üzenetek

hozzászólások


.LnB
(PH! félisten)
Blog

Érdemes kipróbálni? Ezt?! Maximum majd ha ingyenes lesz.

Ezt inkább messze kerülje el mindenki, és ne támogassa a fejlesztőket abba, hogy ilyen félész trágyadombokat áruljanak teljes árú játékként!

Főleg ezek után ne: [link]

Hiába próbáljátok védeni, ezt a sz*rt. Ez akkor is a játékfejlesztés egyik szégyenfoltja. :(

[ Szerkesztve ]


Tikakukac
(Jómunkásember)

Lehet mosdatni a sz@rt, de én majdnem megpusztultam a röhögéstől, ahogy a jutyúberek küzdöttek ezzel a kupac szerencsétlenséggel. 2 órás stream, 1 órás sz0pás. Tényleg láttam az arcokon, hogy csakis azért nem hagyták abba a streamet és nem álltak fel az asztalra, hogy lerúgják a cuccokat, mert utána vége lenne a szép donétes világnak.

Egyfelől sajnálom a Biowaret, másfelől meg kicsit sem. Azt lenne jó tudni mennyire volt EA nyomás a csapaton. Kicsit enyhítene a szégyenfolton, de ezt így normális önérzetes csapat nem engedte volna ki. De szerintem már mindegy, ebben a formában ez a stúdió is menni fog a lecsóba.


bunfi
(őstag)
Blog

+1

Ezt is érdemes hozzáolvasni. Két (!!!!!!) perccel a cikk megjelenése után már ment a keménykedő cáfolás, csakhogy utána még nagyobbat üssön, hogy még ők is elismerik, hogy totál kisiklott a dolog: [link].

(#2) Tikakukac

Hát állítólag nem sok, még a repülés is azért került vissza, mert Soderlund azt mondta egy próba után, hogy szar az egész, visszarakták (sokadjára) a repülést és utána kapott zöld lámpát a dolog. De egyébként már csak a nevében Bioware. Mint ahogy a DICE is már csak a nevében az a csapat, akik megalkották a BF-et. Szóval tőlem nyugodtan megdögölhet az egész...

[ Szerkesztve ]


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Aki engem ismer az tudja, hogy mennyire vártam a játékot, de csak a sztorit toltam végig és azt is nyögvenyelősen. Én elhiszem hogy el lehet vele lennei több száz órát (Van ilyen ismerősöm), de nálam nagy csalódás lett a cucc. (A sztoriban a kötelező grindelős részért pedig a mai napig haragszom a fejlesztőkre)


.LnB
(PH! félisten)
Blog

Bárcsak tudnék én is ilyen szépen, diplomatikusan fogalmazni.
Vagyis hát igazából tudok, de az uncsi. :DDD ;]


rdt89
(őstag)
Blog

Ingyen próbáltam ki és még úgy se használtam ki a 10 óra játékidőt, max 1-et és az is sok(k) volt számomra. :(


PR0JECTNR56
(PH! addikt)
Blog

Hitvány munka lett. Vannak a Bioware-nek kipróbálásra érdemes és jó játékai - ez nem az.


Polllen
(PH! nagyúr)
Blog

Én is 5 óra után abba hagytam a basic access-ben. Nagyon tetszik a világ, meg hogy repkedhetünk, de kb. ennyi. Kár érte, majd ha basic access-be bekerül, újra kipróbálom.


Matej
(tag)

Önök fizetett hirdetést olvastak. :) :)


.LnB
(PH! félisten)
Blog

Egyébként lehet. Az író egy hónapja nem volt bejelentkezve.


ldave
(PH! nagyúr)
Blog

Hja, kicsit megkésett az írás az utóbbi hetek infói alapján. Nem is értettem mi volt az író célja így április közepén, de ha már több mint egy hónapos ez a cikk, akkor még talán belefér a kezdeti lelkesedésbe.


Xaels
(PH! félisten)
Blog

A címlapos írások akár több héttel később kerülnek ki mint ahogy elkészülnek.

[ Szerkesztve ]


-Skylake-
(őstag)

En konkretan nem vagyok hajlando elhinni, hogy ezt a szoveget nem a bio irta meg es adta oda keszen. Nemsemmi furdetes ez, eleg meleg hogy ez igy, ebben a formaban megjelent.

Szerk : ja, ez logout. Azt nem figyeltem. Akkor tipikusan a "megvettem 20k-ert , ugyhogy jo" esete van.

