üzenetek

hozzászólások


jarlax
(tag)

Sony XM4-et hallgatok jó ideje, és nem rég volt szerencsém a tesztelt fülest kipróbálni egy haveromnál. A Sony több mint egy éves, de az Airpods II még most se tudja semmiben lenyomni, csak az ára magasabb.(60 K-ért vettem a Sonyt újonnan) Ha kinyitom a dobozt ez is rácsatlakozik azonnal a telóra, nem is kell a telefonhoz érnem ha léptetni kell a zenét, vagy ki-be akarom kapcsolni az ANC-ot. Tökéletesen hallanak telefonálás közben és én is rendesen hallom a másik felet. Akkor mik azok a rohadt fontos szoftveres megoldások, ami bármiben is a Sony fölé helyezi ezt a terméket? Csak az hogy Apple? Egy túlárazott műanyag vacak...Amúgy csak mellesleg megjegyzem, mindkettő füles nagyon messze van egy rendes zsinóros HiFi fejhallgatótól vagy komolyabb fülhallgatótól. Arra tényleg jók ezek a TWS-ek, hogy utazás közben elüsse az időt az ember és ne gabalyodjon az bele a zsinórokba (ezért van nekem is), de minőségi zenehallgatásra nem alkalmasak.


Busterftw
(veterán)

A meret mondjuk eleg nyomos erv lehet, pl tobb kollegamnak is.


nozs23
(addikt)

volt szerencsém a tesztelt fülest kipróbálni egy haveromnál. A Sony több mint egy éves, de az Airpods II még most se tudja semmiben lenyomni, csak az ára magasabb

Ebbe a tesztbe nem lehet belekotni. A Sony istenkiraly az Airpods szar es draga. Lapozzunk.


Skynet258
(veterán)

Pont ezt akartam írni én is, hogy most ebben mi a nagy szám, hol van az a komoly együttműködés ami a tesztben van, mert nem látom én sem... :F iPhone-t és iPad-et használok egy Jabra 85t-vel, multipontos így mindkettőhöz egyszerre csatlakozik (amin épp van hívás/videó/akármi az szól), a Jabra programjában minden állítható, viselésérzékelés, ANC, EQ... a párosítás meg olyan, hogy minden eszközzel egyszer kell megcsinálni aztán soha többet - így a leírt könnyített metódus iOS eszközökkel annyira nem nagy kaland ám. Gesztusvezérlés itt is van (sőt, én magam adom meg, hogy 1/2/3 nyomásra mi történjen, külön bal és jobb oldalra akár).
Én megvenném ha jó lenne vagy valóban tudna valami értékelhető extrát, de így... Ennyi pénzért (meg jóval kevesebbért is) azért van alternatíva nem is egy, esetenként testreszabhatóbb beállításokkal.

[ Szerkesztve ]


freeknight
(őstag)
Blog

Úristen, mennyi szarságot lehet rajta állítgatni. A júzer a felét sem fogja kihasználni, a nagy többsége meg sima parasztvakítás. Pedig régen az Apple termékek pont az ellenkező filozófiát képviselték, out of the box működjön jól, ne kelljen tweakelni semmit. Érdekes.
Nekem ilyenekre nincsen szükségem, az iPadhez is egy Xiaomi fülest használok, azonnal csatlakozik, mi kell még? Xiaomi (esetemben Poco) telefonnal használva meg kinyitás után mutatja is, hogy a fülesek és a tok hány százalékos töltöttségen vannak, ez az, ami még jól jön itt, de ez nem ér meg ennyi pénzt.
Elismerem, a lokátor jópofa ötlet, bár én a 4 év alatt mióta tws füleseket használok, még nem hagytam el egyiket sem, de ez jó funckió.
Ennyi pénzért még apple termékhez sem éri meg, ezen az áron a nagyobb gyártók már tényleg karcolgatják az audiofil minőséget (már amennyire ez egy tws fülesnél lehetséges), azok is problémamentesen használhatóak bármilyen apple cuccal, szóval tényleg nem értem, mivel tud ez többet.

