üzenetek

hozzászólások


Hunork
(veterán)
Blog

Üdv mindenkinek!

Akit esetleg megfogott a téma, bátran írjon, lehet eszmecserét folytatni!
Véleményem határozott: a legférfiasabb kártyajáték, bár egyesek szerint az Ulti az! Főleg, mert magyar! :K
De írjon mindenki bátran, akár gyakorló játékos, akár érdeklődő, akár ellenvéleménye van!

Jelszó: Minden szó számít!

Üdv:
Hunork


Rozzo
(tag)
Blog

"Még a Far Cry 3-ban is tolják!" Ez nagyon kemény :D Szép cikk, grat!


Hunork
(veterán)
Blog

:R
Nagyon köszönöm szépen!


Runo
(veterán)

"Mert míg lesz alapanyag a kártyapaklik legyártásához (bár áram nélkül az is bajos lesz…), addig a játék nem hal ki."

Falapokon, leveleken, stb. Az emberi elme nagyon taálékony ;)


errorcode06
(őstag)

Jó kis mellékest össze lehet belőle szedni


Infox
(csendes tag)

Szia!

Jó a cikk, gratula!:)

Én elég rég pókerezem, sajnos még messze nem profi szinten, a pokerstars-on. Freerollokon szoktam indulni, meg játékpénzes versenyeken. Volt már hogy kipróbáltam a valódi pénzes játékot is, de ott egyelőre elég hamar elvesztettem a berakott pénzt :) Az a tapasztalatom hogy iszonyatosan nagy türelem játék a póker. Legalább is nekem az, mert egy ideig általában nagyon jól megy, volt már, hogy 20 ezer indulóból 10. helyen voltam egy online versenyen, de aztán eldurran az agyam és elvesztek mindent, szóval még kell tanulni...:)


SidCorky
(HÁZIGAZDA)

Most tartok kb. a felénél, itt jutott eszembe megkérdezni: a PokerStrategy esszéíró-pályázatára írtad? Eddig nem rossz, olvasom is tovább :D


SidCorky
(HÁZIGAZDA)

Végeztem :D

Teljesen jó az írás, most már azon lepődnék meg, ha nem valósulna meg belőle minden :) A kijelzőkön kívül szerintem sincs szükség nagyobb fejlesztésre, így jó ahogy van, egérrel/billentyűzettel. De ezt a Facebook-dolgot nem értem, egy Facebook-on belüli alkalmazásról van szó, ahol ugyanúgy lehet befizetni, mint a "nagy" szolgáltatóknál? Ha ennyire sokan kezdenek online pókerezni, nem lesz könnyű dolgunk ha jó játékossá fejlődnek. Csak ettől félek, hogy az internet miatt nagyjából egy szinten lesz tudásban mindenki, aki tényleg komolyan gondolja, és magasabb téteken már a kezdők sem annyira jellemzőek, így csak ide-oda fog vándorolni a pénz.

Jó írás lett, mehet is a pályázatra :D Ha már felhoztad a FC3-at, a GTA-sorozatnak jobban belepasszolt volna az imidzsébe, el is tudnám képzelni :D


>Deego..
(senior tag)

Ami biztos: a póker élt, él, és mindig élni fog!

Ez így van, így is volt és így is lesz. :)


krizmo_
(addikt)

Üdv!

Gratulálok a cikkhez, nagyon szép munka.
Számos poker teremben szoktam játszani, a tapasztalataim igen vegyesek. Szoktam menni freerollokon és kézpénzes játékokon is. Amit általános érvényűen elmondhatok a KP-s játékoknál kevesebb a fisch, már alacsony limiten is. A freerollokon gyakran előfordul, hogy nem féltik az poker játékosos a tőkéjüket, így merészebben játszanak meg, olyan lapokat is, amiket nem játszanának meg, ha a tényleges pénzük függne tőle. Ennek ellenére sikerült már jó helyezéseket elérni freerollokon, és a final table-be bekerülni elég sok alkalommal.
A termeket illetően sajnálom, hogy PartyPoker már nem tartozik a PokerStrategy-hez, mert így kiestek azok a freerollok, amiket ez által kaptunk. Szerintem ez a terem mostanában nem az igazi, nehezebb nyeri a versenyeken, és a KP-s asztaloknál is...vannak elképzeléseim mi lehet a gond....
A botrány előtt nagy kedvencem volt a Full Tilt, és most, hogy újra "visszakaptuk" csak jót tudok mondani róla. A tökét ami ott volt visszakaptuk. Minden órában vannak freerollok, és a KP-s asztalok is jól játszhatóak.
Euro Poker is jó terem, szerintem, itt is jól játszható az esti freeroll. A William Hill és a Titán, az a két terem. ahol a legnyugodtabb a játék. Ha ott elkezdek freerollon játszani, akkor kell türelem, mert sokáig elhúzódik, nincs annyi allin, mint a többi termekben.
Számomra a legnehezebb játszható terem a Poker Stars, ezt a termet nem kedvelem annyira, itt még nem sikerült érdemi tökét összeszedni.

