[Re:] [Algieba:] Mielőtt meghalok lesz egy Samsung zászlóshajóm - BLOGOUT fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


RandomName
(kezdő)

Mondjuk ez érdekes kérdés.
Mielőtt jött a pandémia, hűségről-hűségre egyre több kedvezményt kaptam.
Amikor az S9+ a Samsungnál 299e Ft volt, akkor a Telekom webshop 289e Ft listaáron ajánlotta ki, és erre adott annyi kedvezményt, hogy a vègösszeg beesett 198e Ft környékére, és mellé még egy, 5e Ft-os kupont.
Azt hiszem az volt a 4. hűségciklusom kezdete.
Tavaly, amikor a következő ciklust lehetett indítani, akkor napokig túrtam a webshopot, és az előzőekhez képest nevetséges mértékű kedvezményt láttam az amúgyis szegényes felhozatalon.
Kíváncsi leszek, hogy amikor év vége felé jön a jelenlegi hűségciklus vége, akkor milyen kondíciókkal tudok hosszabbítani.


Carlytoo
(aktív tag)
Blog

A hűségidőn belüli kedvezmények nagyon változóak. Előfizetésre pedig most már nagyon megéri kihozni. Ugyebár az előfizetésem marad, tehát nem is akarok váltani, de kéne valami jó teló. Az eredeti áráért -30-40% én személy szerint megkapom. Mi a lótúrónak fizessem ki a teljes vételárat, ha az előfizetésem így is, úgy is megmarad? Én nem részletre hozom ki, hanem egyben kifizetem.


bitpork
(veterán)
Blog

Melyik szolgáltató? Vodánál már sajnos nincs ilyen csak fix 2 év részletfizetés ami meg akármennyire is 0 thm nem éri meg a szolgáltatói árakkal. 400k-s telefon havi 33k ami az előfizu és a telefon 50-50%ban.


Carlytoo
(aktív tag)
Blog

Telenor. Nekem jelenleg egy Xiaomi Mi10T Pro van. Asszonynak is megteCCett. Mondta, hogy majd ha úgy lesz lóvé, akkor cserélne. Mondtam neki, hogy már most úgy van, szóval vegyük meg neki. Örült is neki. Elmentünk a "hülye azért nem vagyok" boltba, hogy megvegyük. 220.000 HUF volt akkor. Mondja, hogy esetleg Telenor. Elmentünk és ugyanazt megkaptuk 160-ért. Hát hülye azért nem vagyok, érted? :U :DDD

[ Szerkesztve ]


KYZRR
(senior tag)
Blog

Basszus, kb 5 percig tekert az agyam, hogy vajon miért ilyen ismerős az efféle kiállítása a telefonoknak... Ezután az adatlapod mindent megmagyarázott. :))

[ Szerkesztve ]


Oldman2
(veterán)
Blog

Ha válaszként írtad volna, egyértelmű lenne hogy ezt kinek szántad válasznak.
:C


KYZRR
(senior tag)
Blog

Nyílván a cikk szerzőjéhez.. ;)
De elnézést kérek, ha nem volt eléggé egyértelmű. :R


Oldman2
(veterán)
Blog

Bocs, 46 hozzászólás után nem volt számomra egyértelmű.

De teljes mértékben igazad van.
:R

üzenetek