Tényleg pénzt ér valakinek, hogy a szoftver leteszteli nekünk, jól áll-e a fülben? Amit amúgy is érez az ember. Vagy hogy állítható a nyomkodás érzékenysége/időtartama? Ez a kódex hosszúságú beállítási oldal nekem annyira idegen az Apple filozófiától, de lehet, hogy csak velem van a baj.


Busterftw
(veterán)

Az emberek tobbsege nem csak ezen kriteriumok alapjan vasarol.


Luck Dragon
(nagyúr)
Blog

Hát a mikrofon minősége , még a kialakításának köszönhetően is minősíthetetlen számomra .
Köszi a tesztet :)

[ Szerkesztve ]


domos
(senior tag)
Blog

Nekem múlt hét Pénteken jött meg, imádom. Szinte azonnal csatlakozik mindenhez (iPhone-ok, iPad, macbook), a váltás köztük nagyon "'smooth", élmény használni.


Wlac
(Ármester)

Futáshoz keresek fülest, de nem tudom hogy a sima Airpods 3 vagy pedig ez a Pro 2 legyen. Alapból ezt szokták ajánlani, de nem szeretem az agybadugós füleseket, viszont nyilván elhagyni sem akarom. Az Airpods 3 állítólag már jobb ilyen téren, mint az előzők, viszont nem győzött meg egyik oldal sem. Valakinek van személyes tapasztalata ilyen téren, vagy úgyis egyedi mindenkinél?


Predatorr
(őstag)

Vegyél Haylou Moripods-ot. Nekem bejött. (Sokfélét próbáltam előtte, ezen kívül egy sem verte a vezetékes AKG-t). Olcsó, hardveresen tud mindent (veszteségmentes formákat is), minden frekvencián kiegyensúlyozottan tolja a hangot (egy parányi + basszussal, ha nem illeszkedne tökéletesen), beszélgetés közben a zajszűrés már-már zavaróan tiszta és hangos, nagy forgalomban is érthető minden. Még csak EQ-t sem kell állítanom, vagy a korom miatt átkalibrálnom a hangzást telón (nem kormos egyébként). Pikk-pakk csatlakozik az is mindenhez, remekül illeszkedik a fülbe, és nem potyog ki, a zaj csak szélviharban, vagy 40km/h fölött (bringán, nem futva) kezdi elnyomni a zenét. Csak a hangerőt nem lehet rajta állítani (ott az okora), illetve nem jelzi a doboz töltöttségét, ezért csak onnan tudni, hogy már nincs, hogy visszarakva a füldugókat csatlakozva marad v. visszacsatlakozik a telefonra. Én ennyi hibával tudok élni.
Szerintem tök fölösleges egy hifi árát kifizetni egy fülhallgatóra válaszd a 3. oldalt. ;)

[ Szerkesztve ]


moleculez
(veterán)
Blog

Egyedi mindenkinél... én Prot használok, és egy jó ugrálós, izzasztós edzés alatt sem esik ki a fülemből, de még csak igazgatnom is ritkán kell. Szóval jó ez a cucc.
A vitához, hogy bezzeg a konkurencia, valamint drága: nem kell megvenni🤷🏻‍♂️ Én szeretem a spatial audiot, head trackinget, jó üzemidő is, és nem mellesleg tetszik a hangja. Kb megjelenéskor vettem, most lett az (pedig rengeteget használom) hogy a zajszűrő recsegő hangot is ad. Bevittem, kicserélték kész... (van rá Care+).


domos
(senior tag)
Blog

Eddig én sem szerettem az agybadugós füleseket mert fura érzésem volt tőlük, de ez teljesen kényelmes, nincs vele gond, tudom órákon keresztül hallgatni.