Szerk.:
Érdekes, hogy anno, amikor a facebookra regisztráltam, az főleg (persze nem csak emiatt) a poker miatt volt, és eleinte csak arra használtam, hogy a facebook freeroll (PartyPokeren) jelszavát megkaparintsam.

[ Szerkesztve ]


sss
(senior tag)

"A pókertermek többsége valamilyen hálózathoz tartozik (ipoker, Ongame, Microgaming, Boss Media, IPN…)"
Az boss media az ipn régi neve. :)
Amúgy a pokerstrategy (sajnos) eléggé leszálló ágban van már évek óta.


Hunork
(veterán)
Blog

Üdv mindenkinek!

Nagyon köszönöm a pozitív hozzászólásokat!

Pár válasz, vagy kérdé volt, vagy felvetés:

1. Igen, a póker fejlődik, és valóban, a Facebook tervez valódi pénzes SAJÁT klienst, a Zynga segedelmével, erről maga az elnöke nyilatkozott. Érdekes lesz, az tuti. Két dolog van itt: egyrészt lesz sok friss "hal", akik nem biztos, hogy mindent értenek, de a másik: ennek okán majd biztos lesznek bosszús partik, hajtépések, üvöltözések... :W :Y A profik is kíváncsian várják, hiszen egy hatalmas tér nyílik majd meg, lásd a Pokerstars Facebook kliensét...ha ott is beindul a hagyományos üzem, főleg ha más termek is bekapcsolódnak, hát érdekes lesz az egész!!! :K :K

2. Én Unibet / Full Tilt / PKR oldalon mozgok.nagyon jó termek, főleg az első!!! És remek a support-juk, főleg, hogy telefonon is magyarul beszélnek az emberrel!

3. Igen, készülhetett volna a Pokerstrategy pályázatra is, de nem lehetett létező termekről beszélni, így meg nem lett volna értelme, akkor csak egy sci-fi lett volna. Inkább itt vállalkoztam a megjelenésre, itt már egy remek társaság összegyűlt, és lám, sokan szeretik is eme játékot! :K :C

4. Igen, elírtam, már javítom is, de nem megszűnt valamelyik, hanem vegyesek lettek, tehát IPN/Boss Media egyben!

Mindenkinek szép estét, bátran írjatok, ha van benne hiba, szóljatok!
Jó lapjárást! :K


Hunork
(veterán)
Blog

Szia!

Köszönöm Neked is! :R
Én manapság Freeroll ügyben a PKR és WPT termekben vagyok, talán az Euro Poker is befigyel majd, csak sajnálom a sok időt, mert egy Freeroll sokat elvesz...pénzes alapon szerintem a legjobbak, legalábbis személyes tapasztalatból: Unibet, Poker Heaven, Full Tilt. Későbbiekben is ezekben szeretnék játszani, vagy ha valami összejön Freeroll-ból, akkor ott. :K
És a különbség: igen, a Freeroll eleje nagyban arról szól, hogy mindenki minden szedett-vedett lappal allin megy preflop, aztán lesz, ami lesz. Egy ismerősöm találóan fogalmazott: már az elején betolom, aztán ha kiesek, inkább az elején, nehogy 3 óra játék után essek ki, mikor még ott sem fizet... :))
De már nyertem én is Freeroll-t, egyet, meg számos fizető helyet értem el, de hát valóban, több órát pár dollárért, hát nem az igazi. Inkább CG, megfontoltan. :K :K
És Pokerstars: igen, sok a reg, meg érdekes is ott minden, nekem sem kedvenc! :(

