üzenetek

hozzászólások


Chaser
(titán)

áruld már el, mi neked a fröcsögés? úgy őszintén
és úgy őszintén, szoktad ezt a kifejezést használni beszélgetés közben a másik félnek? velem próbáld meg egyszer anélkül h egy ijelző elválaszt, lesz mit mesélned az onokáknak'


joey04
(titán)

neked meg a rendőröknek. vagy még pár hasonló megjegyzés és Cyberbullying miatt már a közeljövőben is.


Chaser
(titán)

mindjárt megijedek ( : inkább próbálnál meg kulturált formában eszmecserézni, nem mintha a kishaverjaiddal' dumálnál, mert én személy szerint nem vagyok az, ha a kedves szüleid nem tanítotak meg viselkedni, ne aggódj, ha kijelzők nélkül "fröcsögsz" nekem majd pótlom amit kihagytak
- azt képzelsz bele amit akarsz, h kinek mennyire élénk a fantáziája arról én nem tehetek -
no off end, a fröcsögést meg társait meg kishaveroknak' tartogasd a továbbiakban


joey04
(titán)

mindjárt megijedek

pont annyira, mint én. :)

ne aggódj, a jövőben sem fogom magam tartani a véleményem, max jössz és megversz. :D na pá, off vége. ;)

[ Szerkesztve ]


Tikakukac
(titán)

Rémálom lesz az.


whited
(addikt)

:DDD


simonzé
(addikt)
Blog

Semmi

A cikkről: White people problem :)

[ Szerkesztve ]


bunfi
(őstag)
Blog

Hát ami túl szép, hogy igaz legyen, az sosem az.

ASUS TUF Gaming FX505DU -> MSI GL63 8SD -> ASUS ROG Strix G531GU nézegetem egy ideje és volt egy két elszólás a cikkben. A Strix is annyira problémás gyerek, hogy inkább gondolkodjak tovább? Nem nagyon találtam róla értelmes tesztet, max. koreaiul, angol felirat nélkül...

[ Szerkesztve ]


Perdedor
(tag)
Blog

Ez alapos teszt volt, Köszi :R
Én is ilyen gépet vettem csak a full AMD verzót. 505DY, R5-3550H, RX560X, 8GB ram, 256GB SSD. 730 euro.
Akkor most megosztanám a tapasztalataimat.
Minőségre vastagon konzumer kategória. Kívűlről jónak látszik, de ha levesszük az alját akkor látszik hogy ez is csak a szokásos tejfölösdoboz műanygból van. Azok a részek amik a csavarok anyáit tartják, 2-3-4 év után garantáltan el fognak törni. Főleg amik a zsanérokat tartják. Akinek ilyen van és szeret buherálni annak ajánlott megerősíteni (pl. a Henkel gyártmányú két komponensű nem tudom minek nevezzem gyurmaszerű cuccal. Hengeres formája van.). A kijelző káva illesztése alul jobb oldalt elvált.
Következő dolog a merevlemez. Gyárilag egy WD SN520 256GB volt benne. Nekem az volt a problémám vele (mint az hosszas fórumbúvárkodás kiderült) nem lehet rá Linuxot telepíteni. Mivel nekem Windows szóba sem jöhet, ezért rövid úton megszabadultam tőle. Ideiglenesen helyettesítettem egy Samu 850 evo-val.
Nem tudom pontosan hogy kell hívni (ha valaki tudja javítson ki), de az UEFI -ben lévő energia menedzsment sem kompatibilis a Linux-szal teljesen. Oké, tudom hogy az Asus valami redmondi cég operációs rendszerét ajánlja, de a lényeget tekintve ez akkor is csak egy PC.
A többi már csak a szokásos. Hangos hűtés, gyér csatlakozó kínálat.
Ha nem lenne vörös szemüvegem, lehet felköhögtem volna még plusz 200 euro-t egy MSI-ra.
A hibáit leszámítva amúgy egy egész jól használható masina. A teljesítménye nekem elég. A processzor kb egy asztali i7-3770, 4770 szintjén van.