INGJOKE
(veterán)

Én is Jabrát használok most és vártam ezt a fülest, de nekem leginkább telefonáláshoz kell arról meg mindenhol azt írják, hogy max átlagos. Egyre biztosabb hogy a 13PM-hez Jabra 7 pro lesz véve fele annyiért. Jó lenne előtte itt is egy teszt róla, de lehet anélkül is megveszem. 60 k Telekomnál. :)


joey04
(titán)
Blog

Ha nem fejest használnék, akkor érdekelne.


moleculez
(veterán)
Blog

Én meg annyira örülnék ha használhatnék fejest :DDD Egyszerűen a kényelmet, hogy fogom és zsebrevagom nem kárpótolja a hangminőség számomra (!).


Legendd
(senior tag)
Blog

Én megvettem, aztán el is adtam. Pont a telefonhívások gyenge hangminősége miatt. Egyszerűen villamoson vagy utcán nem hallottak. Ugyanazt tudja így, mint egy realme Buds Air 3. Zenében az is jó, telefonáláskor az is rossz. Most kintről kaptam egy 1More Aero modell tesztre, kíváncsi vagyok. Szeretem az Apple-t, de ez a termék ennyi pénzt messze nem ér szerintem.


Skynet258
(veterán)

Szerintem veheted simán (a 60k-s ár is a legjobb most), én is gondolkoztam, de az ANC-t visszalépésnek írják a 85t-hez képest, illetve a driver fele akkora (6mm vs 12mm) - bár ez utóbbi nem tudom mennyire számít a gyakorlatban mert amúgy meg a hangját jónak mondják. A mikrofon is jobb mint a 85t-ben, engem egyedül a gyengébb ANC tart vissza - na meg, hogy a 85t-vel is baromi elégedett vagyok, nem lenne értelmes fejlesztés részemről. Nálam volt 65t, 75t most a 85t, szerettem mindegyiket. :K

Mod: na felettem meg Legendd azt írja mégse vedd. :U Jól jönne a 14 napos elállás lehetősége ilyenkor, de fülesekre nem szokott lenni... bár a Telekom oldalán meg ott van, hogy létezik erre is. Persze lehet az generikus szöveg, az apróbetűsben meg már offos a dolog...

[ Szerkesztve ]


xsjado93
(senior tag)

Esetleg a csontrezegtetéses megoldás is jó megoldás lehet, én igen szeretem. Nem a füledben van - ergo hallod a külvilág történéseit is (igaz, egy faszább transparency mode-dal ellátott modellnél is) - és elhagyni is nehéz. Kényelmesnek is kényelmes szerintem + van IP67 védelem.
[link]


UnA
(Korrektor)
Blog

Legjobb nyitott füllel futni ;)


INGJOKE
(veterán)

Lehet reggel van, de az AirPods pro-t vetted meg, vagy a Jabra 7 pro-t, mert az AirPods teszted az láttam? :)


joey04
(titán)
Blog

nekem elszabott füleim vannak és SEMMI nem marad meg benne. :(
meg hát az üzemidő... :)


Luck Dragon
(nagyúr)
Blog

“” nekem elszabott füleim vannak és SEMMI nem marad meg benne “”
Az arcképedet elnézve el is hiszem . :DDD :R


INGJOKE
(veterán)

Erre a fejre csak fejhallgató. :)


Luck Dragon
(nagyúr)
Blog

De csak szigorúan ilyent [kép] De reggel van :DDD


markknight
(veterán)

Ennek a personal spatial audionak van értelme? Általában úgy hallgatjuk a zenét, hogy zsebünkben a telefon és utazunk. Na most innentől kezdve... Ráadásul nemtom, nekem roppant zavaró, hogy elfordulok és próbálja azt imitálni mintha az eszközből jönne a hang és felerősíti a jobb vagy a bal oldal hangerejét. Nyilván azért akarok fülesen zenét hallgatni, mert szeretném ha a fülemben szólna és nem hangszórós lejátszást imitálna, nem? Vagy én nem értek valamit?

Nekem még mindig csak felesleges hulladékgyártásnak tűnnek ezek a BT fülesek. Akksit nem lehet bennük cserélni, így amikor elhasználódik, hiába működik a hardver tökéletesen, dobhatod a kukába. Tök példátlan.