Üdv:
Hunork


didigoo
(csendes tag)

Lassan 7. éve játszom ezt a játékot mind online mind élőben. Tapasztalatom azt mutatja(aki pro pokeres vagy legalább fél-profi annak nem kell ezt magyarázni), h olyan gyorsan változik a poker mind technikailag mind elméletileg, h az fel sem fogható. Míg jópár éve (4-6) programok(HM, PT) nélkül is simán lehetett annyi pénz nyerni, h egy átlag magyar fizetés közelébe nem ért, addigra ez már jóval nehezebb lett. Sokkal többet kell kockáztatni, elemezni, tanulni a pokert mint valaha. Rengeteg a képzett és "telepénzes" játékos, akiket iszonyatosan nehéz lehúzni. Lehet MTT(több asztalos verseny) játszani,de ha nem szerencsével akar vki dolgozni akkor nagyon-nagy mennyiségben kell játszani ilyen versenyeket. Ott vannak még az SNG-k(egy vagy meghatárott indulólétszámmal indított verseny 9-18-45-90-180)amiket még több mennyiségben kell játszani, h profitot termeljen vki. Itt általában már a rakebackből vagy különböző bónuszokból élnek a prók.
Ott van még a HU(egy az egy ellen) sng-k amik viszont nagy tudást(vagy rövid távon szerencsét)igényelnek.

Nos, ha vki profi pro vagy legalább pénzt akar látni a pokerből annak napi szinten 3-5órát kell pókerezni és 2-3órát KELL elemezni/tanulni/videókat nézni/statisztikákat javítani.

Viszont ha erre hajlandó vki akkor szépen tud keresni.


-Rolika-
(aktív tag)

Nagyon jó lett a cikk. Viszont az Everest már egy ideje az iPoker hálózathoz tartozik sajnos. A régi Everest nekem nagyon tetszett, viszont ez az uj már nagyon nem adja, uhogy dobbantottam is Starsra, mivel a kisebb termekben elég halott a NL fullring játék.


gyuszaa
(őstag)

Én észrevettem PKR cashgame asztaloknál alig van lehetőség ( nincs sok asztal ), és szinte mindig ugyan az a mag ül minden asztalnál kisebb téteteken.


Pipó
(őstag)

Jó cikk.


speed471
(aktív tag)

Szerintem béna gém... Sok kátya játékot tudok amit lehet pénzbe játszani és jóval többet kell gondolkodni...
Szoktunk is :D

izgalomban sincs hiány.


DeFranco
(nagyúr)
Blog

Én is ismerek egyet. Ahány helyesírási hibát vétesz, annyiszor fizetsz nekem 100 Ft-ot. Ahányszor leírod azt játék helyett hogy gém gáma vagy gamma, annyiszor fizetsz 500 Ft-ot.

Gondolkodni kell és izgalomban sincs hiány.

Ahogy kigyűlik az ára, kapsz egy helyesírási szótárt ;) Na? Játszunk?


vamzi
(őstag)
Blog

Sziasztok!

Élőben sokat szoktam pénzben játszani, de online még nem próbáltam. Hol lenne érdemes kezdenem? Illetve mennyire biztonságosak ezek a játékok. Értem ez alatt, hogy ha feltöltöm a karakterem pénzzel, akkor az valóban megérkezik. Ha kedvem tartja, akkor kiveszem a pénzem és akkor megkapom, stb.


SidCorky
(HÁZIGAZDA)

Trolololo :D De igazad van


zolee5016
(őstag)
Blog

Vagy 8 éve tolom a játékot,4 éve csak a PKR-en....A legjobbnak tartom őket,mint a szabályok tartása,mind a ki,és befizetések terén.Nameg nem elhanyagolandóan a diszkréció is megvan...


Gabor970
(addikt)

Örültem a cikknek, mint 2006 óta aktív játékos! Annyit megjegyeznék, hogy az Everest már (sajnos) nem önálló, hanem az ipoker-hez olvadt. Hajrá mindenkinek, én egy alkalommal már online pókeren nyertem spanyolországi versenyre belépőt is, ellátással szállással utazással 3nap két személyre, és bármi hihetetlen un freerollon -ingyenes verseny- Nem mellesleg onnét még elhoztam 1360$-t "költőpénz" gyanánt :)
Nagyon várjuk a facebookon a valódi pénzes játékot, jó lehetőség lesz azoknak, akik tisztában vannak az elméleti alapokkal.

