Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


bloggiold
(tag)
Blog

Jó ötlet, támogatom.


Johnny_vT
(senior tag)
Blog

Köszi a tapasztalatokat!

Végül a hordtáska és a vezetéknélküli töltés miatt az S100-ra esett a választás. Ez a "csomagban olcsóbb a pótfej" dolog viszont kimaradt, így normál áron vettem hozzá egy extra szettet is tegnap. :O Na mindegy, 2 héten belül itt lesz :)


Jokerdapro
(senior tag)

Üdv mindenki!
Kérdésem az lenne, hogy alfawise vagy seago-t érdemes venni? Bf körül gondoltam venni. A kérdés az lenne hogy seagoból melyik lenne az esetleges opció? (Plusz beszerzési hely). Köszi előre is! :)


vidra1221
(tag)

Berendeltem én is egy hete.Kíváncsi leszek rá!


Pumma
(veterán)

Nekem Digoo DG-YS11 van, olyan mint az Alfawise S100, és nagyon jó. A cikkben banggood-os link van, de aliról is rendelhető. Vagy van még Sarmocare S100 névvel is ugyanaz. A vez. nélküli, vagyis indukciós töltősök tartósabbnak igérkeznek, mint a másik megoldás.

[ Szerkesztve ]


zseko
(veterán)
Blog

Köszi a linket. Én is kíváncsi leszek, főleg hogy kértem hozzá tracking numbert, de az azóta sem él, és szlovákot kaptam.


schawo
(titán)
Blog

A vez. nélküli, vagyis indukciós töltősök tartósabbnak igérkeznek, mint a másik megoldás.

A vezetéknélküliben három dolog romolhat el (indukciós töltő, indukciós vevő és közöttük a kommunikáció), míg a sima érintkező már évszázadok óta bizonyítottan működik, és egyszerű, mint a faék.

[ Szerkesztve ]


MrTwister
(senior tag)
Blog

...és az érintkező korrodálódhat(fürdőszoba nedves környezet), kitörik,nem érintkezik. Nem kötekedni akarok csak szerintem ugyanannyi az esély ennek vagy annak a technológiának a tönkremenetelére is! ;)
Ha pedig a faéknél tartunk a vevő egy egyszerű tekercs(szekunder), az adó is(primer), közöttük a kommunikáció: elektromágneses indukció. Szóval nem egy túlbonyolított dolog az sem. :DDD

[ Szerkesztve ]


schawo
(titán)
Blog

biztos, hogy van valami kommunkiáció, különben az adó rész tönkremenne terhelés nélkül.


MrTwister
(senior tag)
Blog

Olcsóságra mennek, nem hiszem, hogy túlkomplikálnák, lehet egy egyszerű mágnes(fogkefében van) nyit egy Hall-szenzort(töltőrészben van) vagy valami hasonló.


Pumma
(veterán)

Nekem8, te akkor vedd a lenyithatós/ vezetékes töltésűt, ami biztos könnyebben beázhat. Az OralB-m nél 4 éve nem romlik el az indukciós, de olvastam, hogy az elemesek meg hullanak, mert nem tartósak, egy ilyen nálam is tönkrement.


schawo
(titán)
Blog

ami biztos könnyebben beázhat

Hogy micsoda? :) Attól, hogy valami nem vezetéknélküli töltéses, még nem ázik be, és még csak nem is kell neki :) Az érintkezős fogkefémet (Oclean One) víz alá lehet meríteni.

[ Szerkesztve ]


Pumma
(veterán)

Akkor te használd azt, mi meg indukciósat :R , mert az már bizonyított, problem?


schawo
(titán)
Blog

Van ilyenem is, csak arra akartam rávilágítani, hogy inkább hótt mindegy, ettől nem lesz se jobb, se rosszabb.


Gave
(őstag)

Én is rendeltem egyet, kíváncsi leszek milyen lesz. :D


Pumma
(veterán)

Már régóta világítasz :O . De csak egyedül szerinted nem jobb, ami tényleg jobb, mert úgy látszik az S100 kell a többségnek.

[ Szerkesztve ]


Májki03
(csendes tag)

Én is rendeltem ma kettő S100-ast, kíváncsi leszek rájuk. Szerintetek gyerekek is használhatnak ilyet (3ev)? Vagy gyereknek milyet ajánlanátok?


instantwater
(őstag)

Én Seagobol láttam kisméretű, direkt gyerek modellt Alin.
Szerintem egy gyereknek hatalmas egy felnőtt fogkefe.
Engem is érdekel a kérdés, de majd megmondja aki vett már.

[ Szerkesztve ]


zseko
(veterán)
Blog

Aki kért tracking numbert, annak működik? Negyedikén rendeltem 'Europe registered' szállítással, a kapott szám a mai napig nem működik.


petipetya
(nagyúr)
Blog

Nekem a webes felületen látható saját rendelések menüpontból: track your shipment / tracking web. Ez az 1tracking által mutatja a státuszt, amivel nemrég kötött megállapodást a gearbest.

Igaz, a legalapabb belga postával kértem, mert az árából kifolyólag (4500 Ft körül) bőven a határ alatt voltam vele.

[ Szerkesztve ]

üzenetek