[ Szerkesztve ]


Shyciii
(veterán)

kb 3 napja volt szerencsém kipróbálni (mielőtt főnököm visszavitte a boltba...).
Újfent megbizonyosodtam róla, hogy az emberek igen nagy %-a birka. Nem azért vesz terméket, mert tényleg nagyon jó, hanem a marketing miatt, ezt sulykolják a fejébe.

- A hangminőség az apple szintjén lehet hogy jó, de kanyarban sincs a konkurenciával szemben
- zajszűrés dettó. jó középkategória
- a telefonálás minősége ezen az árszinten szó szerint botrányos. nem is értem hogy gondolták ezt

A sok apple airpods felhasználóknak üzenem, hogy sikerült megint megvezetni titeket, és frankón működik az agymosás marketing szinten.


markknight
(veterán)

A sok apple airpods felhasználóknak üzenem, hogy sikerült megint megvezetni titeket, és frankón működik az agymosás marketing szinten.

Szerintem legbelül mind tudjuk ezt a kimondatlan tényt.


domos
(senior tag)
Blog

Ok? :F


Shyciii
(veterán)

Mi ok?


#95462144
(senior tag)

Kipróbáltam. Jobb, mint az előző, de jelenleg is egy túlárazott valami és nagyon nem üti meg a szintet. Az ANC nagyon hatékony tényleg, de nem egyedülálló a képessége. A telefonálási hangminőség messze elmarad attól, amit az ára mutat. De őszintén szólva ennél többet nem is vártam tőle.

#3nozs23: Pedig valamennyire igaza van. Esetleg javaslok kipróbálni egy olyan cég termékét, amelyik mondjuk sok 10 éve gyárt hangeszközöket és múltja van az iparban. Az Applenek nincs. Próbálkozott az Apple azzal, hogy megvette a Beats-et. De na, eleve a Beats sem egy hosszú múltú cég ráadásul sosem voltak a minőség csúcsai, inkább középkategóriás minőség volt mindig, természetesen túlárazva.

Ebben az árszegmensben már tudsz venni jó minőséget jobbat, mint ez, sőt akár olcsóbban is. Persze nem azt mondom, hogy rossz mert nem az, csak a kategóriához mérten az.

[ Szerkesztve ]


moleculez
(veterán)
Blog

Ugye a stílus maga az ember...
Lehet kulturáltan is kritikát megfogalmazni, csaxólok :R


janeszgol
(félisten)

Ő ilyen. Ezért sem érdekel a véleménye semmilyen szinten.


Shyciii
(veterán)

Ezzel vitatkoznék. Mármint hogy maga a stílus az ember. Egyrészt iszonyat régi mondás, másrészt ha picit gondolkoz, akkor beláthatod hogy ez nem igaz. A stílus igen tág fogalom. Beletartozik többek között az öltözködés is, és mint hasonló mondás nem a ruha teszi az embert. De egy teljesen más ág legyen a pszichológia. Több féle pszichológus van, több féle mentalitással, stílussal. Mindjárt itt van Csernus. A stílusa merőben más, nyers, durva, de ettől ő már sz.r ember, sz.r szakmailag? Nem, sőt. Aztán itt van a média. Amit te látsz hírességekről az egy kialakított satípus, a valóságot nem tükrözi, ergo a mondás megint nem igaz.
Javaslom szokj le az ősrégi mondásokról. Illetve szajkózhatod, csak sajnos azon embereket akik gondolkoznak is, azok szemében pont magadat fogod minősíteni, és nem azt akire épp céloznál. Persze lesznek olyan emberek akik azonnal beszopizzák, mert gondolkozásra képtelenek, lásd janeszgol-t. Ő azonnal ugrott erre, amin sokan újfent nem lepődünk meg.


janeszgol
(félisten)

Mert gondolom személyesen ismered Csernust, a celebeket stb. :DD

[ Szerkesztve ]


xZer0kidx
(senior tag)

Ehhez nem szükséges ismerni. Már a tV-n keresztül hallgatva is szivárog át annyi tudás, hogy egy termék vásárlóit le lehessen kvázi agymosottozni...