[ Szerkesztve ]


.LnB
(PH! félisten)
Blog

Ez jó nagyot koppant. :D

De így van, ez a "megvettem 20k-ert , ugyhogy jo" esete van."


D1Rect
(PH! félisten)
Blog

Szerintem is nagyon jó játék.


DiamondBack
(senior tag)

Minden pillanatát imádom. Várni tűkön ülve hogy letöltsön, telepítsen...és... és mikor meglátod ezt akkor nagyot dobban hogy végre kipróbálhatod, mert ugye csak ezért fizettél elő premiert.

Majd aztán elkezded utálni.... És ez így megy már harmadik alkalommal. Biztosan user error, nem tudok egy telepítést se elindítani már úgy hogy ne hibázzak :DDD


lbela76
(kvázi-tag)

Látom, oriic az egyetlen, aki igazán adott esélyt neki, a többi sima hater. Én sem nevezném még tökéletesnek, de aki a kezdeti streamek alapján ítéli meg, az nagyot téved. Már rég kinőtte a gyerekbetegségeit, aki szerint drága, az várja meg az első nagyobb akciót és húzza be. Ha szerette a Destinyket, ezzel is jól ellesz, tapasztalat.


ldave
(PH! nagyúr)
Blog

Ha hater vagyok mert nem tetszik az, amit a Bioware jelen formájában letett az asztalra, akkor leszek az.


Matej
(tag)

Miből szűrted le, hogy más nem tett próbát vele?


ldave
(PH! nagyúr)
Blog

Abból, hogy nem tetszik neki a játék, hisz aki kipróbálta és nem oricnak hívják, az mind nagyon szereti.


Matej
(tag)

Sorry, Bela-nak címeztem a hozzászólást.


Šolaire
(PH! addikt)

Anno tudtak jó játékot készíteni. [Kotor]
Most vagy nincs szerencséjük, vagy más probléma van. Androméda után rájuk fért volna a siker, de ez megint elmaradt. [Anthem]

[ Szerkesztve ]


lbela76
(kvázi-tag)

Oriic egyetlen volt, aki végigjátszotta a sztorit. A többiek nagyon úgy tűnt, hogy youtube videók, vagy a korai elhibázott nyílt béta alapján döntöttek. Én megvettem lemezen konzolra (első lemezes játékom a sok digitális mellett, tehát annyira én sem bíztam benne) , hogy majd passzolom, ha nem jó. Ehhez képest már kb. 100 órám lehet benne, és valószínűleg megveszem majd digitálisan is akcióban, mert utálom az állandó lemezpörgést.


Tikakukac
(Jómunkásember)

Jó. Akkor ha megveszem, kipörgetem a sztorit már írhatok róla véleményt? Esetleg van valami időlimit is, amit bele kell raknom?
Ez a klasszikus Apple topikos érvelés: ha nincs ilyened, mit szólsz bele? Megvettem a telefont: miért vettél ilyet, ha hülye vagy hozzá? :D


bunfi
(őstag)
Blog

Hajrá! Fizess kétszer ugyanazért! Ehhez képest még te kritizálsz másokat...


lbela76
(kvázi-tag)

Természetesen a lemezt eladom, hogy mindenki megnyugodjon. :)


ldave
(PH! nagyúr)
Blog

Szerintem a closed és az open béta arra pont jó volt, hogy a játék alap mechanikáját megismerje és eldöntse az ember, hogy az tetszik-e neki. Nekem a repkedés alapra bejött, maga a földi irányítás és a lövöldözés nem igazán. Ezek után nem rendeltem elő, de van pár ismerősöm, akik igen és az első 1-2 hétben simán beletettek 40+ órát a játékba. Úgy voltam, hogy ha kitart a lelkesedésük továbbra is, akkor beleugrom én is, hisz a Fallout 76 óta tudjuk, hogy coopban még a szar is lehet élvezetes. Azonban minden ismerősöm abbahagyta 2-3 hét után, különböző indokkal. Szóval én innen közelítem meg a játékot. Minimális saját tapasztalat, de bőven hallottam róla másodkézből.


