üzenetek

hozzászólások


V.Stryker
(veterán)
Blog

Jó, laza elbeszélés, szórakoztató.

Azt kifejezetten sajnálom,hogy nem elég alapos az ügymenet, dokumentáció leírása. Ez alapján nem lehet elindulni, de annak ellenére vannak kiemelten fontos részletek, amiért köszi.


bbubby00
(őstag)
Blog

Mire gondolsz?
Mert akkor pontositok a dolgokon :)


V.Stryker
(veterán)
Blog

Most nézem, hogy te írtad. :D Semmi Honda, semmi Civic? :)

Hát hogy első lépés ez... ez és ez a papír kell, ennyit kell fizetni. Második lépés, stb.
Továbbá, hogy mennyibe került tételesen az egész... a német autó ára, a kiutazás, szállás...visszaút... ügyintézés ,stb. Nem zsebben turkálás miatt, hanem,hogy egyrészt az ember tudjon mérlegelni,hogy mennyire éri meg. Másrészt van oldal, ami ezt valamennyire kiszámolja és összehasonlítottam volna érdekességből. :B

[ Szerkesztve ]


bbubby00
(őstag)
Blog

Civic mar bo 1eve nincsen :D Elotte ugye volt 3db.
Ez most a 2. MX5. Utolso oldalon le vannak irva az arak, h mi mennyibe kerul. Itt sajna nem tudok mindenkinek osszehasonlito arakat mutatni. Itt irtam, ennel a tipusnal ebben az allapotban kb fel millat nyertem.
Van egy behozatalos oldal, aminel megmutatja regado stb.


Akula
(senior tag)

Jó kis írás.
Őszinte. :R
Nem biztos, hogy bevállalnám ezt a procedúrát.
Eddig még csak kereskedésből vettem autót, inkább lenyelem az azonnali értékvesztést :U


Kaiku
(senior tag)

Szia

Semmi, gond nincs az írással. Semmi sértőt nem írtál, viszont nagyon sokat segíthetsz embereknek, pl nekem is! Manapság, mindenhol az önjelölt kritikusok és esztéték okoskodnak, nem a lényeget és a szándékot nézik. Mégegyszer köszi a részletes leíráshoz. :R


Kaiku
(senior tag)

Szia

Pedig mindent leírt rendesen és részletesen. :W A hiba nálad lesz.


V.Stryker
(veterán)
Blog

Te pedig ne személyeskedj. Illetve senior tagként megtanulhattad volna használni a szerkesztés gombot, hogy ne hsz gyűjtésre használd legalább a személyeskedést. :W


Hulot
(tag)

Hali, én most szeretnék egy 200SX S14-et... Sajna nekem nincs komám aki segítene az intézésben.


bbubby00
(őstag)
Blog

Jo valasztas. Nagy almom :)
Egy kis lelemenyesseggel magad is el tudod intezni a papirokat. :)


V.Stryker
(veterán)
Blog

Amúgy azt mérlegelted, hogy ne lábon hozd haza, hanem megspórolva a rendszámot, stb. trailerrel hozasd haza? Van ilyen szolgáltatás... Vagy többe lett volna sokkal?


bbubby00
(őstag)
Blog

Eszembe sem jutott. Ugye trailernel sok lehetodeg merult fel. 1, vasarnap delben felhivok valakit, hogy hetfon hajnalba indulni kene, nembiztos h belemegy. 2, lutrira ne vigyek ki trailerest, igy az odautam fizetem, egy szallasom fizetem, plusz a traileres. Nemhiszem, hogy uzemanyagkoltsegbe kijon ertem. 3, hazahoztam az autot, azt valahol parkoltatni kell, amig NKH szemle nem kovetkezik, tehat ha otthon garazsba bealitom, onnan nkh-hoz ismet trailer, onnan egy eredetvizsga, majd hazavitetni.
Persze, lehet h kifog az ember egy olyan trailerest akivel megeri kimenni, mert nem jon ki dragabbra, mintha labon hoznnak. Meg ugye itt biztosan hazaer azert a kialkudott penzert, amit megbeszeltunk.
En szamokkal irtam, h kb milyen koltsegek vannak, mik a buktatok.
Nekunk ez egy kaland is volt, ami szerencsere jol sult el. Igy volt kerek a buszozassal, alvasokkal es a kocsi labon hazahozatalaval.
Nem a nyereszkedesrol szolt utunk, hisz aki ezt uzletszeruen csinalja, az sajat trailerrel megy ki.


Somatom
(senior tag)
Blog

Ez nekem már UFO autó. Egy 1980 körüli targatetős 280ZX, az viszont igazi klasszikus.

[ Szerkesztve ]


bbubby00
(őstag)
Blog

Igen, jolenne egy olyan is a garazsban. De sajna probalok a realitasoknal maradni :)
Annyi, de annyi auto lenne amit szeretnek magameva tudni legalabb egyszer az eletemben. 27vagyok, ha minden evben valtom a hobbiautoim, kipipalhatok legalabb parat nyugdijas koromra :D


Somatom
(senior tag)
Blog

No, igen. Melómból adódóan sokat mászkálok Svájc útjain. Ott lehet igazi csodákat látni. Egy ködös, hideg, novemberi reggelen két falu közötti mellékúton kifordult elém egy lapos valami. Közelebb menve látom, hogy egy Lamborghini Miura. De, láttam már hasonló szituban régi, sirályszárnyas 300SL -t, 600 -as Mercit, meg hasonlókat. Símán utcára mernek vinni ilyen csodákat.


bbubby00
(őstag)
Blog

En ezt a kis NA-t is riktan hozom ki a garazsbol. Bar lehet azert, mert elotte all 2auto meg egy utanfuto es nincs erom minddel kiallni elole :D
Biztos sok szepet latni arrafele. Svajcban nem voltam meg soha.


laleh
(addikt)
Blog

Ez a kezes dolog hogy megy? Pl ha valami zűrt csinálsz akkor előveszik őt is?


bbubby00
(őstag)
Blog

Igen, gyorshajtas, baleset stb.
Gondolom megelegeltek a balkanrol erkezoket es probaljak valahogy behajtani a kamu bankkartyasoktol is.
De ugye aki meg akarja oldani, az ugyis megfogja.


Somatom
(senior tag)
Blog

Egyik kollégám akar összehozni ilyen fizetéskiegészítést. Mi kéthetenként járunk ki melózni, illetve megyünk haza. Neki van trailere, meg autója, ami húzza. Azt találta ki, hogy melóba menet kihúzza a trailer -t, hazafelé meg visz valamit. Akár saját bízniszre, akár megrendelésre.


bbubby00
(őstag)
Blog

Én is elgondolkodtam rajta, ha autónként nyernék 150-200ezer Ft-ot, behoznék havonta 2-3at.
Nagy biznisz. Ha van infrastruktúra és érzék hozzá, egy próbát megér. Megrendelésnél nem áll benne a pénz, önerőből behozogatni meg kivárás. De ha jók a képek és segítetek lepapírozásban, simán nyereséges lehet.
Traileren hozza barátod az egyik autót, a másikat meg te lábon :D

[ Szerkesztve ]

üzenetek