Könnyű mindent a marketingre meg a birkaságra fogni... nyilván nincs más oka, hogy miért ezt/ezeket választja valaki.


janeszgol
(félisten)

Majd Shyciii véleményére akkor fogok adni Apple ügyben, ha hónapokig használja is ezt a környezetet. Telefon, tablet, fejes/füles, Macbook. Addig a véleménye irreleváns számomra. Nem csak a stílusa miatt, bár ez utóbbi is a futottak még kategóriába teszi.
Az életben sem szeretem a rosszindulatú, gonosz embereket, és itt a fórumon sem.

[ Szerkesztve ]


Felesbandi
(senior tag)

En eddig teljesen elegedett vagyok vele. A hangminoseg az en laikus fulem szamara koroket ver az elozo Galaxy Buds+ fulesemre es joval kenyelmesebb is, persze dragabb is. Amik szobajottek nalam fulesek most vasarlaskor azok a Sony XM4, Galaxy Buds Pro valamint termeszetesen az AirPods Pro 2 voltak. Sony nagy lett volna meretben, a Galaxy fules meg edzesnel kicsuszott volna, gyanithatoan meg a Galaxy Buds+-nal is jobban (mert annak legalabb volt gumi kapaszkodoja). Airpods-hoz viszont 200 fele fulkapaszkodo kozul lehetett valasztani, igy talaltam is olyat, amivel izzados edzesek kozben is a fulemben maradnak. Elozo fulesem konkretan 2 masodpercig nem maradt meg a bal fulemben, ha mar izzadt voltam, ezt meg eleg csak nehany percenkent igazitanom (bal fulemben semmi nem marad meg, fuldugo merettol fuggetlenul).

Jabra fulesekre ra se neztem, mert egyreszt uram bocsa hogy nez mar ki a fentebb emlitett Sony, Samsung es AirPods trio mellett... Kb TWS fulesek szandal/zoknija...
Masreszt a munkahoz hasznalt Jabra Evolve2 85 fejesem is annyi hulyeseget produkal, amennyit a korabbi occo kinaim se.

Nalam eddig telefonalasnal minden rendben volt, bar nem az autout mellett allva szoktam beszelgetni.

Akku nekem tok mindegy volt, a Galaxy fulesemen se volt soha problemam az uzemidovel, itt sincs, ezt tudtam is elore. Az viszont tetszik, hogy a telom mutatja a tok toltottsegi szintjet.

Meg tudom, hogy sokakat zavar, de ha megengedhetem magamnak, hogy megvegyem ezt a fulest es ez fedi le legjobban az igenyeimet (kicsi/aranylag jo hangzas/ANC/turheto megjelenes), akkor miert kene nekiallnom meretet es megjelenest mellozve ar/ertek alapjan nezelodni? Hiaba szol valamivel jobban a Sony, ha a kulonbseget alig hallom ki (mivel nem vagyok audiofil), cserebe tul nagy nekem. Ha kenyelmetlen, akkor eleg nehezen tudom kielvezni az extra hangminoseget.

Masreszt meg most is hoztak sokan az elvartat: jottek almara kopkodni, mikozben ez forditva nem nagyon jellemzo. Fel eve sincs, hogy teljesen atmigraltam Android oldalrol, lehet nekem balladakat zengeni, de az elmult 10 evben volt boven alkalmam megtanulni, hogy a zold oldalon se zoldebb a fu. Vegye mindenki azt, ami az igenyeinek megfelel es oruljon annak, ahelyett, hogy kopkodne arra, akinek mas tetszett.


markknight
(veterán)

Én nem értem nektek mi volt ebben a sértő. Talán az utolsó két mondat volt gonosz hangvételű. De egyébként mindenki tudja, hogy az Apple már nem talál fel spanyolviaszt csak jó az anyaghasználat/tartós és ez dobja meg az árat. Persze, hogy vannak jobbak ebben a kategóriában és ezt sajnos el kell fogadnunk.