[ Szerkesztve ]


Gabor970
(addikt)

kedvenc asztalkép mentésem, idén januárból:

Sajna mikrolimiten történt.


-Rolika-
(aktív tag)

Szia!
Először el kell döntened, hogy mit szeretnél játszani. Cash Gameet vagy SNG-t(egy asztalos verseny). Igazából én a Full Tiltet ajánlanám és a PokerStarsot, ebben a 2 teremben mindig fogsz találni asztalokat, bármelyik játék variánst is választod. Ráadásul szoftverben is ez a 2 terem a legjobb.
Sok sikert. ;)


-Rolika-
(aktív tag)

Gondolom ráadásul ki sem fizették. :)
Nekem is volt multkor egy royalom NL10-en és ki is fizették, ami elég ritka ugye. :)


Gabor970
(addikt)

sikerült mind a cca 1Ł-ot elnyernem a játékostárstól :D


-Rolika-
(aktív tag)

Akkor gratula. :C
Mi volt nála, h kifizetett?


Hunork
(veterán)
Blog

:C :C
Hát ez jó volt! :K :K


Hunork
(veterán)
Blog

Szia!

Ahogy írták, nem mindegy, mit szeretnél játszani.
Először is ajánlom a pokerstrategy.com oldalt, ahol beregisztrálsz, tesztet töltesz ki, és még kapsz is ingyen tőkét. És az oldalon számos promóció is van.
Én ezeket ajánlanám, ha nem 12 órát akarsz tolni egy nap:
Titan Poker (sok Freeroll, és egyéb versenyek, azaz MTT-k)
Unibet (itt szerintem CG nagyon jó, SNG szintén, de nincsenek túl sokan, viszont van magyar telefonos support!))
Full Tilt (mindenben nagyon jó, de nagyon sok a reg is, tehát óvatosan!!!)
PKR (az első kettő keveréke, és rugalmas terem)
WPT/Party Poker (sok-sok MTT főleg, és CG)
Everest Poker (ez jó, mert nagyon európai, jó a terem, a szoftver, és jók az (SNG, CG asztalok)
Szerintem a Stars nem a legjobb, talán a hatalmas létszám miatt, ami magával hozza a sok mákolós Bélát is...akik ki tudja kik, 12 éves tajvani kis srácok... :W De ez magánvélemény, nekem ott soha nem ment jól, míg máshol igen.
Ha van kérdése, írjál nyugodtan, akár privit is, szívesen válaszolok!
Üdv!


Hunork
(veterán)
Blog

Jaj de szép! :C :C
Nekem az elmúlt 1 hétben volt egy hasonló, de alacsony színsor, egy 6-os, és egy A póker! Már az az érzésem, eljött a Kánaán, itt a csúcs :Y :) :)
Mindez az Unibet teremben! :C


nobiand
(aktív tag)

Én személy szerint már a pokerstrategy-t már nem ajánlom.
Ha komolyan gondolod akkor amit ajánlok:
http://www.twoplustwo.com/ forum
http://www.deucescracked.com/ itt videókat talász.
És programok se ártanak. HM, table ninja, stb…
És persze sok elemezés, tanulás, elemzés,elemzés… és a legfontosabb a : bankroll management
Szakirodalomnak : Dan Harrington könyvei.
GL az asztaloknál.


Hunork
(veterán)
Blog

Szia!

Igen, de azért nem rosszak még, van egy rakat cikk, kvíz, videó, meg a promóciók, melyek csak PS tagoknak járnak! De van egy halom oldal még:

Poker.hu
Bankrollmob.com (ez angol nyelvű!)
http://www.intellipoker.hu/ (ez meg kifejezetten Pokerstars-os szponzoráció)

Könyv még: Nelson: Pókerezzünk (SNG, MTT)

Üdv!


-Rolika-
(aktív tag)

Annyit fűznék ehhez hozzá, hogy Everestet nem nagyon ajánlom CG-re. NL2-NL5-ön még lehet, hogy van sok fullring asztal, viszont NL10-től felfelé sajnos elég feszesek az asztalok, én ezért is léptem onnan. Ha SH-t akar játszani az ember akkot okés, mert abból jóval több az asztal.


