üzenetek

hozzászólások


Tikakukac
(félisten)

Szokott és évek óta bejáratott példám: T61. Ismerek működőt, ettől még mind chip hibás volt. Tehát az, hogy működik egy valakinél pont nem jelent semmit.
Mondjuk a GL752 is az a gép volt, amit a 751 tulajok azért félve vittek el. Ott ugrott le a G-s tank érzés a GL-es gépekhez közelebbi szintre.

Noukoum:

Értem.

Dehogy érted. Egy szót el nem olvastál abból amit írtam. Pár szóra ráharaptál, mint halacska a horogra aztán megy a cikázás.

Hát akkor nem tudom minek írsz ide.

Akartam kérdezni. Ha mindent ennyire tudsz, akkor minek ide az, aki ezekkel foglalkozik? Webdoki is van, holnap mondd meg az orvosnak, hogy ő sem kell, te jobban tudod azt is.

Írod hogy ez szar, de amúgy mondod hogy van ami jó, de ugye példát nem láttam rá. Na most ezek után a mondanivalód mindenesetre fura.

Mi a fura? Hogy nem tudok neked prezentálni ennyiért valóban jó gémer csodát? Ezt kérted. Mondtam ilyen nincs, nem is lesz. Akkor nem tudom mi a fura. Az lenne a fura, ha lenne.

Erről a gépről volt szó nem valami dellről az nem tudom hogy jött ide.

Úgy, hogy elolvasod amit az ember ír. Előtte-utána lévő mondatokat, bekezdéseket. Ilyesmi.

Az hogy szervízbe mivan az sosem érdekelt.

A "szervízbe" nincs semmi.

Az emberi hülyeség határtalan tud lenni, azon meg nem hiszem hogy meg kell lepődni hogy abból lesz több rossz amiből több fogy.

Az tud lenni. Ezért is van ennyi szutyok a placcon és ennyi hitelezett csodagép.
Valóban nem kell meglepődni rajta, hogy amiből 100 fogy egy hónapban, abból több is lesz a garis, mint amiből 10 ment el. Na, és vajon szerinted mikor az átlagok elkészülnek le vannak ezek osztva az eladott példányszámokkal? :DDD

De nem dolgozok szervizben így ehhez inkább nem szólok.

Pedig ehhez képest azért elég jól tolod.

Nem az a baj, hogy eregeted a lila ködöt, hanem, hogy bevallottan nem nagyon vagy a témában jártas, de azért mindenki hülye.

[ Szerkesztve ]

üzenetek