Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


chey
(csendes tag)
Blog

A processzor biztosan elropogtat több mint 90W-ot Prime95 alatt, túlhajtva pedig jóval több mint 100 W-ot eszik. Ez utóbbit hűtötte le 64°C-ra.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

kerdes, hogy mennyi ideig ment prime alatt es mennyi volt a valos fogyasztas.

az AC7pro kb 120-140W mellett teljesitett hasonloan.


E.Kaufmann
(őstag)

Más is hasonlóan vélekedik az életciklusról, igaz szervert ír, de azért, ha szeretnénk, hogy Gizike rendben használhassa a csoda Excelét ha ő azzal boldogul, akkor szüksége van a megbízható eszközre, amelynek a biztosításával a munkáltatónak foglalkoznia KELL:
[link]


fpeter07
(veterán)
Blog

Masfel evig dolgoztam egy allandoan lefagyogato autocaddel. 2020-ban a 4 gb ram, meg az 5 eves gep nem meno. Fel evig konyorogtem egy ssd-ert, hogy ne kelljen varni reggelente 10 percet, mire betolt az asztal. Aztan leleptem, mert fenenek van kedve turorazni minden nap, hogy legyen megsporolt penze. :N


Aprósólyom
(őstag)
Blog

Lenovo S30-t használok. 2 hőcsöves gyári hűtés, 9cm ventivel. A legéhesebb proci, amit beletehetsz, az E5-2690 135W TDP. Nekem egy 130W TDP-s E5-1620-t hűt, stabilan. Prime alatt nem csendes, de játékok alatt nagyon is, miközben a szoftveres programok szerint olyankor 65-75W között eszik.
bekapcsoltam egy kis prime95-t, hogy látható legyen valamelyest, mit tud, de most nem akartam fél órát futtatni, legyen elég pár perc, amíg böngésztem a netet... :DDD :

Egy kis kompromisszummal elég jó tud lenni egy 2 hőcsöves hűtés is. A minőségétől is függ természetesen. Egyik-másik hőcső, azonos méretben sem ugyan az a minőség/hatékonyság.

[ Szerkesztve ]


Fecogame
(veterán)
Blog

"Persze, a piros memóriamodulok mellett kicsit bután mutat a fehér ventilátor, majd dolgozm rajta."

Felesleges, ha annyit nézegeted a géped belsejét, mint én (évente kb. 5 perc).


denx1992
(tag)

Hasonló hűtőm volt anno Freezer Xtreme Rev 2. Szerintem árához képest jó választás.


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)
Blog

Hasonló..amennyiben a gyártó egyezik?
Teljesen más kategóriában játszanak ;p


denx1992
(tag)

Nem mai konstrukció talán a méretek megtévesztenek de szerintem van olyan jó mint a régi.


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)
Blog

Dehogy van. Feleakkora-se hűtőfelület, fele hőcső, az Xtreme egyetlen baja az anyaghibás rögzítőkeret volt anno, egyébként más liga.


denx1992
(tag)

Arra emlékszem ,hogy nem volt valami nagy minősége a bordák is szinte papírból voltak de a csövek jól kivoltak találva! Egy FX8350 procit hűtőtt és nem nagyon mozgott 50 fok fölött pedig a GTX 770 szépen ontotta magából az meleget :D


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)
Blog

A borda minősége még elment annak idején, persze voltak jobbak, viszont jóval drágábban (Mugen 2 és hasonlók). Ami viszont igazán tré volt, az az egyedi rögzítésű gagyi venti. Normális légmozgásra képes kavaróval szépen javult.


denx1992
(tag)

Most viszont kipróbálok egy Noctua NH-D15 öt
:DD


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)
Blog

Na az a másik véglet minőségben :K Mondjuk árban is :o


denx1992
(tag)

Egy ryzen 5 3600 xt re lesz reméljük nem bánom meg :F


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)
Blog

Túlkapás erősen rá..szóval nem lesz gondod a hőmérsékletekkel.


kisfuxi
(kezdő)

Én egy i7 4770-el párosítottam, azzal is nagyon szép csendben ment, és a gyári intel turboval, manual oc nélkül 71 fok max hőmérséklet, 30perc stressz teszt után.
Ár érték arányban szuper.

[ Szerkesztve ]

üzenetek