Spancho
(őstag)

A PKR tényleg egész jó , nyertem már pár FreeRoll-t.
De valódi pénzben azért sokkal keményebb.


zolee5016
(őstag)
Blog

na ja Real money table azért szaratós 1-2$ téten.Már kevés halacska van ennél a tétnél is..én a turnamenteket nemigen játszom...csak cash. Maximum amit még tolok azok a 5-vagy 8 szintes Phase-k ,2x fogtam 380 as döntőt, 5 percen belül Kiutalták!!!....és mivel amcsi lap sokkal biztonságosabb,a graf meg önmagáért beszél....Ha meg unod a pókert irány a Casino......

[ Szerkesztve ]


Hunork
(veterán)
Blog

Casino veszélyes... :((( Két teremben a teljes bankrollt el Black Jack-eztem... :W :W
Inkább azokat a termeket preferálom, ahol a Casino opció nem érhető el közvetlenül... :D :K :Y
Vagy csak türtőztetem magamat... :))


zolee5016
(őstag)
Blog

hja Black Jack.....én azt nem játszom..slottokat szoktam .10-esen játszani....Na meg ami jópofa a Deal or NoDeal.... :)


bul07
(nagyúr)
Blog

Valamire való segédprogram nélkül nem érdemes elkezdeni játszani, a legjobbak fizetősek

Amúgy vannak legendák hogy vannak gépi játékosok is akik behúznak egy kis nyereséget az oldalaknak
Régeben ismertem olyanokat akik milliókat forgatak a póker oldalakon, egyik alkalomal az egyik egy nap alatt 5000$ bukot ell, na ez már neki is sok volt
Szolnoki élő pókeren egy csóka 20milliót bukott az a játsza több mint egy napig tartott kisseb megszakításokkal

Debreceni pókerklubok töbsége is hangulatos volt, bár az nem volt szép hogy védelmi pénzt kellet fizetniük, volt amelyik e miatt kellet hogy bezárjon

[ Szerkesztve ]


Gabor970
(addikt)

Segédprogram nélkül nyereséges voltam 2011 év végéig. Nagyobb összegek verseny helyezésekből jöttek - kinek mi a nagyobb ugye, nekem ez 500-2000$ közt- cash game hozott kisebb összegeket, illetve egyszer azzal szaladtam fel 2000$ bankrollig, de az mák volt, és nem tartottam be a bankroll szabályokat. 14 hónapja viszont siralmas... Szinte csak az everesten játszottam. Egy hete kaptam a partyra 10$ bonust, most 105$-nál járok belőle, hanyagolom agyelőre az everestet. Sajnos még nincs segédprogramom most sem.


PatGarret
(újonc)

Ha megengeditek, néhány dolgot hozzáfűznék a cikkhez a professzionális oldal felől megközelítve.

Tudomásom szerint több száz terem van a világhálón, nem 27, ebbe persze a gagyi, noname siteok is beletartoznak.
A legnagyobb áttörés várhatóan - legalábbis a profik szempontjából mindenképp - a következő tényezők piacra kerülése lesz:

- Zynga póker. Ezt úgy várjuk, mint a Messiást, egy ideig kiapadhatatlan halállományt és gazdagságot fog biztosítani a cápáknak. Úgy is mondhatnám, a milliónyi védtelen halacska vére vörösre festi majd a vizet.:) Az olyan komolytalan mondatok egyébként, mint az "Ami itt inkább félhető, hogy a játékosok mezőnye hígulni fog, a sokat szidott „mákolások” több szerepet kaphatnak, mint eddig bármikor" meglátásom szerint nem valók egy igényes összefoglalóba. A "mákolásokkal" egyrészt nem érdemes foglalkozni, mert:
1: -olyan, meghatározott százalékos esélyű eseményekről beszélünk, amelyeknek a valószínűsége nem 0, így be is fog következni, ezért felesleges emiatt idegeskedni, mivel hosszú távon ezek a számok beállnak a megfelelő értékre. Azt, hogy az AK-nkat egymás után többször is elveri egy A5, csak a tudatunk és az egónk állítja be lehetetlennek és csalásnak, valójában természetes. 100 000 ilyen összecsapásból megközelítőleg 28 000-szer az A5 fog nyerni.
2: -a mákolásokat nem befolyásolja egy terem létszáma, az ebből a szempontból irreleváns
3: -ha mákolnak ellened, az általában azt jelenti, hogy az ellenfeled rosszul, tehát rosszabb esélyekkel, hibásan tette be ellened a pénzét. A pókerben az a kívánatos és ideális felállás, amikor gyenge játékosok ellen játszol, ezért tudsz tőlük több pénzt nyerni. Aki azt állítja, hogy ő jobban tud/szeret erősebbek ellen játszani, és a saját szintje, mondjuk NL10-es (10$ beülős cash game, készpénzes játék) helyett jobban megy neki NL100-on, mert két-háromszor fellépett, és akkor épp jól ment, az nem tudja, mit beszél - olyan hobbijátékos, akit nyugodtan kiröhöghettek, és többé egy szavát se vegyétek komolyan, mert nincs köze a komoly pókerhez.

