üzenetek

hozzászólások


Tikakukac
(félisten)

Értem. Tehát nem tudsz alternatívát mutatni, ergo annyiért adják el amennyiért akarják, és azt amit akarnak. Pont.

:B Okés, ezzel mondjuk pont nem volt senkinek baja.

És a cikkből idézek mert látom nem olvastad el: "Játékok terén nagyon sok szépen fut rajta"
Ennyi. Ez érdekli az átlagjózsit. Hogy menjen a bf5. Ő nem fog azért integrált grafikán játszani mert szerinted amit vett az szar

Ha átlagjózsi nem olvas teszteket, márpedig nem olvas, hiszen ez most a tényállás, honnan tudja mit jelent a "nagyon játék nagyon szépen fut kifejezés?" Pont egy Dell középgémer volt 2,5 éve, amin az aktuális Far Cry konkrétan 3/4 évig bele volt állva a földbe. Csak Dell only driverrel ment a switch grafika, különben BSOD-ot kaptál, azzal pedig 8 fps-ed volt. Ha józsinak erre kellett a gép leginkább (mert nyilván 15-18k-ért bolti szoftvereket vesznek ezen emberek leginkább) akkor mi van? Semmi, ugyanott van, mint előtte: sehol. Cserébe kivert egy rakat avulást az ablakon.

Folyamatosan azzal jössz hogy ez egy szemét bezzeg a többi az jó csak drága. Mert szerinted az alienware/Dell, msi, aero, Acer annak sose lesz baja, ja nem.

Véletlenül sem írtam pont sztorikat AW-s esetekről, ami 800k-ért egy budi volt. Szerencsére ilyet még csak le sem írtam. Baszki, eggyel fölötted kellett volna csak, csak eggyel :DDD

Attól még hogy valami jobban melegszik még nem egynelő azzal hogy 2 havonta szervíz, azzal meg pláne nem hogy rohamosan csökken az élettartam.

Tényleg? Bakker, akkor kollégák lennénk? Te is szervizben melózol/melóztál meg értékesítettél? Ha igen, pontosan tudnád.

És attól még hogy valami drágább meg "luxustermék" még nem jelenti hogy minőségibb.

Write only módban tolod megállás nélkül. Olvass már vissza mit írtam le. A drága nem jelent automatikusan jót és minőséget. De egy bizonyos árszint alatt ha megpusztulsz sem fogsz kapni használható konfigot.

üzenetek