Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


pető bá'
(őstag)
Blog

nagyon jó az ötlet, én is rendszeresen elgondolkodom..

Egyszer IP kamera hálózatot akartam gyártani belőlük, utána is néztem, amúgy teljesen működőképes a gondolat, de aztán nem csináltam meg, mert nem tudtam volna értelmes helyekre áramot vezetni, illetve a hálózati rögzítés is probléma lett volna (belső tárhelyre mentésnek nem sok értelmét láttam).

Viszont amit megcsináltam, és évek óta működik szüleimnél, az egy régi, nagyon jó felbontású Wayteq tabletből készült digitális képkeret. Van egy csomó alkalmazás, én egy full offline megoldást választottam, mivel elég régi a tablet, és ahogy internetet lát kb használhatatlanra lassul (frissül a play áruház meg a play szolgáltatáscsomag, és onnantól vége a dalnak).

Próbálkoztam amúgy a hálózati meghajtóról való lejátszással (csak a belső hálózatra felengedett tablettel), de lassú is volt, el is dobálta a hálózatot.. szóval most 4-5 havonta vezetéken PC-re kötve frissítjük a családi képekkel. Egy pár évvel modernebb eszközzel szerintem nagyon kényelmesre is meg lehet csinálni, offline viszont rokonokhoz is ki lehet helyezni :)

üzenetek