Működik a marketing, hiszen megvesszük, mivel a csomó Apple cucc mellé csak Apple dolgokat akarunk, ilyen egyszerű és ha kell az életünk árán is megvédjük, csak az a baj, hogy 2022-ben már eléggé feljött a konkurencia és kilóg picit a lóláb. Lehet miatta haragudni, de ez van. 14 éves Apple múlttal, pontosan látom én is mi történik/változik, hova tartunk.

Szeretem én is az Apple cuccaimat, de már nem olyanok mint régen. Váltani nem fogok, mert nekem ezek kényelmesek, ezt szoktam meg. Ez a mostani füles egy óriási lehúzás, hihetetlen felárat kérnek MERT Apple.

Az új órán sem tudom mi kerül 400 ezer forintba, illetve a két napja mutatott ócsó iPadet is elkaszálták kis formaváltás miatt, szóval triplán neheztelek rájuk idén :D

[ Szerkesztve ]


moleculez
(veterán)
Blog

Mindegy szerintem hagyjuk szálat, ez egyre cikibb, de nem nekem. Ha nem tudsz kontextusban értelmezni 2 mondatot szerintem okafogyottá vált a társalgásunk. Kellemes napot ;)

[ Szerkesztve ]


xZer0kidx
(senior tag)

Igaz nem engem kérdeztél, de engedd meg, hogy én is reagáljak rá. Szerintem nem az a sértő (már ha ez a jó szó rá) ha egy terméket kritikával illetsz. A képességekkel és hátrányokkal mindenki tisztában van, aki nem egy elvakult fan. Nem is ezzel van a baj, hanem az unalomig ismételt sértegetéssel övezett általánosítással. Felesleges, unalmas, és max a felszínt kapargatja az altájékon.
Tudom az agyunk sokszor megtréfál minket és kapcsolódási pontokat keres ezen dolgok között, de sok esetben ezt érdemes elhessegetni mert könnyű rossz következtetéseket levonni.
Ha élhetek egy ki nem mondott példával, elég benézni a play storeba egy fizetős játék alatti kommentszekcióba és mindenki megérti miért írtam a fenti dolgot...

[ Szerkesztve ]


janeszgol
(félisten)

Én el se olvasom a fizetős játékok alatti véleményeket. tisztában vagyok vele, hogy a csórók irkálnak oda. Nem azért csóró, mert nincs pénze, hanem azért, mert a párszár forintot is sajnálja egy játékra.
Nézd itt ez a füles. Legendd videóját megnéztem, és neki elhiszem, hogy túlárazott ez a cucc. Mert érdekel a véleménye. Ezzel szemben a gonosz fórumozóé nem érdekel.

Egy példa. Jött hozzám egy Digi szerelő. UPC-t váltottam Digire. Jó szakember volt, mert szépen dolgozott, de minden második mondata a UPC-t fikázta. Majdnem mondtam neki, hogy a UPC képminősége szebb, mint a Digié ugyan azon a tévén amúgy. Jó szakember, de többet nem hívom, mert a stílusa minősíthetetlen. Majd csak találok olyat, aki jó szakember és vállalható. Ennyi.

Sajnos még mindig hajlamosabbak annak hinni, aki hangosan és csúnyán acsarog. Ez az alárendeltségből fakad. Szereti magát alárendelni másnak az, aki így gondolkodik. Én nem. Sosem voltam ilyen.

[ Szerkesztve ]


markknight
(veterán)

Annyira nem követem a kollega munkásságát, inkább különböző topikokba írok, így lehet már nagyobb ismeretsége van neki itt. Azt gondolom, janeszgol fenti kommentje alapján is, hogy hiperérzékenyek lettünk már minden nekünk nem tetsző mondatra. Nem kötelező mindenkinek reagálni illetve a saját meglátásunk kimondása sem.