[ Szerkesztve ]


Perdedor
(tag)
Blog

Egyébként ami nekem nagyon tetszik az hogy jobb oldalon nincs semmi így nem zavarja emmi sem a jobb kezem.

[ Szerkesztve ]


UnA
(Korrektor)
Blog

"Bármekkora szemetet kitolhatsz a placcra, el fog fogyni."

Ez akkor igaz, ha ár-érték arányban megfelelő.

És valahol értem, hogy te a tökéletes eszközt várod el a gyártóktól, de a feszítővas bonyolultságán túl ez már nem működik, amikor a kapitalisták egy olcsóbb csavarért is tudnak lelkesedni a "hatékonyság" jelszava mögé bújva ;)


bunfi
(őstag)
Blog

Utána meg teszik a hülyét és az ártatlant, mikor a csavar eltörik és megtörténik a baj.


Tikakukac
(titán)

Megint keveritek az ár-érték arányt az ár-hardver aránnyal. A kettő eléggé más.

Én messze nem várok el tökéletes eszközt. Annyit várok el, hogy ha egy szériahiba veri magát 3 generáción át, azt javítsák ki és ha berakunk egy adott hardvert egy kasztniba azt hűtsük le.

Sok lenne? Álmodozom? Szerintem nem.


Maxxy10
(őstag)

Jó cikk, köszi a tesztet :R


csiby222
(aktív tag)

Akkor nem csak Én tapasztaltam azt hogy az ASUS a termékeihez mellékelt szolgáltatások/programok vagy out-date-ek vagy már ezer éve nem működnek vagy elérhetetlenek de azért reklámozzák, hogy van. A kedvencem az ASUS GameFirst összes verziója ami gyakorlatilag egy át skinezett CFosSpeed.

[ Szerkesztve ]


temptation
(csendes tag)

Sziasztok!
1 hónapja vettem meg ezt a laptopot. Túlmelegedéssel küldtem vissza az Asus -hoz. Szerintük semmi baja nincs, újrakenték azt visszaküldték hozzám. 1 napig jók voltak a hőmérsékletek majd megint túlmelegedés. Amúgy a proci tehet mindenről a gpuval nincs gond. Sokat keresgéltem a neten mire megtaláltam, mivel már elállni nem tudok a vásárlástól. Szerintem mindenkinek megoldás lehet aki úgy járt mint én.

MEGOLDÁS:

Letöltés itt: [link]

Ez egy harmadik féltől származó app, de egész jól lehet használni direkt mobil ryzenekre lett kitalálva. Beszabályozhatod hogy mi legyen az a hőfok amit maximum elérhet és nem fog turbo boostolni. Alulfeszelni is lehet, működőképes. Ez FPS vesztéssel jár de aki ügyes, be tudja szabályozni vesztés nélkül. Innentől fogva egy használható terméket kapunk és jó sokáig használhatjuk még a gépet. :)

Ui: Én nem tartom ezt a terméket szemétnek. Nem lett jó a tervezés proci terén, de valamit valamiért (ár).

[ Szerkesztve ]


temptation
(csendes tag)

Nagyjából összeraktam egy használható profilt, egészségetekre.

Kimaxolva:

1.35 helyett 1.2 volt.

[ Szerkesztve ]


Tikakukac
(titán)

Én sem tartom szemétnek. Csak érdekesnek, hogy valaki szerint nem para, hogy valami olyasmiért fizet amit saját magának kell lebutítani azért, hogy működjön a kifizetett érték x%-án.

És ez csak a CPU túlmelegedés. A többi még nem jelentkező finomságot elő sem vettük.


UnA
(Korrektor)
Blog

Találtam egy neked való laptopot: Kipróbáltuk: Dell Latitude 7424 Rugged Extreme - talán ez elég masszív lenne a te igényeidnek is ;)

üzenetek