- az USA játékosainak visszaengedése a nemzetközi piacra. A Zynga mellett ez lenne a másik legnagyobb póker bumm a rengeteg szórakozni vágyó és pénzes alkalmi hobbijátékos miatt. Szerintem erre 2-3 éven belül sor kerül, de ez csak tipp.

- a kínai piac. Egyszer ez is megnyílik (illetve kiszélesedik, hiszen Kínából most is lehet játszani, csak ritka dolog) bár tutira nem a közeljövőben, akkor szintén számolatlanul áramolhat be majd a képzetlen tömeg. Megjegyzem, ott nem olyan a gazdasági helyzet, hogy az amcsikhoz hasonló robbanásra számítsunk, de sok év múlva a nagy számok törvénye alapján onnan is egyre több és több tehetősebb kínai fog online pókerezni.

Az ismertebb magyarországi oldalak közül a pokerstrategyt emeled ki a legtöbbször (illetve szinte csak azt), pedig a három legnagyobb, legismertebb és legnívósabb oldal közül én csak a harmadik helyre tenném őket. Egyáltalán volt szó az ophuról és a pókerakadémiáról? Tudniillik ezt a kettőt kellene először említeni, ha magyar pókeroldalakról beszélünk.

A pókerszoftverek fejlődésében valószínűleg már nem várható semmilyen kiugró változás, a Holdem manager különböző verziói és a Poker tracker már így is annyi adatot biztosítanak, hogy egy regularnak (pókerből élő, magát folyamatosan képező, pénz- és eredményorientált játékos) is rendesen meg kell szűrnie, milyen információkat használ fel belőlük. Esetleg olyan extrákat tudok elképzelni, hogy a számítógép jelzésekkel, esetleg hanggal, verbálisan figyelmeztet, ha valami olyat készülsz tenni, amit nem tanácsos. Viszont, ha mégis komoly fejlődés következne be, az inkább aggodalomra adhatna okot, a termek ugyanis egy idő után letilthatnák ezek használatát (a netes adathalászat pl. a legtöbb teremben most is tiltva van vagy nem szívesen látott). De ez már egy komolyabb téma, a siteok üzletpolitikájától függ.

Még egy utolsó hozzáfűzés: a legjobb szoftverrel, supporttal, legnagyobb játékosbázissal rendelkező és legmegbízhatóbb terem a Pokerstars (ez nem szubjektív, vehetjük ténynek), szerintem itt érdemes elkezdeni. Már csak azért is, mert ha valaki komolyan szeretne ezzel a nagyszerű játékkal foglalkozni, és egy gyengébb oldalon tanulja ki a póker csínját-bínját, utána nehezebb lesz a Starson érvényesülnie. Itt megedződve viszont később könnyebb dolga lesz a delikvensnek egy gyengébb állománnyal rendelkező siteon, kihasználhatja majd a tudásfölényét.

Ennyi jutott most eszembe, hello, gl (good luck)!


Gabor970
(addikt)

:R :R :R


Hunork
(veterán)
Blog

Szia!

