Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


King Unique
(félisten)
Blog

Nem véletlenül, mert ez egy afféle kiegészítés, kiigazítás akart lenni. :))
Nem is kell használnod, meg nem is különösebben érdekel mit használsz, de attól még le lehet írni egy ilyen témánál, hátha másnak hasznos lesz.
Azon meg nincs mit ragozni, hogy ha valamit a beépített eszközzel nem tudok megoldani, ellenben 3rd party programmal igen, akkor miért ne használhatnám az utóbbit, pláne ha adott esetben még ingyenes is. Az meg, hogy biztonsági kockázat és vírusos nem tudom mégis honnan jött, itt nem noname, malware tenyészet ruszki hacker programokról van szó, hanem nevesebb készítők/gyártók szoftvereiről... Ahol max. esetleg olyan szokott lenni a telepítés végén, hogy részt kíván-e venni a felhasználói programban, meg némelyik esetében felajánlhat a telepítő esetleg másik szoftvert is, de ezek rendszerint mind kiikszelhetők.

Igen, csak az előbbire visszatérve attól még továbbra is adott, hogy a Windows beépített eszköze nem tud másik OS-t, pl. Linuxot menteni, míg 3rd party programok igen. Ahol ha nekem van pl. egy W & L multiboot rendszerem, akkor kényelmesen le tudom menteni egyben mindkettőt pl. a Macrium szoftverével Windows alól, vagy a Macrium WinRE/WinPE környezetből bootolva és nem kell külön-külön szórakoznom vele külön-külön a 2 OS alól. :)) Meg ugye miért is tenném, ha már dual-boot telepítés.

[ Szerkesztve ]

üzenetek