üzenetek

hozzászólások


aggleány
(addikt)
Blog

Edenyke:

Köszönöm a kedves kioktatást. Mivel Samsungom van, ez alapján tudtam elkészíteni a leírást, mint ahogyan azt a cikk elején jeleztem is.

A Home valóban lehet három lapos is, de nem ez a gyakori, ezt általában be kell állítani.

Ez egy teljesen kezdőknek szóló leírás, nem a telepíthető programokról szól.

A rácsos vagy listás elrendezést azért nem írtam, mert nem minden készülékben lehet választani.

Persze, lehet csatlakoztatni bekapcsolt USB hibakeresés mellett is a telefont a számítógéphez, csak akkor utána kell keresgélni, így sokkal egyszerűbb. Nekem az eddigi androidos telefonjaimon ezt mindig meg kellett csinálni ahhoz, hogy ne menetközben kellett keresgélni.

A "valószínűleg" szó azt jelenti, hogy valószínűleg, nem pedig azt, hogy "mindig".

Egy kezdő nyilván a képernyőfotó készítésénél rögtön elő fogja kapni az android SDK-t, mert anélkül már nem is tud telefonálni.

Nem egy tökéletesen átfogó, mindenre kiterjedő leírást akartam készíteni mindenkinek, hanem egy alapvető tudnivalókról szólót a többségnek. Amennyire én tudom, jelenleg a Motorola Defy és rajta kívül néhány kevésbé elterjedt telefonnak van angol menüje. Ez a leírás nem az ő tulajdonosaiknak szól, az adott készülék topikjában biztosan fognak segíteni a kezdőknek.

Mivel Te láthatóan nem vagy kezdő, ez a leírás nem Neked szól.

Örülök, hogy van időd ilyen szinten belekötni minden szóba. Ha ennyire nem tetszik az egész leírás, akkor nem kell elolvasni. A program fakultatív.

Egyébként nem vagyok itteni profi cikkíró, akinek mindent tökéletesen tudni kell, csak ismerem egy kicsit a rendszert, és a kezdőknek akartam segítséget nyújtani. Nekem jól jött volna, ha annak idején ezeket tudom, és nem kell összevadásznom mindent innen-onnan.

Ha szerinted SGS bevezető szaga van, akkor biztosan nagyon kifinomult a szaglásod. Ez talán azért lehet, mert egy SGS segítségével készült a leírás.

Ha szerinted ennyire rossz az egész, akkor reklamálj a szerkesztőknél.

üzenetek