Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


MC Pite
(veterán)

Sok infót, összeszedtél, de ez így nehezen emészthető szerintem.

Azt a részét nem teljesen értem hogy pl recept és egyebekhez miért sorolod fel, mert ugye eszmélyi nélkül is átveheted (ha a TAJ nevű papírfecnivel át lehet, meg sima személyivel is, vagy kb bármivel). Plusz ugye megtudjuk amit eddig is, hogy most nekem semmi mást nem vált ki, csak a régi személyimet. Sajnos.
Nem mintha az orvosnál (nálunk) lenne ilyen olvasó, vagy egyszerűbb lenne (2 éve még DOS-os) a programjukat ezzel összelőni, mint beírni a szóban bemondott 9 számjegyet.
A diákigazolványomban is volt chip (18 éve!), de azt sem sikerült kiaknázni, és úgy tűnik most se sokkal vagyunk előrébb.

Viszont egy picit össze lehetne rántani, például:
"II.) Mire is használható otthon az E-személyi?"
Itt olvasom, olvasom, olvasom, és még mindig nem tudom mire hazsnálható, és a telepítés meg képek között feladom.
Azzal kellene talán kezdeni a fejezetet, ami a neve; leírod ide hogy mire jó, és akinek jó azok közül valamire, tovább olvassa.

Esetleg a digitális aláírásra ha van pár példa mai jól jöhet a lakossági személyeknek (de pl biztosítónak is úgy kell elküldenem a választ, hogy aláírom a papírt, lefényképezem majd elküldöm; gyanítom ilyen helyen nem lenne megoldás az ez az aláírás (vagy ha mégis, csak otthon és többszörös időbefektetéssel, de az más kérdés).
:R

szerk: Ezt a duplázást nem tudom hogy csináltam, bocsi :B

[ Szerkesztve ]

üzenetek

Hirdetés