Polllen
(PH! nagyúr)
Blog

Én a megjelenés után játszottam vele. Ér a véleményem? ;]

Nincs azzal baj, h neked tetszik, csak a többségnek nem.


lbela76
(kvázi-tag)

És pontosan ezért írom le az enyémet, hogy ez is megjelenjen a sok negatív között. Amúgy én is látom, hogy kevesebben játsszák már, mindenki kimaxolt egy karaktert, jellemzően a kolosszust vagy az interceptort (éljenek a Genji mainek!) és most pihenteti a játékot a következő tartalomig. Aki mind a 4 karaktert ki akarja gyúrni, már csak az játszik vele rendszeresen.


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

De hisz ez egyértelmű. ;]


ldave
(PH! nagyúr)
Blog

Már maga az írás címe problémás ezzel az imádat, utálat szavakkal, mintha mást nem is lehetne, csak ez a két véglet.


lbela76
(kvázi-tag)

Clickbait! :D


Carlytoo
(fanatikus tag)
Blog

Párom játszik vele. Neki kifejezetten bejön. Én igazából nem nyilatkoznék róla ,mert nem ismerem, csak annyiban, amennyit láttam. Viszont az tény, hogy borzasztó az optimalizáltság. Ugyan nem csúcs ,de egy GTX 1070 / I7 4790 / 16GB 1600Mhz riggel konstans 40-48 FPS legyen az már kicsit bosszantó. Természetesen más játékok tekintetében hozza az elvártat. Hőfokok folyamatosan monitorozva vannak és a gpu, cpu usage is. Egyedül a G-sync miatt néz ki folyamatosnak a történet.


cacasz02
(fanatikus tag)

Basicen próbáltam. Mostanra az alap hogy ha egy játék kiveszi az irányítást a kezemből egy átvezetőért, amit nem lehet átugrani akkor kuka. Ha nem jó a játék az ok ha únalmas ok, de ha idegesítő....


laceszgamer
(PH! addikt)

Miután a Destiny 2-t félig meddig kinyírták -számomra vagy többeknek?- a második season passal, kellett volna valami hasonló móka, de a tesztek, kommentek stb alapján örülök, hogy nem estem ennek neki, most szerintem szidnám magam, hogy ennyi erővel költhettem volna a D2-re is: :D


d@vee
(senior tag)
Blog

Én nem is értettem miért vàrtàk ezt sokan. E3-as gameplayt làttam, egy röpködös-lövöldözős CoD (senki ne vegye sértésnek)hülyeséget làttam mindvégig. Ami rettenetesen untatott és hidegen hagyott. Így nekem nem csalódàs egyàltalàn. Ingyen sem estem volna neki, valahogy hiànyzik belőle minden, ami érdekessé tenné. A környezet az egyetlen, ami hivogató benne. Tony Stark repülő pàncéljàt meg majd kipróbàlom màshol.

[ Szerkesztve ]


nemlehet
(őstag)
Blog

A legszarabb játékoknak is vannak rajongói szóval az, hogy van akinek tetszik igaznak igaz csak nem érv semmi mellett és nem igazolja, hogy a játék jó. Van több száz shooter steamen amit nem tudom elképzelni hogy miért játszik bárki is, mégis folyamatosan több 100 ember van online.

A baj az, hogy a játék igen csak középszerű a repkedésen kívül, a gunplay mondjuk úgy hogy elfogadható szintet hoz, a looter rész viszont eszméletlen amatőr és szarul megtervezettt. Ez még ok is lehetne, ha ez lenne az úttörő cím a genre-ban, de nem az. A 2. destiny noh meg 3 borderlands után lehetett volna tanulni hogy mi az ami működik meg mi az amit nem kéne még egyszer elkövetni.

De ha még el is tekintünk a rendszerszintű problémáktól ott van a tartalom hiánya. Ha jól emlékszek megjelenéskor volt 3 fortress amiből 2 kb 1-1-ben a story küldetések újrahasznosítása 1 extra ellenféllel a végén. De még ez sem igaz, mert pl az a spider tank izé csak kapott +2 skill-t meg más volt kicsit a festése. Ez egy AAA címnél ami ráadásul game as service és nem tudom én hány évre tervezik elképesztően kevés.

De ok, tudom, jönni fognak a patchek folyamatosan ennyi meg annyi tartalom kerül bele, meg amúgy is ezek normális fejlesztéséhez meg kiteszteléséhez idő kell.... De akkor miért nem raktak bele legalább több fajta fegyvert, vagy legalább fegyverskineket, hol vannak az armor piece-ek, vignettek, festések akármik? Amikor játszottam vele megjelenés után 2 héttel lenyitom a festéseket és van 3 fajta benne? MInden fegyver ugyan úgy néz ki mindegy, hogy masterwork vagy common? Mindezt 2019-ben a legnagyobb játékkiadó legnagyobb reményű címénél?

