üzenetek

hozzászólások


Sanyi.mTs
(őstag)
Blog

frissítés után mennyit javult a kamera?


Berti1992
(csendes tag)

Pontosan ez érdekelne engem is, mert amúgy nagy favorit a teló, ennyiért pláne, csak a kamerával nem vagyok kibékülve. Van valami infó arról hogy min/miken és mit/mennyit javítottak?


novinyul
(őstag)

Amúgy mi is volt a baj a kamerával? A frissítés már a teszt előtt kint volt és nem csak a kamera volt a frissítés célja.


RetepNyaraB
(veterán)

Pedig remélhetőleg az eredeti, frissítés nélküli szoftvert tesztelték. Nagyon pocsék eredménnyel. Annál most jobbnak kell(ene) lennie.
Mondjuk az egyébként egész pofás hardverből kimaradt az NFC; ez instant bukó nekem 2019-ben, kamerától függetlenül.

[ Szerkesztve ]


novinyul
(őstag)

Igen az első szoftverrel tesztelték, a frissítés rendbe rakta, sajnos az NFC beleférhetett volna. Mondjuk nekem nem hiányzik, nem használom, de egy infrának azért örültem volna.


PreikeStoleN
(addikt)

Lezuhant?Hová?


Freiherr
(őstag)
Blog

Kár ezért a telefonért, nagy durranás lehetett volna belőle, de ez már süllyed a csába, hiába reszelgetik.


Gusztáv
(addikt)
Blog

Kinézetre nagyon tetszik ez a telefon, de sajnos a többin még lenne mit javítani. És még így akciósan sem sokkal olcsóbb, mint pl a Mi 8, aminek a kamerája viszont tényleg jó, és a szoftveres része is rendben van.


novinyul
(őstag)

A teszt előtt jött rá frissítés, az helyre rakta a problémás részeket. Az akkumulátor simán hozza az 5 - 5,5 órás kijelző időket 4G-s hálózaton, wifin plusz 2 óra lazán. Az nfc hiánya nagy hülyeség(nekem pont nem hiányzik) illetve a flyme zártsága sem mindenkinek tetszik. Viszont az egyik legkompaktabb 6" telefon, ráadásul notch nélkül.

üzenetek