üzenetek

hozzászólások


Ixion77
(őstag)

Miért maradtak ki egyes meglehetősen potens Asus routerek az ismeretőből? Pl. ASUS RT-AX92U, vagy RT-AX89X, amik kifejezetten jók NAS-ként használva.


Kapanyél
(őstag)
Blog

Azért, mert ez egy reklám volt csak. Az ASUS idén szétkente a női magazinoktól kezdve a WC-papírokon át a tejesdobozokig mindenhová a keretét, így nem meglepő.

Saját tapasztalatom egy XT8 párossal, hogy egy kalap szart sem érnek. 2G netem van, a szolgáltatói Sagemcom HGW wifije erősebb és gyorsabb, mint ez a két doboz volt. Az emeleti XT8-tól ha egyet hátraléptem, már leesett 300-ról 170 Mbps-ra a sebessége. Öt lépés után rosszabb volt, mint a T-s eszköz a földszinten. Vezetékes backhaul bugos, ment is vissza még aznap.


Ixion77
(őstag)

Akkor ez egyben azt is megmagyarázza, hogy miért nincs egy összefoglaló táblázat, amelyből jól látható lenne hogy mi a különbség az egyes típusok közt.


fatpingvin
(senior tag)
Blog

"Az online játékok speciális igényeket támasztanak a routerek felé."

kíváncsi vagyok ezen igények között vajon van-e EGY olyan amire a kielégítő választ nem a marketingosztálytól illetve a frmatervező mérnököktől kell várni hanem a tényleges hardver/szoftveres fejlesztőktől. én fogadni mernék rá hogy valójában nincs.


proradeon
(őstag)
Blog

RGB világítás ;]

Egyébként nekem RT-AX58U v2 van jelenleg, és egy rossz szót nem tudok rá mondani. 60 négyzetméteres panelban mindenhol maximális az 5 GHz-es WiFi jelszint. 160MHz képes telefonnal (pl. Pixel 6) simán kihajtotta a gigabites net maximálisan elérhető letöltési sebességét (~950 mbps).


fatpingvin
(senior tag)
Blog

formatervezés. nem műszaki részlet.


Semplar
(őstag)

Az orbitron és a megaharcosok mellé ilyen dukál. ;]

üzenetek