Én főleg azért nem szeretek a publikus cikkek kommentjeire reagálni vagy ott beszélgetni, mert tényleg, itt aztán van minden mi szem-szájnak nem ingere. Elvonulok a kis topikba, ott normális a közösség is, nulla idegeskedéssel :D

[ Szerkesztve ]


janeszgol
(félisten)

Te csinálod jól. Én ritkán megyek régebbi fórumba, legtöbbször csak a hírekhez szólok hozzá és ezekben a fórumokban vagyok pár napig.
A hiperérzékenységről meg annyit, hogy VR Pisti. Mindenkit anyáz, fikáz, megjegyzéseket tesz, mondván ne legyünk ennyire érzékenyek, miért baj ez, aztán ha meg valaki neki címez valamit, rögtön jón a siránkozás, meg a nyavalygás.

[ Szerkesztve ]


markknight
(veterán)

VR-t nem nézek, de nem is gondolnám őket a tápláléklánc csúcsának (ahogy te sem teszed, helyesen)

Most is 2-3 napja megy amúgy a Scorn játék alatt a vita, hogy most van története vagy nincs (egy egész Gyűrűk Ura trilógiát már odaírtak) :D Még az előzményekből is töröltem magát a cikket :D . OFF vége de tényleg. Ezt is törölni fogom, mert csak viszi a fókuszt.


xZer0kidx
(senior tag)

Én úgy gondolom nem hiperérzékenységről van szó, ez inkább egy próbálkozás, hogy a társalgás minősége nem süllyedjen újra egy szokványos Apple cikk alatti kommentek szintjére. Mindenki tudja, hogy mire gondolok: "ezt az android évek óta tudja, ebben mi a revolutionary, mindenki csak villog vele, agymosott aki ezt használja stb." végtelen a lista.

Én már azt is értékelem, hogy ezt a jelenséget járjuk körbe, mint a sz*rig lerágott toposzokat ismételgetnénk/olvasnánk itt.


joey04
(titán)
Blog

Most gyorsan mindenki eladja. :)


Richie86
(senior tag)

Pont ma vettem át a Moripods-ot. Első próba alapján azt gondolom az árát bőven megéri. Eddig csak a zenehallgatást próbáltam ki, nem extra, de szerintem rendben van, talán egy leheletnyivel halkabb, mint a gyári Earpods. Elsőre szépen felcsatlakozott az iPhone-ra, és ha visszateszem a töltőbölcsőbe szépen lecsatlakozik, majd ha kiveszem újból szépen, gyorsan fel. Telefonálást még nem teszteltem, de ha az is rendben lesz, best buy (az áráért persze).


moleculez
(veterán)
Blog

Sztem sem hiperérzékenység van itt, csak igény egy normális hangvételű eszmecserére. Tényleg nem érdekel mit böfög ide egy nevenincs avatar, nem arról van szó, viszont ezzel a kocsmai/játszótéri hangvétellel nem tudok azonoslni, nem vagyok rá kíváncsi. Lásd #26 komment, felnőtt ember miért ír olyat, hogy: "A sok apple airpods felhasználóknak üzenem, hogy sikerült megint megvezetni titeket, és frankón működik az agymosás marketing szinten."? :F

[ Szerkesztve ]


syIex
(veterán)

:DDD
Minden egyes almás topikba ez van az elején. Hihetetlen tényleg.. :U


Fritz Teufel
(addikt)

Pedig ezek a mondások igen csak kipróbált dolgok. Olyanok mint a feltételes reflex. Az élet maga alakítja őket. Az igénytelen viselkedést nem kompenzálja hogy valaki esetleg jó szakember. A kettőnek együtt kell állnia ahhoz, hogy a dolog befogadható legyen. Látok nagyon drága, stílusos autóból kiszálló embert mackószerkóban. Az összekép és így a hatás is ugyan az... elmegy tőle az ember bizalma. Mármint pont annak aki "gondolkodik".

A témához is hozzászólva: én is inkább picit többet fizetnék egy jobb minőségű termékért és iPhone használóként is. És mindenképpen vezetékes lenne... ha már minőség...

[ Szerkesztve ]

üzenetek