Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Tikakukac
(titán)

Azért picit túlzol.

Biztos? 300k-ért túlzások az elvárásaim?

Egy átlagjózsit nem érdekli hogy mi van belül, nem azzal kezdi hogy szétszedi, nem fog a bioszban turkálni, alulfeszelni.

Ugye? Épp ez a gond. Átlagjózsi mivel nem fog alulfeszelni, pasztázni, értékeket rögzíteni nem fogja megérteni mitől szakad össze a játéka nyáron 10 perc után. Csak kínlódik meg anyázik.

Nem érdekli hogy hangos, sem az hogy meleg a lényeg hogy menjen.

Megy hát. Pasziánsz simán fog az alapórajelre visszavett VGA-n meg CPU-n.

Tudod nem mindenki "ért hozzá". Na azoknak pontosan jók ezek a laptopok.

Milyen kár, hogy azok, akik értenek hozzá nem tudják valamilyen módon megosztani a közösséggel, hogy mit kéne venni meg mit nem és így nem vennének sz@rt a kevésbé hozzáértők. Ú, bazzeg, hogy ez az internet már létezik és egy tonna tesztoldal van magyarul meg egyéb nyelveken is, nem beszélve a fórumokról? Hmm, érdekes.
Egy rétegnek jók ezek is, mint a nagyon olcsó 60k-s cuccok belépővel: akikkel el lehet hitetni, hogy a 10 éves gépük egy SSD-vel nem bírna hasonló tempót, mint a raktár aljáról felsöpört procis vackok.

Hidd el a drágább szerinted minőségibb gép is megelszik és gariban van, akkor miről beszélünk.

Arról, hogy megint 2 bites üzemmódban akarsz vitatkozni. Melegszik? Melegszik. Garos tud lenni? Az. Az a nem mindegy, hogy 2 havonta cserélteted az alaplapodat 1 hónap állással és, hogy amikor 90 fokos a CPU-d akkor ezt az egyik 1 szorzó csökkentéssel bírja turbo alatt, a másik meg alapórajelen ketyeg.

Mutassatok hasonló hardverrel jobbat, ilyen áron. Mert értem én hogy 2x ennyiért van jobb, de nekem és sokaknak nincs 2x ennyiük.

Fentebb írtam, nem olvastad. Attól, mert nincs pénzed valamilyen luxustermékre, amire a gyártók nyilván rámennek azonnal szutyok szemetekkel, még nem kell megvenni. Én értem, hogy ájfón kell, gémer noti kell vagy éppen nagy fux és 60k-s csuka a lábunkra, csak ezek mind olyan tételek, amik nem azoknak valók, akiknek kilóg a seggük a gatyából.
Ez a mutassatok ennyiért jobbat nonstop visszatérő szajkó, csak nem értem miért kéne nekem jobbat mutatnom. Ennyiért szemetet kapsz. Amit ha megveszel azon kívül, hogy magaddal kefélsz ki, még jól pörgeted is az ipart tovább.
Nekem sincs pénzem gémer notira. Sőt, új sima belépő notira sem. Egy 35k-s géppel tolom egy 9k-s SSD-vel bővítve. Ha majd keresek éppen 600k-t és belefér egy gémer noti, veszek. De eszembe nem jutna még csak új belépőt sem venni, nem még gémer szemetet.

[ Szerkesztve ]

üzenetek