Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Hopkins95
(addikt)

Épp ezt a laptopot is néztem magamnak következőnek, mert jó ára van és a mostani laptopom is egy Acer V15 Nitro(GTX 950m), de olvastam olyat a neten a fórumban, hogy az RX 560X-hez a driverek elég problémásak meg bizonyos játékok alatt indokolatlanul rosszul teljesít, így el is vetettem.

Amúgy amikor pár hónapja a V15 Nitróm hűtésén akartam csavarni felfele és megtudtam, hogy gyárilag lockolva van az Acerem Biosa, a céget gondolhatod többször is melegebb éghajlatra küldtem. Aztán a Bios-modson találtam hozzá egy pontos leírást, hogyan kell módosítani a Biost illetve betölteni, de aztán can't set variable with efi error 0x0000000000000008 hibával találkoztam.
Tehát a fórumon aztán írta valamelyik hogy a 1.11-es Biostól kezdve ez sem működik. Mondom ez óriási. :C Mondtam is, hogy amennyi szívás van ezekkel a laptopokkal asztalihoz képest, az egyszerűen észbontó. Ha veszek is legközelebb laptopot, ilyenekre meg a hűtésre biztosan oda fogok figyelni.

Amúgy amit most itt leírt a fórumtárs nagy szégyen nem csak az Acerra, hanem az AMDre nézve is! Egészen elképesztő, amit leírt. :Y

[ Szerkesztve ]

üzenetek