Semmi gond, de akár írhattál volna egy cikket is... :K :P

1. Zynga póker: erősen meg lett említve, és a mákolást nem hegyeztem ki, de egyértelmű lesz, hogy sok hal, sok kezdő, sok ilyen helyzetet hoz majd. Szerintem nem lett kidomborítva. :N

2. Kína: nem foglalkoztam vele, ha valaki nagyon akar, úgyis tud onnan játszani, de a belső társadalmuk, szabályaik igen merevek, lásd PC játékok, nem hiszem, hogy hamarosan nagy változás áll majd elő. :N

3. Poker.hu megemlítve kétszer is, de ha lesz időm, módosítom. Nem reklámnak szántam, ezeket használom...bár az Intellipoker.hu-t sem említettem (pedig Pokerstars-os! :) ), pedig oda is regeltem... :K Vagyis: ez teljesen szubjektív, más meg a pókerakadémiát említette volna meg elsőként, vagy többször is...

4. USA: valóban, nem foglalkoztam a témával, lehet, ez hiba volt, de nem nemzeti stratégiákat "láttam" a jövőbe, inkább a "puszta" jövőt. :K De lehet, hogy ezt még pótolom, nem ígérem...

5. Pokerstars: nos, itt van pókersuli, ez tény. De azt nem állítanám, hogy itt kell elkezdeni mindenképpen, mint ahogy más termet sem emeltem ki. Mert nem ez volt a cikk célja! Bár, ha azt nézed, a terem-evolúció szekcióban első helyet kapott!!! :K

6. Bár elsőként kellett volna: azt írtam, hogy ÉN 27 termet tudnék felsorolni fejből. Ennyi. Ez egy szubjektív tény, adat. ;] De írtam is: "hányról nem is tudok".... :K Nem az volt a cél, hogy felsoroljuk az összeset, sőt, elég, ha csak a magyar játékosok leginkább használt termeit említettem, elvégre magyarok vagyunk...
(bár ez a 27 a legismertebb, ebben szentül hiszek, a noname termek nem mérvadók, úgyis majd beolvadnak, mert ebben is szentül hiszek!)

7. Azt sem említettem, hogy vannak termek, ahol anonim asztalok vannak, melyek "védelmet" nyújthatnak az általad is említett adathalászás ellen. Kezdőknek ez kellemes megoldás jelenleg.

Végül: köszönöm a hsz-t, látszik, hogy járatos vagy a témában! :K

Üdv:
Hunork


Hiftu
(senior tag)

Kiváncsi vagyok, hogy a Full-Tilt-es fiaskót melyik cég fogja újra eljátszani.
(Az egyik tulajnak nyilt-kártyás kliense volt: látta az ellenfelei kártyáit kézpénzes játékban...)


didigoo
(csendes tag)

Az nem Fulltiltnél volt, ott egyszerűen kilopták csak a pénzt. A nyílt kártyás az Ultimatebeten és testvéroldalán volt(ami most rohadtul nem jut eszembe).


sss
(senior tag)

Absolutepoker.


speed471
(aktív tag)

A válasz ombre hogy teloról írtam és nem igazán érdekelt hány helyesírási hibát írok... :U

Egyébként játszhatunk minden hétvégén legalább bővül a csapat.. snapszert ismered? ;)


DeFranco
(nagyúr)
Blog

ja... en is ismerek olyan telefont ami minden ekezetet kirak flottul, a massalhangzokat viszont szelektalja, es automatikusan csereli a jatekot gemre ;] true story bro ;]

a jatekot ismerem, de nincs idom kartyazni sajnos


Hunork
(veterán)
Blog

:K :K
Igen, ezek voltak... :W :W


borges7
(aktív tag)

Üdv mindenkinek!

Érdekes téma, itthon szerintem fontos lenne végre egy megfelelő, és a termeknek/játékosoknak is kedvező jogi szabályozás, hogy nyugodtan lehessen játszani, akár élőben, akár neten.

Én jó pár éve játszok, de csak hobbiból, nem tartom magam igazán jó játékosnak. Pokerstarson játszom, néha a Fulltilten, meg kipróbáltam még egy két kisebb termet, de azok nem tetszettek. Amúgy szerintem is s Stars a legnehezebb, itt van a legtöbb képzett játékos. Az is biztos, hogy egyre többet kell tanulni a jövedelmező játékhoz.

Egyetértek azzal, aki a Pókerakadémiát, és ao OPHU-t nevezte meg legjobb oldalnak, a tanuláshoz. Ezeken tényleg komoly, és összeszedett írások, videók vannak.

GL mindenkinek!

üzenetek