De mondjuk azt, hogy csak telhetetlenek a játékosok. Szerintem ez nem így van, hanem el lett kapkodva a kiadás. Ha utána olvasol nem 6 évig fejlesztették a játékot, hanem durván 1,5 évig, mert előtte maximum concept szintjén foglalkoztak a dologgal. Tehát még elfért volna pár hónap a tartalommal való feltöltéshez hogy mondjuk már kiadáskor megérje a 60 dollárt, ne majd 1,5 év múlva. És ami miatt a legtöbben fújnak a dologra és ennyire élesek a kritikák, hogy ez szépen illeszkedik a lefelé ívelő trendbe. Ha ez lenne az első ilyen eset akkor szerintem csak nagyon kevesen kritizálnák a játékot mert van benne potenciál. De sajnos már gyakorlatilag minden AAA cím hasonló csonkított, beteges formában landol, főleg az EA-től és ezt kezdnik nagyon unni a játékosok.

[ Szerkesztve ]


ripla
(őstag)

A régi bandából már szinte senki nincs ott, úgyhogy nincs itt semmi látnivaló.


Šolaire
(PH! addikt)

Kár értük. Single Kotor 3-at azért elviselnék, de tőlük már nem.

[ Szerkesztve ]


nubreed
(PH! kedvence)

Való igaz, hogy voltak hibák amiket javítottak azóta, de itt magával az alapvető koncepcióval van baj (azt meg semmilyen giga patch nem fogja már javítani), az hogy egy nyomorult looter shootert csináltak. Ráadásul még azt is bénán. Tudom, hogy ez a Bioware már nem az a Bioware akiknek a Mass Effect szériát is köszönthetjük és az EA nagyon pofátlanul beleszólt mindenbe, de akkor is... A Warframe ingyenes és sokkal nagyobb világban játszódik és ezerszer mélyebb az egész, mint ez a rakat f.s, csak ha már valaki looter shooterre vágyik. Felesleges ezért pénzt adni.


bunfi
(őstag)
Blog

Az a gigapatch, aminek 80%-át Delayed státuszba tették a fejlesztők?


gbors
(PH! nagyúr)
Blog

Egy röpködős superhero shooterben szerintem óriási potenciál van, csak rohadt nehéz jól megcsinálni. Ha a Kokaku-cikk negyede igaz a stúdió vezetésével kapcsolatban, akkor nem is csoda, hogy nem sikerült.


b.
(PH! nagyúr)
Blog

Ej tök jó topik én meg lemaradok róla.
LnB. kamuzik , állandóan ezt tolja .Már beletolt vagy 200 eurót.Tőlem kér kölcsön.


.LnB
(PH! félisten)
Blog

..'dat :D :DDD


Carlytoo
(fanatikus tag)
Blog

Tegnap belepróbáltam én is az asszony unszolására. A javelinemnek(asszem' így hívják) hiányzott az egyik lába és az egyik keze, de mindezek ellenére az ehhez tartozó megfelelő higanymozgással megoldotta az irányváltást. Repülés közben meg úgy nézett ki, mint a "kocka" a Transformers-ből. Nekem nagyjából elég is volt az az öt perc. Viszont nagyon jót röhögtem rajta.


Shepard
(kvázi-tag)

Lehet szépíteni és ajnározni, mert megvolt benne a lehetôség, csak épp felesleges. Ha a legutolsó foltozás után a játék egy kisebb hányadnak el sem indul, még mindig kiakad hiba üzenetekkel, ott sok mindenrôl beszélhetünk, csak nem jó játékról, vagy javított hibákról. Szerintem jócskán jellemzi az aktuális állást a mai 3rd party játékiparban..


Hebehebe
(fanatikus tag)

Én is vártam a játékot, de a hype megint csak nagyobb volt. pár ezer forintért v ingyen vga mellé elmey, de 20k-t nagyon nem ért meg, az alap ötlet jó, a játék szép, de kb 2 nap alatt kimaxolsz mindent és ráunsz, kétlem hogy bármi olyat tudnának csinálni amiért visszamenne az ember. (Ja és a mostani upgrade óta be se lehet lépni)...

üzenetek