üzenetek

hozzászólások


Zirowe
(nagyúr)
Blog

Ja értem: segíteni akarok, hogy kiegészítsed az írásodat, így mindenki tudja majd alkalmazni, de te ezt kioktatásnak veszed.
Oké, talán nem kellett volna egy ilyen hiányos, csak samsunggal foglalkozó leírást kiadni a kezedből "általánosnak" titulálva.

A háromlapos home annyira nem gyakori, hogy kb a készülékek 25%-nál előfordul, de ha már itt vagyok, megsúgom, hogy 9 lapos is van.

Azért illene megemlíteni a leírásban az elrendezés változtatás lehetőségét.

Nem kell menetközben keresgélni, mivel az értesítő sávban mindig ki van írva, és elég azt lehúzni.
Nehéz feladat.

Egy kezdő, ha már képet akar készíteni, hiszen ezt említetted meg, akkor inkább tudjon arról, hogy így is lehet képet készíteni, mintsem 0 tudással nekiálljon rootolni.

mennyire én tudom, jelenleg a Motorola Defy és rajta kívül néhány kevésbé elterjedt telefonnak van angol menüje
Eléggé rosszul tudod.

Mivel Te láthatóan nem vagy kezdő, ez a leírás nem Neked szól.
Valóban nem vagyok kezdő, egy év alatt több, mint 60féle android készülék fordult meg a kezemben, ezért is tudom pontosan, hogy mik a hiányosságaid.

Örülök, hogy van időd ilyen szinten belekötni minden szóba. Ha ennyire nem tetszik az egész leírás, akkor nem kell elolvasni. A program fakultatív.
Ismétlem: nem beléd akarok kötni, hanem szeretném, hogy kiegészítsd a hiányosságokat, hogy a kezdők ténylegesen lássák az összes lehetőségüket, ne csak az sgs szemszögét.

Ha szerinted SGS bevezető szaga van, akkor biztosan nagyon kifinomult a szaglásod. Ez talán azért lehet, mert egy SGS segítségével készült a leírás.
Akkor szépen írd oda, hogy ez sgs-hez készült, és talán megegyezik a telefonok egy részével, de nem mindennel.

Ennyit az alkotói szerénységedről.

üzenetek