogy nem vágod már mi a pálya. Ha én nem értek valamihez akkor jobban utánanézek, ha akár a legmélyebb mélytanába kell beleásnom magam akkor is.. No offense, csak jelen formájában úgy néz ki, hogy volt egy olyan rész amihez nem értesz, és emiatt már nem foglalkoztál vele tovább..

Más: Valóban elég ritka a női szakmai témás tanácsadó a fórumon, szerintem ebben egyedüli vagy itt.. :)
Nekem is fura lett volna, ha 1,5 éve segítettél volna a Milyen gépet vegyek topikban gépet összerakni, de a közös érdeklődés miatt a köszönömön kívül még el is hívtalak volna egy kávéra :D


aggleány
(addikt)
Blog

Köszönöm, hogy leírtad, hogy nem fogalmaztam egyértelműen, mindjárt javítom az utódcikkben. Mindig szívesen veszem, ha valaki elmondja, hogy neki mi volt félreérthető, mivel az a cél, hogy egyértelmű legyen, amit leírok. Találtál még valami mást, amit kócosnak éreztél?

Én értem, hogy miről van szó, de egy olyan kezdő, aki most vett ilyen telót, és nem tudja még azt sem, hogy hogyan állítson be valamit, az biztosan nem fogja érteni, hogy mi az a CM7, amit neki rá kellene tenni a telefonra. Én általában rootolom a telefonjaimat, mert mindig van pár progi, ami nekem nem kell, de romot nem nagyon szoktam cserélgetni, bár már az is előfordult. Most már szinte csak a high-end userek vannak a topikban, és ha valaki nem ismeri még a fórum felépítését, és nem is tudja, hogy van kereső, akkor gondban van.

Nem is igaz, hogy egyedül vagyok itt lányneműként :N Az egyik topikban egy hölgytől kaptam hasznos tanácsot telefonnal kapcsolatban, úgyhogy legalább ketten vagyunk.

A műszaki cuccok közül leginkább a telefonok érdekelnek (na jó, egy kicsit a fotózás rész is), úgyhogy egy gép összerakásában nem lettem volna kompetens. Bár amikor notit akartam venni, akkor eléggé beleástam magam a témába, és névről meg tudtam mondani, hogy az adott masinában milyen proci van, mennyi a memóriája stb. Ma már nem menne.

Köszönöm a feltételes virtuális kávémeghívást, éppen most iszogatom. :K


Crystalheart
(senior tag)
Blog

"Szokás kérdése - van, aki szereti összefröcskölni a környéket és megjelöln a területét, van, aki nem." - Magam sem fogalmazhattam volna találóbban. :DDD

Ami azt illeti, a mellkasom sem szőrösebb, mint egy átlag nő orcája, de ez már részletkérdés. :)


aggleány
(addikt)
Blog

Hűha, furcsa hölgyeket ismerhetsz. :DDD


Crystalheart
(senior tag)
Blog

Eh :P Vagy csak fejlődő szervezet vagyok még 23 évesen - az arcomon sem nő még pofaszakáll. Egy hónapig elvagyok borotválkozás nélkül :)

No, oda-vissza sem jó az általánosítás. :)

[ Szerkesztve ]


banhammer
(veterán)
Blog

"Valaki leszólja a telefonom."

Fel kéne már nőni nem?
Egy telefon miatt balhézni nem felnőtt gondolkodásra vall.


aggleány
(addikt)
Blog

Azér egy-két szál kósza szőröcske csak van itt-ott :DDD

Nem akartam általánosítani, csak el akartam kerülni az ismétléseket.


r4z
(Ármester)
Blog

Nem mondod, hogy nem esett le... :U

Aggleány, maximális tiszteletem a tiéd a segítségkérős topik(ok)ban való részvételedért, rajtad kívül csak egy női tagot láttam segíteni, ahogy azt említetted is - szerintem ugyanarra gondolunk. Ritka az ilyen, meg kell becsülni. :)


Crystalheart
(senior tag)
Blog

Deréktól lefelé. :D

üzenetek